Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer chyba najlepszy jaki widziałem z prywatnych, jesteś w stanie jakoś podesłać pliczki, bo widzę, że fajne bardzo, a ja takich nigdy nie zrobie. xD

Opublikowano

100 lvle w rankingu ?!

To jest hard?! to ja podziekuje.

Jak by był restart serwera to każdy miał by równe szanse.

NIKT nie potrafi zrobić serwera HARD  ^_^

Gilu myślałem że zrobisz dobrego HARDA exp taki jak na Globalu...

Takiego serwera niema i NIE BĘDZIE !

Opublikowano

100 lvle w rankingu ?!

To jest hard?! to ja podziekuje.

Jak by był restart serwera to każdy miał by równe szanse.

NIKT nie potrafi zrobić serwera HARD  ^_^

To, że ty nie potrafisz nie znaczy że ktoś inny też. W 3 dni wbili 100lvl, gdzie specjalnie jest zwiększony exp do 50. Czyli tak naprawdę w 3 dni wbili lvl'e między 50-100.

Przypominam, że max lvl to 1999. Pierwsze lochy gildii można ubić dopiero na ok. 150lvl, pierwszy portal gildyjny na ok. 450 a pierwsze 9 lochów zabezpieczysz dopiero na ok. 170lvl. Wszystko jest jak najbardziej zbalansowane.

Opublikowano

Exp mi sie podoba, ale za mało monet troche :( tak na 1 lv powinno lecieć po 50 srebnych  ^_^

NIE ZAGRAM Z EKIPĄ POPRZEZ TO ŻE W RANKINGU 100 LVLE !

GILU PROSZE CIE ZRÓB RESTART, NA OKREŚLONY DZIEŃ ! 

To wbije z 15 osobami  :)

Jakby w 3 dni wbili 30 lv od zera to, to był by HARD !

A nie gówno easy.

Opublikowano

Do topki nie jedna osoba chce wbić dzieciaku.

Dlaczego nie zrobisz restartu ? 

Bo nie umiesz?!

Jednak poszukam innego serwera HARD.

Dziecko porozdawało kolegom po 100 lv i myśli że fajny jest  xD

Opublikowano

Bo nie umiesz?!

No widzisz jaki ten świat nie sprawiedliwy?

Nie zrobię resetu taborecie, bo ludzie którzy grają włożyli w to chęci i swój wolny czas.

Nikt z mojej rodziny, kolegów, przyjaciół, dziewczyn, dzieci, nieznajomych nie dostał ani nie dostanie żadnych lvli, grzybków czy złota!

Jedyny sposób na grzyby to karczma, eventy, konkursy i sklep.

Opublikowano

Po pierwsze dziewczynko dla ciebie pan.

Po drugie idiotą jesteś ty.

Po trzecie serwer HARD to serwer co sie w 3 dni nie wbije 100 lv ...

Nie mogę czytać twoich komentarzy bo mi niedobrze, pryszczu  :D

Opublikowano

Po pierwsze dziewczynko dla ciebie pan.

Po drugie idiotą jesteś ty.

Po trzecie serwer HARD to serwer co sie w 3 dni nie wbije 100 lv ...

Nie mogę czytać twoich komentarzy bo mi niedobrze, pryszczu  :D

dziewczynko, pan? Chcesz się dowartościować? Masz problemy w rodzinie?

Nie będę cię wyzywał, ani nie będę odpowiadał na twoje prowokację bo jesteś dla mnie nikim. Zwykłem nastolatkiem(12-latkiem?), które zamiast korzystać z tego że jeszcze jest dzieckiem to siedzi przed komputerem i gra w te głupie gry.

Zrozum także że jest to prywatny serwer a słowo hard nie jest do końca zdefiniowane.

