Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TuT L# - Tier Lista + Skrypt - Każda pozycja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jako, że w dziale L# dziennie powstaje kilka tematów odnośnie najlepszych skryptów do carrowania postanowiłem napisać ,,krótką" Tier Listę BOHATERÓW + SKRYPTÓW do nich.

Każda pozycja zawierać będzie 3 postaci, skrypt do niej oraz krótki opis gry.

PORADNIK DODAWANIA SKRYPTÓW DO L#

Aby dodać skrypt do L# kopiujesz ,,kod'' danego skryptu (zaczyna się na ls://...) i wklejasz go w pole wpisywania linku w przeglądarce. PAMIĘTAJ ABY PRZY TEJ OPERACJI TWÓJ LEAGUE SHARP BYŁ URUCHOMIONY

czas na skrypty :) na początek to co przyda się wszędzie....następnie już wszystko na dane linie :)

5271914137357991256774.png

• Evade - Prosty skrypt omijający skillshoty przeciwników za pomocą poruszania się, dashów czy też np. flasów. Priorytet dodge'owiania możemy ustawić w opcjach tego skryptu
ls://project/Esk0r/LeagueSharp/Evade/

GitHub

Temat Skryptu

• Tracker - jest to skrypt, który pokazuje CD skilli, zasięg oraz czas wardów na mapie itd.
ls://project/TC-Crew/L-Assemblies/Tracker

GitHub

Temat Skryptu

• MasterActivator - Skrypt ten używa za nas itemy bądź summoner spell'e w wybranym momencie (np. podczas combo bądź harassu).
ls://project/Crisdmc/LeagueSharp/MasterActivator

GitHub

Temat Skryptu

3266914137357991256774.png

• Lighting Ryze - ,,prosty'' skrypt do prostej postaci na Top Line. Główną zaletą skryptu jest Combo (wykonywane jest bardzo bardzo dobrze) oraz exploit (jeśli chcesz aby Twoje konto było bezpieczne lepiej exploit wyłącz)

OPIS GRY by @albicoolvod

Maxowanie: Q, W, E. 

Q Pozwoli nam na lepszy harras na Linii, oczywiscie jest to nasza kluczowa umiejetnosc zadajaca najwiecej obrazen.

W Dluzszy root, wysokie obrazenia, w polaczeniu z L# ciezko wylapac takiego Ryze w Mid Gamie.

E jest to nasza glowna bron do AoE dmg, maxujemy jako ostatnie, na pozniejsze Tf'y.

Build:

-Lezka

-Roa

-Frozen Heart

-Spirit Visage

-Sytuacyjny-Banshee, Omen, GA, 2x Roa.

Summonerki:

Jest to postac na safely Topa, gramy z Flashem i Teleportem.

Early game:

Zaczynamy z Mana Crystalem, staramy sie jak najszybciej zebrac na lezke i ja zestackowac. Standardowo farmimy, staramy sie obijac z Q gdy ktos probuje podejsc do farmy, uwazajcie na ganki gdyz Ryze jest troche squishy w early i podatny na 'kontrole tlumu'. 

Mid game: 

Jesli jestesmy na linii, z wyfarmiona lezka i skonczonym RoA mozemy przyjmowac ganki junglerow, pamietajcie by stac miedzy minionami zeby byc w stanie uniknac skillshotow wroga i byc ciezszym do namierzenia. Dzieki teleportowi pomagamy na Drake'u, czasem roamujemy na Mida, w ewentualnych Teamfightach focusujemy APC, chyba, ze Adc wyjdzie za daleko-w takim razie go szybko burstujemy ( Najlepiej zaznaczyc rowny Focus na Apc/adc w Target Selector na Ryze )

Late game: 

Tutaj jestesmy kosa, z wykonczonymi itemami pod defa mamy full cooldowny ( z blue ) i niesamowity burst, potrafimy sobie wiecej leczyc niz przeciwnicy w ogole nam zadaja. Engage'ujemy teamfighty gdyz twoj team zazwyczaj tego nie potrafi zrobic i doprowadzamy do zwyciestwa.  

