Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ateros.pl [Dedyk] [Easy]

Maqabra

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

rozwalił mi się klient o 18 gdy gm zrobił res wywaliło mi klienta i już się włączyć nie chce błąd Ateros.exe

Opublikowano

rozwalił mi się klient o 18 gdy gm zrobił res wywaliło mi klienta i już się włączyć nie chce błąd Ateros.exe

No to spróbuj przez auto patchera :D.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Ponad 2h po starcie a w topce 70lvle? Nie zebym narzekal ale ludzie nie zdaza wbic maxa,bo szybciej zwiniecie interes.Przyszlosc nowych serwerow stoi pod znakiem zapytania.

Opublikowano

Ludzie się przyzwyczaili do szybszego expa, a ten serwer jest zrobiony trochę na wzór tych starszych, gdzie exp leciał jeszcze trudniej i nikt nie narzekał. A ludzie w grze również nie narzekają. Zapraszam wszystkich na serwer. Śmiga bez najmniejszego laga od startu. 

Opublikowano

Ile Online? Jak z reklamą? 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Serwer nic specjalnego po graniu..ww zbugowane ,  trutę zdobyć to jakiś żart 20 szkat ripa lub licz na trutę z szkaty...A co najważniejsze wbicie 95 jest trochę wysiłkowe a na mapie 95 potem to już jakieś kpiny żeby bez pd leciało 3% za spota + cięzkie mooby oprucz wp to chyba nikt tam rady nie daje może pare grupek ... Serwer się robi nudny od 95 lv pozdro . 

f63m.jpg

Opublikowano

A zawitam zobaczymy co to za syf :). Widzę żeście się napracowali stronka pewnie wzięta z 4 liter nawet loga na niej nie macie swojego serwera taką samą ma kilka serwerów wiecie?

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

dziwny serwer wbiłem sobie 30 lvl poszedłem po riba a tam 45 sr i 45 um :O a ludzie mają jeszcze lepsze np 80sr i 45 um ....

tak z tym zepsuli bo każdy woli fms sr 80 i um 45 do pvp niż np boja +9 .. 

f63m.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...