Opublikowano

Robiłem exordię z gilem i nic nie potrafi wgl php :)

Nitr0o na pw mi napisałeś:

Za miesiąc/2 zakoduję cale s&f (dzialajace) wiec do low timu nie chce. Bexe wam mogl odsprzedac;)

a ty zamiast robić serwer siedzisz w temacie serwera Attessia.pl i krytykujesz ;) 1 post ok można mrugnąć na to okiem ale nie rozpisuj się tak będąc gościem nie u siebie, nikt ci nie zabrania utworzyć nowego tematu w taki, w który ja nie będę zaglądał i w nim możesz pisać sobie swoje gorzkie żale itd.

bez sensu jest to, że nie mając własnego serwera, nie wgrywając plików z epvp oceniasz je, ja się ciebie pytam jaką masz pewność, że one działają? z tego tematu, który podałeś link nic nie wynika, nawet jeżeli pliki są z epvp co ci do nich? potrafisz? bardzo proszę zrób lepsze ale nie krytykuj i nie oceniaj skoro każdy może je mieć dlaczego jeszcze nikt ich nie ma? :)

Nitr0o czekamy na twój serwer za 1 miesiąc lub 2 miesiące i zobaczymy ;D chyba ściągniesz je sobie sam z epvp bo po słowach low timu wątpię w to, że ci się uda (chyba każdy wie, że pisze się low teamu)? ;d

Staram się nie patrzeć na to co wypisuje tutaj ten użytkownik mam dużo ciekawsze zajęcia ;D wiem, że łatwiej jest skrytykować i wykpić jak przyznać rację ale życzę tobie Nitr0o jak najlepiej ;) tylko napisz kiedy ,,Bexiesz'' mógł nam odsprzedać ;D możesz się bronić tym, że taka pisownia dlatego, że jesteś na telefonie a najlepiej napisz, że piszesz bez klawiatury ;)

Czekam na twój serwer i grzecznie proszę odpuść sobie ;D wkleiłeś link do epvp spoko nie mam pretensji do tego ale to, że mścisz się na GILUxDILU za to, że nie pomógł ci z serwerem zmusiło mnie do napisania tego co myślę

Pozostawiam trochę wolnego miejsca dla twojego kolejnego hejtu ;) :

PRZEPRASZAMY DLA HEJTÓW NIE MA JUŻ MIEJSCA

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Bo nie umiesz?!

O Boże dzieciaku... Jakoś zacząłem grać po tym jak skończyła się 1 godzina z dodatkowym expem a i tak na 2 dzien miałem wyższy lvl niż inny co na tym evencie uczestniczyli, a na te chwile mam dość spory lvl. Nie chce Ci sie nawet poświęcić kilku godzin by sprawdzić server, gildie już mają staty po 80-100% więc masz jeszcze łatwiej niż my na początku. Nie poświęciłeś 1 dnia na server a krytykujesz..

Opublikowano

Usunąłem cały offtop z tego tematu. Jeżeli zobaczę jakieś posty, które ni jak mają się co do serwera to KAŻDY który weźmie udział w tej dyskusji zostanie ukarany. Macie jakiś problem - rozwiązujcie go na PW/GG a nie publicznie

Opublikowano

Usunąłem cały offtop z tego tematu. Jeżeli zobaczę jakieś posty, które ni jak mają się co do serwera to KAŻDY który weźmie udział w tej dyskusji zostanie ukarany. Macie jakiś problem - rozwiązujcie go na PW/GG a nie publicznie

Dziękuje bardzo

+ Dzisiaj o 19:15 odbędzie się rozdawanie kuponów, których nie rozdałem wczoraj.

Opublikowano

Każdy tylko krytykuje temat i nic do niego nie wprowadza, Boże użył szablonu no i? Teraz wszystkie servy są z gotowca i są takie same + mają po 500 graczy a czasem więcej, ten ma ledwo ponad 150 a jest najlepszy jak dotąd widoczny na mpc. Zanim zaczniecie krytykować że z gotowca, ze hard a są juz 100lv+ mało grzybkow. Jeśli sie chce to lv sie nabije. Jest 80% na 2 grzybki w misji a w IS po 20 grzybkow jest 50 awki, jesli ktos mysli i bedzie wybieral najkrotsze misje to grzybki sie zwracaja a exp i gold wpada. Jesli nie przewijacie misji to grzybki same wpadaja+ rozdawane są kupony na czacie globalnym. Czekam na waszą odpowiedź. Piszcie wszystko przez 2 tygodnie oplacajcie hosting, pilnujcie serva a chętnie zagram. Ile z was krytykuje server a nawet nie postawił swojego? A jesli postawil to na darmowym hostingu ktory przy starcie ma 20 reklam i wszystko jest na zasadzie kopiuj-wklej. Tu jest portal gildi, wlasny, lochy gildi i jeszcze inne ktore widać w temacie.... Troche sie rozpisałem...