ls://project/HeheheM/LeagueSharp/LightningRyze/

GitHub
Temat Skryptu

• Kurisu's Riven - obecnie chyba najlepszy skrypt do riven (patrząc na to, że się rozwija. na obecnym poziomie Yol0 może i jest lepszy jednak poradnik ten będzie aktualny dłużej jeśli podam właśnie rozwijający się skrypt)
ls://project/Kurisu44/Leaguesharp/KurisuRiven/

GitHub
Temat Skryptu

• Jayce TheTweker - Nowy, idealny skrypt do Jayce. POSTAĆ TA ORAZ SKRYPT NADAJE SIĘ RÓWNIEŻ NA MID LINE. PISZĘ O TYM W CZĘŚCI TOP LINE, GDYŻ NA MIDA SĄ INNE, RÓWNIE MOCNE (ALBO MOCNIEJSZE) PICKI. Zawiera combo, harass oraz kilka innych przydanych funkcji
ls://project/xSalice/LSharp/

GitHub
Temat Skryptu

6749314137357991256774.png

• MasterOfLeeSin - Boski skrypt do Lee Sin'a posiadający mnóstwo funkcji (w tym dobry InSec). W platynie jest to skrypt carrujący wiele meczów.
ls://project/brian0305/Master/

Strona Skryptu

• Sion - Skrypt stworzony głównie pod exploit, który posiada. Wykonuje on to co pozwala robić siekę na gankach....mianowicie to zobaczcie tutaj :

ZA SKRYPT TEN MOŻNA DOSTAĆ BANA. UŻYWACIE GO NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ

http://ls//project/TC-Crew/L-Assemblies/Sion/

GitHub
Temat Skryptu

• Madk's Rengar - prosty skrypt do rengara wykonujący za nas COMBO oraz używający itemów. Skrypt w połączeniu z OP'ekowatością Rengara może carrować każdy mecz
ls://project/madk/LeagueSharp/Rengar/

GitHub
Temat Skryptu

3165414137357991256774.png

• Syndra - Chyba każdy słyszał o jej wielkim potencjale na środkowej alei. Plajsy jakie robi za nas skrypt są wzięte z kosmosu. Lini tą postacią przegrać się praktycznie nie da (ew. vs evade)....a late carruje sama spacja :)
ls://project/Esk0r/LeagueSharp/Syndra/

GitHub
Temat Skryptu

• Xerath - Potężny skrypt na środkową aleję trafiający 9/10 Q daje nam praktycznie darmowe zwycięstwa. Ponadto ultimate trafia niemalże za każdym razem. Skrypt godny uwagi :)

ABY DODAĆ TEN SKRYPT MUSISZ DO SWOJEGO l# WKLEJIĆ PONIŻSZY LINK Z GITHUBA

GitHub

• SFKatarina - Skrypt posiada refkels Koreańskiego gracza. Skrypt ten nazwać można zdobywaczem Penta Killi (SPACE w odpowiednim momencie = penta)

ABY DODAĆ TEN SKRYPT MUSISZ DO SWOJEGO l# WKLEJIĆ PONIŻSZY LINK Z GITHUBA

GitHub
Temat Skryptu

8885914137358001256774.png

• Vayne - Mechanika tej postaci jest idealnie współgrająca z L#. Potężne ADC z niesamowitymi możliwościami ,,free shot'a" przy użyciu L# jest praktycznie najlepszym sposobem FREE ELO.

Do Vayne mamy kilka skryptów. Opiszę każdy z nich po krótce :

1. Marksman - Dobry OrbWalking oraz farma. Q dosyć dobrze wkomponowane w ,,combo'' oraz dobrze wyliczone E

2. Vayne Hunter 2.0 - Dobry orb, dobra farma jednak bardzo słabe E. Skrypt jeszcze nie do końca dorównujący MARKSMANOWI

3. HI IM GOSU - Nazwa pochodzi od najlepszego ADC (moim zdaniem) na świecie....lecz tylko nazwa. skrypt jest średni. orbwalking wydaje się być słabszy. Wszystko wydaje się być gorsze niż na marksmanie

