Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ateros.pl [Dedyk] [Easy]

Maqabra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak jest ze skillami i koniem?. Koń na Start, Skile na P sie dostaje?

Koń na start. 

Po wbiciu 5 lvla, idziesz do staruszki i dostajesz skille na G1.

Później Kamykami Duchowymi albo Tęczowym Kamieniem od razu na P.

1.png

Kliknij w sygnaturę aby przejść do Prezentacji !

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziwny ? za malo powiedziane ....

wbilem 65lvl i chcialem ulepszyc tarcze na 61lvl ... najpierw 1godzine bodziami i +2...

potem sie dowiedzialem ze u kowala sa metale po 1kk wydalem cale fundusze i na +6 tylko wbilem...

70metali

to nie chce wiedziec  co bd z bizu stalka i bron od +0 do +6 

bodziami z tydzien sie bd ulepszac

56096062140461666809.png

Opublikowano

masz racje bodzie to pomylka lecz metalami ulepsza sie bardzo latwo   co do serwera to idealny dawno brakowalo czegos takiego  dla graczy exp mily    drop itemow  jak i yangi dopasowany  polecam serwer 

Opublikowano

serwer spoko można grać od startu nie spotkałem rzeczy która by mnie zaniepokoiła no ale wbiłem jak na razie tylko 65 lvl bo skupiłem się głównie na dropie  więc tego nie było za wiele 

Opublikowano

W dniu jest około 300 online i cały czas przybywa. Jest już serwerowy TS, więcej na forum/stronie. 

Opublikowano

Serwer jak na te które obecnie się pojawiają warty uwagi, drażniących błędów nie widać, można śmiało grać i wbijać lvl . Co jest nieco dziwne to broń na 30 lvl ( np. FMS ze średnimi 70-80 i um na poziomie 45 ) :D w zasadzie się zastanawiam czy warto robić te na 65 lvl, bo z takim kijem jak wybonujesz jeszcze na ludzi to ... :D drażniące jest też nieco ulepszanie metalem, nie wiem jaka szansa na kolejny + ale idzie czasem jak po grudzie . W sumie to jest Medium więc nie ma o co się czepiać, fajna atmosfera i przydałoby się nieco więcej ludzi do PVP - nie wiem jak z reklamą ale chyba przydałaby się ... 

Opublikowano

Co do systemu pasów. Kozacy napisali o nich niewiele a gdzie rudy znajdę do kopania? Bo w uj chwastów w m1 jest a nie ma rud.
Bizu z łez to samo nie dropi w v2... w ogóle nie dropi.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

I znowu....

ŚWIETNY SERWER

super interfejs

czcionki, ładnie wszystko wygląda przejrzyście, 5 slotów eq bardzo dobrze, tekst "Liżesz najpierw kule potem siura" propz bardzo ALCMDZ!!!!!11111

ok ok, gram tu 5 minut i to moje pierwsze wrażenie...

Dlaczego tu jest tak mało osób?! Nie dość że wszystko ładnie czysto itp, to jeszcze easy/medium! Przecież na to lecicie, dlaczego nie doceniacie starannej pracy tylko pchacie sie na jakieś gówno rozpromowane stojące kilka lat z ekwipunkiem wyglądającym jak baba na traktorze.......

RÓBCIE PROMO! 

POLECAM POLECAM POLECAM!

;ooo

co za "pierścień teleportacji" mam orgazm.

Opublikowano

serwer dobry ale niedopasowany do dózej ilosci graczy resp bosow co 45 min metki w red lesie  to tragedia a o ulepszaczach nie wspomnie ju na 1 epickie eq to trza biec bic generalay co respia sie co 45 min i szukac pt aby biec na smoka ale spoko tylko ze na 1 item potrzeba po 5 lusek i 5 szponow  to powodzenia jakby gralo tu 300 osób tera to by nikt niemial prawie  epików  dlatego dziekuje za serwer  bógów niema lecz serwer nie przemyslany   wręcz nie dostosowany na dóżą ilosc graczy  gdzy  juz na 1 eq epickie  potrzeba sporo ulepek a drop ich jest ograniczony 4 bosami  co okolo 1h. 

Opublikowano

To to co up.Ulepszacze na epickie eq przesadzone.Albo usuńcie przepustke na smoka albo zmniejszcie ilość ulepów potrzebnych do ulepszenia.

Opublikowano

Na serwerze gra coraz mniej ludzi bo dość że tyle ulepek na epiki to jeszcze jest 50% na ulepszenie dali by 100% przy tylu ulepkach na ulepszenie lub zmniejszyli ilość ulepek do 1 łuska i 1 szpon no i te przepustki tragedia dlatego ja i paru kumpli przestaliśmy grać, czekamy aż to zmienią albo nq ,

post-1016012-0-23293300-1413978334.jpg 

zxc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...