Opublikowano

Każdy tylko krytykuje temat i nic do niego nie wprowadza, Boże użył szablonu no i? Teraz wszystkie servy są z gotowca i są takie same + mają po 500 graczy a czasem więcej, ten ma ledwo ponad 150 a jest najlepszy jak dotąd widoczny na mpc. Zanim zaczniecie krytykować że z gotowca, ze hard a są juz 100lv+ mało grzybkow. Jeśli sie chce to lv sie nabije. Jest 80% na 2 grzybki w misji a w IS po 20 grzybkow jest 50 awki, jesli ktos mysli i bedzie wybieral najkrotsze misje to grzybki sie zwracaja a exp i gold wpada. Jesli nie przewijacie misji to grzybki same wpadaja+ rozdawane są kupony na czacie globalnym. Czekam na waszą odpowiedź. Piszcie wszystko przez 2 tygodnie oplacajcie hosting, pilnujcie serva a chętnie zagram. Ile z was krytykuje server a nawet nie postawił swojego? A jesli postawil to na darmowym hostingu ktory przy starcie ma 20 reklam i wszystko jest na zasadzie kopiuj-wklej. Tu jest portal gildi, wlasny, lochy gildi i jeszcze inne ktore widać w temacie.... Troche sie rozpisałem...

Kupony rozdajemy tylko na określone okazje, w tym wypadku było to '100 graczy na serwerze'. 

Jednak dalej nie rozumiem po co znęcacie się nad tym serwerem? Tyle było płaczu, że zamknąłem assentie, a jak teraz udało nam się powrócić to są jakieś bunty.

Nikt was do gry nie zmusza. Każdego traktujemy równo, każdemu staramy się pomóc. Otwieramy dla was serwer, za nasze pieniądze, poświęcamy dla was czas a wy?

Nie oczekuję od was pieniędzy, lajków, pozytywnych komentarzy. Jeśli się nie podoba to napisz co zmienić. Jednak pamiętaj, że jest to HARD i grzybków, expa i golda nie zmienimy. Staramy się jak tylko możemy, mimo tego że każdy z nas ma życie realne. 

Pozdrawiam.

@Edit

Czat jest tylko tymczasowy, będzie wyglądał całkiem inaczej, poza tym na exordi nic nie miałeś. 

Opublikowano

Krytykujcie jakiś inny server! , lepiej się gra na hard niż na łatwym co w 10 minut ma się 800 lvl. Nie podoba wam się to wypad z serva. Gilu i Shark napracowali się żebyście mieli co grać, podziękujcie im ze możecie chociaż te 7 dni pograć , sami nie jesteście najlepsi jak ronaldo czy messi . Jak tacy jesteście mądrzy to sami zróbcie server HARD, sorry nikt z was nie zrobi serv HARD bo nic w głowach nie macie, jest server HARD grajcie a nie krytykujcie do jasnej ciasnej , ludzie chcą grać a wy jakieś o pierdołach piszecie , no prawie każdy rozumie ze ktoś chcę sobie nabić posty (bez sensu ;p) jeżeli jest server to grajcie a nie komentujecie jak szalone dzikusy. Albo zróbcie sobie urlop i wyjedzcie sobie na jakąś wycieczkę na kilka dni, Gilu wam zrobił item shop żebyście mogli po kupywać jakieś itemy czy miksturki. A wy kur** krytykujecie , pomyślcie kilka razy jak coś napiszecie .Gilu powinien dostać od was szacunku a nie krytykowanie servera "Attessia.pl"

Podziękujcie Sharkowi i Gilu ze co weekend będzie event . STOP KRYTYKOWANIA!

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...