Polecam marksmana i do niego linki podam poniżej

ls://project/esk0r/LeagueSharp/Marksman/

GitHub
Temat Skryptu

• Tristana - Potężna postać w późnej fazie gry. Bardzo nadaje się pod Late Matchową kompozycje zespołu. Jej range + możliwości Escape daje jej FREE SHOT'a w niemalże każdym Team Fighcie. Na skrypcie jest to chyba jedna z lepszych postaci w League of Legends

GitHub
Temat Skryptu

• Twitch - Mój zdecydowany Main. Jest to zdecydowanie Hypper Carry. Sam może wygrać Team Fight bez wielkiego nafeedowania. W Team Fighcie może zadawać potężne obrażenia wszystkim wrogom na raz. Ponadto posiada wielką możliwość zaskoczenia. CUDO <3

<zobacz mój nick oraz moją sygnaturę :D<3 >

GitHub
Temat Skryptu

4850914137358001256774.png

• PUC Thresh - Bardzo dobry skrypt na pozycję supporta. Posiada bardzo dobrze wykalkulowane Q, idealnie przerywa np. dash'e przeciwników za pomocą swoich umiejętności. Bardzo dobry skrypt.
ls://project/LXMedia1/Primes-Ultimate-Carry/

GitHub
Temat Skryptu

• Nami - Jeden z lepszych SUPPORTÓW w obecnej mecie. Jeśli bańki są trafiane (co na skrypcie jest częstym widokiem) Bot Line jest bardzo prosty.
ls://project/h3h3/LeagueSharp/Support/

GitHub
Temat Skryptu

• BlitzGrabDAT - Nie nie nie, to nie SEZON 2 czy 3. To już koniec Sezonu 4....A blitz z tym skryptem jest jednym z lepszych suportów w grze. Idealne graby + szybkie E i ult <3 czego chcieć więcej :)
ls://project/xSalice/LSharp/

GitHub
Temat Skryptu

OK. To na chwilę obecną wszystko. Temat będzie aktualizowany od czasu do czasu w kolejne skrypty godne uwagi. Tymczasem zapraszam do komentowania, oceniania, nagradzania mojej pracy w postci LIKE a @Zarax 'a proszę o podpięcie :)

--

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Linki nie działają.

już powinno być ok. Poprawiłem co się dało. Niestety Install'u nie mogę dać. Tak mi się zdaje, że nie mogę :<

będę to jeszcze edytował bo cały kod mi się posypał

--

Opublikowano

Mógłbym prosić o Twoją paczkę? 

używam paczki od HeheheM'a

link do niej znajdziesz na tym forum. jest tam większość skryptów do L# i na 100% wszystkie podane powyżej (ew. nie ma jayce :D)

Z*******y poradnik teraz bd widzial kim grac na lini dzieki.Leci +

nie ma sprawy. polecam się na przyszłość :D

--

Opublikowano

Ta z przypiętego tematu?

dokładnie :) HeheheM się zajmuje paczkami. Zna się na tym i jemu pozostawię przyjemność pomocy z paczkami związaną :)

--

Opublikowano

Jaki build i skrypt to twitcha ? oraz linki do skryptu z rengarem i riven poproszę. Linki mi nie dziakaja

sytuacyjnie polecam. ale jeśli już muszę to ja z reguły robię tak :

botrk

yommu

static

IE

LW

Linki są poprawne. załóż konto na judoska.me

Myślałem że SFKatarina jest już broken

Była....ale autor powrócił i ją naprawił :):D

--

Opublikowano

Witam

Jako, że w dziale L# dziennie powstaje kilka tematów odnośnie najlepszych skryptów do carrowania postanowiłem napisać ,,krótką" Tier Listę BOHATERÓW + SKRYPTÓW do nich.

Każda pozycja zawierać będzie 3 postaci, skrypt do niej oraz krótki opis gry.

Na wstępnie warto dodać kilka skryptów, które znacznie ułatwią nam grę na L# :)

5271914137357991256774.png

• Evade - Prosty skrypt omijający skillshoty przeciwników za pomocą poruszania się, dashów czy też np. flasów. Priorytet dodge'owiania możemy ustawić w opcjach tego skryptu

GitHub

• Tracker - jest to skrypt, który pokazuje CD skilli, zasięg oraz czas wardów na mapie itd.

