Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ateros.pl [Dedyk] [Easy]

Maqabra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jakoś tego spadku nie odczuwam. Cały czas gra 300+. Dziś będzie restart, który zwiększy ilość wiedźm i generałów w grotach. Dodatkowo z wiedźmy oraz generała będą lecieć po 3/4 klucze żeby było Wam łatwiej. 

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziwi mnie podejście administracji, a dokładnie Gm'ów.

Dokładnie chodzi mi o gildie Policja.

Dlaczego GM - nie wymienie nicku wypisuje szept do pewnego gracza, który jest w tej gildi i jest w top żeby ogarnął gildie bo wie że grają na wh tymek?

Skoro wie że grają... ale nie banuje.

Dlaczego? Bo by się zrobiło z 100 online może jakieś 60.

Heniek.

Opublikowano

Mnie się nie spodobało to że ulepszanie na niebiankę nie ma 100%, no i można potem spalić na +1, i wraca do stalki +9. Super. No i moim skromnym zdaniem schodkowy sposób na przerabianie stalek niebianów i innych epików jest tragiczny. Jeden przedmiot tylko ulepszany. Do tego za mały drop biżuterii na 54 lvl. Ewentualnie mogliby napisać skąd wziąc np takie eq.

Boo: czyli prawie jak narodziny Frankenstein'a.

http://www.youtube.com/watch?v=UXBdZu82-9A

Opublikowano

Dziwi mnie podejście administracji, a dokładnie Gm'ów.

Dokładnie chodzi mi o gildie Policja.

Dlaczego GM - nie wymienie nicku wypisuje szept do pewnego gracza, który jest w tej gildi i jest w top żeby ogarnął gildie bo wie że grają na wh tymek?

Skoro wie że grają... ale nie banuje.

Dlaczego? Bo by się zrobiło z 100 online może jakieś 60.

A może dlatego, że nie ma dowodów w postaci ss lub filmików tylko informacja od graczy. Gdy ich obserwowaliśmy to byli czyści, a nie mamy tyle czasu, żeby każdego z osobna obserwować. 

Opublikowano
A może dlatego, że nie ma dowodów w postaci ss lub filmików tylko informacja od graczy

No nie wciskaj wałka.

GM dobrze widział co wyprawiają ludzie z gildi Policja.

Na postaci Matis trafił dziwny szept, żeby ogarnęli się i nie grali na WH od GM.

Jedyny mój błąd żę nie powiedziałem Matisowi żeby zrobił SS szeptu.

Ale GM o tajnym nicku wie o co chodzi :)

Heniek.

Opublikowano

Co wy pierdoli**e na serverze gra duzo wiecej niz 300 osob! zawsze ulepszac metalami ktore mozna dostac u kowala za 1kk sztuka lub od biologa. Polecam server kazdemu kto szuka nie za łatwego nie za trudnego servera czyli medium takiego jak ten!!!!

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dziwi mnie czemu tutaj gra tak malo osob ? serwer wydaje sie byc fajny tylko szkoda ze tak malo osob gra.Ponoc liczba osob w dzien waha sie miedzy 100-200 wiec serwer nie grzeszy iloscia graczy, zapraszam na serwer bo WARTO.

4aqk.jpg
Opublikowano

No tak, gra około 200 osób. Przygotowujemy teraz większy update, więc myślę, że liczba ta wzrośnie. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Trwa Event Świąteczny, gdzie nowi gracze mogą się dorobić. Na dniach będzie większy update serwera, który wprowadzi m.in. nowe sety, expowiska, dungeony oraz zwiększy maksymalny poziom. Zapraszamy na serwer!

Opublikowano

Czy jakiś gracz wypowie się na temat serwera ? Jakie są + i jakie - ? Czytałem, że online około 200 to troszkę mało.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co z serwerem? Gra ktos tam jeszcze?

Caly czas online, ponad 200 typa.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...