Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TuT L# - Tier Lista + Skrypt - Każda pozycja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo dobry poradnik dla początkujących graczy jednak mam 2 uwagi. Czy katarinaKittyKill nie jest lepsza od SFKatariny? Moim zdaniem devKog'Maw > od wszystkich adc na skryptach. Jakiś koleś na forum lsa wrzucił temat jak w kilka dni wybił się z plat V do DI grając tylko devKog'Mawem. 90 meczy 94% win rate. Po za tym kog'maw ( szczególnie na skryptach :p ) jest na równi z tristaną w obecnej mecie a nawet lepszy.

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

Bardzo dobry poradnik dla początkujących graczy jednak mam 2 uwagi. Czy katarinaKittyKill nie jest lepsza od SFKatariny? Moim zdaniem devKog'Maw > od wszystkich adc na skryptach. Jakiś koleś na forum lsa wrzucił temat jak w kilka dni wybił się z plat V do DI grając tylko devKog'Mawem. 90 meczy 94% win rate. Po za tym kog'maw ( szczególnie na skryptach :P ) jest na równi z tristaną w obecnej mecie a nawet lepszy.

katarinaKittyKill  siekę robi :D lepszy od SFKatariny jak dla mnie

Wieczna Susza  :D

Opublikowano

Działa wam DevKogmaw? Bo mi bugsplatuje? Wiecie może dlaczego?

I co polecacie do lasu oprócz lee?

Opublikowano

Jak wyłączyć exploita w lighting ryze??  z góry dzięki za szybką odpowiedź 

Wlacz packet cast

Działa wam DevKogmaw? Bo mi bugsplatuje? Wiecie może dlaczego?

I co polecacie do lasu oprócz lee?

Polecam StonedAmumu i meta smite i masz carry jungla

668421422290643422464.png

Opublikowano

@HeheheM mówiłeś, że "DevRyze" najlepszy, a u Ciebie się pokazuje, że najlepszy to "TwilightRyze.exe" W spis skryptów

Nigdy nie pisałem, nie mówiłem że DevRyze najlepszy, dla mnie zawsze LightningRyze był najlepszy.

TwilightRyze to ulepszony Lightning.

QUhIR7.png

Opublikowano

@HeheheM a sorry powaliło mi się dla twitcha tak z jednych lepszy ;p

btw. ChewyMoonsLux nie używa skillów a jak jest auto ks z ultimate to źle trafia.. i tylko te ulti wali jak ma ks być.

ale chyba meta na ryze odejdzie, takiego nerf'a dostanie tragiedia... nawet L# nie pomoże ;/

Opublikowano

@HeheheM a sorry powaliło mi się dla twitcha tak z jednych lepszy ;p

btw. ChewyMoonsLux nie używa skillów a jak jest auto ks z ultimate to źle trafia.. i tylko te ulti wali jak ma ks być.

ale chyba meta na ryze odejdzie, takiego nerf'a dostanie tragiedia... nawet L# nie pomoże ;/

nerfa dostanie tylko na "Q".

do Lux polecam LightningLux, jest ona strasznie dobra

QUhIR7.png

Opublikowano

@HeheheM właśnie dostał na te Q, ale gdzieś pisali że niby będzie na mane nerf i nie będzie z tego obrażeń. A na lux to wiem bo sprawdzałem ten ChewyMoons nie wali skillów, a ta Lighting to korzystam i jest z*******a nie powiem. Tylko w L# prawie wszystko compiling error.

Opublikowano

hmm, lepszy jest skrypt "fuckingawesomeleesin" czy "MasterOfLeeSin"? I jak w "MasterOfLeeSin" można zrobić wardkicka, jest jakis klawisz od tego czy coś? nagrodze likem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...