GitHub

• MasterActivator - Skrypt ten używa za nas itemy bądź summoner spell'e w wybranym momencie (np. podczas combo bądź harassu).

GitHub

3266914137357991256774.png

• Lighting Ryze - ,,prosty'' skrypt do prostej postaci na Top Line. Główną zaletą skryptu jest Combo (wykonywane jest bardzo bardzo dobrze) oraz exploit (jeśli chcesz aby Twoje konto było bezpieczne lepiej exploit wyłącz)

GitHub

Temat Skryptu

• Kurisu's Riven - obecnie chyba najlepszy skrypt do riven (patrząc na to, że się rozwija. na obecnym poziomie Yol0 może i jest lepszy jednak poradnik ten będzie aktualny dłużej jeśli podam właśnie rozwijający się skrypt)

GitHub

Temat Skryptu

• Jayce TheTweker - Nowy, idealny skrypt do Jayce. POSTAĆ TA ORAZ SKRYPT NADAJE SIĘ RÓWNIEŻ NA MID LINE. PISZĘ O TYM W CZĘŚCI TOP LINE, GDYŻ NA MIDA SĄ INNE, RÓWNIE MOCNE (ALBO MOCNIEJSZE) PICKI. Zawiera combo, harass oraz kilka innych przydanych funkcji

GitHub

Temat Skryptu

6749314137357991256774.png

• MasterOfLeeSin - Boski skrypt do Lee Sin'a posiadający mnóstwo funkcji (w tym dobry InSec). W platynie jest to skrypt carrujący wiele meczów.

Strona Skryptu

• Sion - Skrypt stworzony głównie pod exploit, który posiada. Wykonuje on to co pozwala robić siekę na gankach....mianowicie to zobaczcie tutaj :

GitHub

Temat Skryptu

• Madk's Rengar - prosty skrypt do rengara wykonujący za nas COMBO oraz używający itemów. Skrypt w połączeniu z OP'ekowatością Rengara może carrować każdy mecz

GitHub

Temat Skryptu

3165414137357991256774.png

• Syndra - Chyba każdy słyszał o jej wielkim potencjale na środkowej alei. Plajsy jakie robi za nas skrypt są wzięte z kosmosu. Lini tą postacią przegrać się praktycznie nie da (ew. vs evade)....a late carruje sama spacja :)

GitHub

Temat Skryptu

• Xerath - Potężny skrypt na środkową aleję trafiający 9/10 Q daje nam praktycznie darmowe zwycięstwa. Ponadto ultimate trafia niemalże za każdym razem. Skrypt godny uwagi :)

GitHub

• SFKatarina - Skrypt posiada refkels Koreańskiego gracza. Skrypt ten nazwać można zdobywaczem Penta Killi (SPACE w odpowiednim momencie = penta)

GitHub

Temat Skryptu

8885914137358001256774.png

• Vayne - Mechanika tej postaci jest idealnie współgrająca z L#. Potężne ADC z niesamowitymi możliwościami ,,free shot'a" przy użyciu L# jest praktycznie najlepszym sposobem FREE ELO.

Do Vayne mamy kilka skryptów. Opiszę każdy z nich po krótce :

1. Marksman - Dobry OrbWalking oraz farma. Q dosyć dobrze wkomponowane w ,,combo'' oraz dobrze wyliczone E

2. Vayne Hunter 2.0 - Dobry orb, dobra farma jednak bardzo słabe E. Skrypt jeszcze nie do końca dorównujący MARKSMANOWI

3. HI IM GOSU - Nazwa pochodzi od najlepszego ADC (moim zdaniem) na świecie....lecz tylko nazwa. skrypt jest średni. orbwalking wydaje się być słabszy. Wszystko wydaje się być gorsze niż na marksmanie

Polecam marksmana i do niego linki podam poniżej

GitHub

Temat Skryptu

• Tristana - Potężna postać w późnej fazie gry. Bardzo nadaje się pod Late Matchową kompozycje zespołu. Jej range + możliwości Escape daje jej FREE SHOT'a w niemalże każdym Team Fighcie. Na skrypcie jest to chyba jedna z lepszych postaci w League of Legends

