Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanko, otóż mam ulepszoną w drużynie twierdze na 25 osób nie? , a jest 15 osób  i chce zaprosić kogoś jeszcze a niemożna , bo niema tego małego okna z napisem "Dodaj do swojej drużyny" coś w tym stylu .

Weź, to napraw. Dziękuje i życzę miłej gry.

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

Mam pytanko, otóż mam ulepszoną w drużynie twierdze na 25 osób nie? , a jest 15 osób  i chce zaprosić kogoś jeszcze a niemożna , bo niema tego małego okna z napisem "Dodaj do swojej drużyny" coś w tym stylu .

Weź, to napraw. Dziękuje i życzę miłej gry.

Ci gracze którzy nie przyjęli zapro są jako gracze, czyli razem masz 25 graczy.

Opublikowano

Zapraszam do zgłaszania się o próbę przyjęcia do drużyny "Nasa" od którego przyjmuje od 1lvla, codziennie 25.000Złota lub 10 grzybek.

Server, niedziałą znów

o juz działa

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

Panel gracza z neta czat  też z neta a dokładniej spolszczone gotowce z epvp piss joł :D

I tak Ci nie pomogę przy serwie. Czat jest jakimś gotowcem bo nie chce mi się swojego pisać.

Haha Prosze was następne gówno gdzie gm daje gildi iPromise 100% all , typo ma zaledwie 90 misj i ma 90 lvl no to łądnie się bawicie i to jest hard !!

Daje każdemu grzyby staty i złoto. 

Pisałem, że jest nowy system expa.

Nikomu nie rozdajemy żadnych grzybów etc.

Przez pierwszą godzinę był event expa więc aktywni skorzystali.

Opublikowano

Gilu panel (sklep i itemshop) pisał sam bardzo dużo czasu mu to zajęło wprowadził dla was wiele nowości, to ja wkleilem gotowy panel, ponieważ przyznaje się bez bicia, że nie znam języka php a jak wprowadziłem darmowe grzybki to od razu zbugowali je ;)

Gilu nie poszedł na latwizne i napisał wszystko od nowa ;)

I jeżeli miałbym wybierać kto powinien zajmować się serwerem wybrałbym [GA]Gilu, ponieważ wiem, że popchnąłby ten serwer do przodu i zrobiłby to lepiej i szybciej ode mnie, jeżeli chcecie już kogoś krytykować to krytykujcie mnie

Pozdrawiam i zapraszam na serwer

Opublikowano

dodaj grzyby minimum z 30 co 24h bo 0 jest !! i nawet na noy dzień nie ma grzybków!!

Co ty gadasz, masz 250 grzybków na start i jeszcze ci mało ?!, prawie co 2 misje też masz grzybki więc ja nie wiem jakim cudem ty straciłeś już wszystkie. W IS są bardzo tanio więc polecam kupić, sam kupuje bo warto grać na tym serwerze. Czasami się zastanawiam czy niektórzy grali w SFGame.pl - Tam ci na wszystko grzybków starczyło ?

Rejestracja nie działa klikam stwórz i nic się nie dzieje :/

Email wpisujesz z końcówką @gmail.com ?! to jest ważne, przez to możliwe że cię nie rejestruje. Nie musisz podawać prawdziwego E-Mail'a bo tak czy siak nie potwierdzasz konta.

nie podoba mi sie ten serv grzybków mało exp to tragedia 

Mało grzybów ?! kolejny... Sam widzisz że jest to serwer Hard a i tak masz na start 250 grzybów + w IS możesz kupić tanio jak cholera. Mi wszystko pasuje, wolę grać tu niż na SFGame.pl gdzie o 1 grzyba muszę się bić...

Zwiększcie exp bo ten co teraz jest to jakieś żarty

Exp jest bardzo dobry, po co większy jak to jest serwer Hard a już i tak za 2 3 misje masz lvl. Są organizowane eventy na których też exp śmiga jak szalony więc ja nie widzę takiej potrzeby...

UGBPHQ1B.png

Opublikowano

nie podoba mi sie ten serv grzybków mało exp to tragedia 

Jeśli nie potrafisz czytać wróć do przedszkola.

Rejestracja nie działa klikam stwórz i nic się nie dzieje :/

Nie wprowadzaj ludzi w błąd.

dodaj grzyby minimum z 30 co 24h bo 0 jest !! i nawet na noy dzień nie ma grzybków!!

Serwer HARD. Nie potrafisz dysponować grzybami to trudno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...