GitHub

Temat Skryptu

• Twitch - Mój zdecydowany Main. Jest to zdecydowanie Hypper Carry. Sam może wygrać Team Fight bez wielkiego nafeedowania. W Team Fighcie może zadawać potężne obrażenia wszystkim wrogom na raz. Ponadto posiada wielką możliwość zaskoczenia. CUDO <3

<zobacz mój nick oraz moją sygnaturę :D<3 >

GitHub

Temat Skryptu

4850914137358001256774.png

• PUC Thresh - Bardzo dobry skrypt na pozycję supporta. Posiada bardzo dobrze wykalkulowane Q, idealnie przerywa np. dash'e przeciwników za pomocą swoich umiejętności. Bardzo dobry skrypt.

GitHub

Temat Skryptu

• Nami - Jeden z lepszych SUPPORTÓW w obecnej mecie. Jeśli bańki są trafiane (co na skrypcie jest częstym widokiem) Bot Line jest bardzo prosty.

GitHub

Temat Skryptu

• BlitzGrabDAT - Nie nie nie, to nie SEZON 2 czy 3. To już koniec Sezonu 4....A blitz z tym skryptem jest jednym z lepszych suportów w grze. Idealne graby + szybkie E i ult <3 czego chcieć więcej :)

GitHub

Temat Skryptu

OK. To na chwilę obecną wszystko. Temat będzie aktualizowany od czasu do czasu w kolejne skrypty godne uwagi. Tymczasem zapraszam do komentowania, oceniania, nagradzania mojej pracy w postci LIKE a @Zarax 'a proszę o podpięcie :)

Jak mam zainstalować ten skrypt do Lee Sina skoro tam jest tylko obrazek ???

Opublikowano

w sygnaturze autora masz ,,instal''

klikasz to i już

nie wiem jak dodać tutaj plugin z Instal :< chociaż to chyba nie plugin. zaraz to ogarne

--

Opublikowano

Temat bardzo przydatny.

Dodaj do Sion'a iż za ten exploit bardzo łatwo jest wyhaczyć bana.

@topic

Możesz dodać "install" do tematu.

kod : 

Kod wpisujecie : http://scr.hu/1oek/7yz0k

używam paczki od HeheheM'a

link do niej znajdziesz na tym forum. jest tam większość skryptów do L# i na 100% wszystkie podane powyżej (ew. nie ma jayce :D)

nie ma sprawy. polecam się na przyszłość :D

Jayce znajduje się w najnowszej paczce.

QUhIR7.png

Opublikowano

Nie mogę nic pobrać z joduska.me 

Gdy klikam w link pokazuje się takie coś na google chrome : http://puu.sh/ciH6v/0bc6ef9b2f.png

A na explorerze wygląda to tak : http://puu.sh/ciHdv/ae123e6955.png

masz uruchomiony L#? 

Temat bardzo przydatny.

Dodaj do Sion'a iż za ten exploit bardzo łatwo jest wyhaczyć bana.

@topic

Możesz dodać "install" do tematu.

kod : 

ok, dodam to zaraz bądź jutro. Będę wszystko częściowo aktualizował

--

Opublikowano

Klikam to i nic się nie dzieje ....

musisz być zalogowany na http://joduska.me/ oraz mieć uruchomione L#

a gdzie jest zed ;] ?

zed w top 3 się nie łapie. Imo będzie 4 albo 5 :) zobaczy sie kiedy dodam kolejne pozycje

btw - shadow czy UC?

--

Opublikowano

Myślę, że w jakimś stopniu pomoże to rozwiać wątpliwości u osób, które takowych skryptów się doszukują na tym forum. :) Rozwijaj i aktualizuj jakoś ten temat, póki co może być podpięty.

Opublikowano

musisz być zalogowany na http://joduska.me/ oraz mieć uruchomione L#

zed w top 3 się nie łapie. Imo będzie 4 albo 5 :) zobaczy sie kiedy dodam kolejne pozycje

btw - shadow czy UC?

Mam odpalonego L# oraz jestem zarejestrowany i zalogowany na tej stronie :D Klikam install i jest białe tło co mam zrobić ? :/

PS : Masz jakiś dobry skrypt do Zeda oprócz ZedShadow ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...