Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neudia.eu - Start 17.10.2014 Godz: 20:30 ! [Dedyk] [Easy/Medium]

Ramzesek1

Zagrasz na starcie Neudii?  

257 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na starcie Neudii?

• Tak.
      211
    • Raczej nie.
      46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wow 90 % serwerów to już ma :D I jeszcze raz nie polecam serwer asfena.

A co mnie to k***a obchodzi że ma to 90 % serwerow ? Napisałeś tylko tego posta żeby napisać bo asfen, już byś skończył pisaniem o tym, zresztą nie tylko Ty.

wjub1h.jpg

• Odpowiedzi 388
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Item Shop rzecz ważna to musi być na 1 miejscu nie zapomnijcie !

Napierdola w IS i Asfen wylaczy serwer xD

Sorry kolego ale ItemShop to podstawa serwera.

A w IS nie będzie dużo rzeczy + będzie bardzo tani. :)

Opublikowano

Ile maxymalnie trzeba osób na doungeony Ja + buff czy jeszcze ktoś trzeba będzie?. Jest dozwolone teleportowanie się przez ślub na inne mapy bufem?.

Początkowe dungeony 2 osoby potem już trzeba po 3, tak jest dozwolone. :)

Opublikowano

wow 90 % serwerów to już ma :D I jeszcze raz nie polecam serwer asfena.

HAhahahhahahahaha. 90%? Uczyli Cię matematyki ? bo widzę że nie. pokaż mi 90% serwerów z tą opcją.

start na pewno 20;30?

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Deila.eu/Deila.pl/Inne serwery :)

Pliki latały po całym mpc forum z tego serwera, może oddali 10% nowości .. ;]

Pliki ukradzione więc nie polecam.

Opublikowano

Pliki ukradzione?

Dziwne że były udostępniane ale cóż widać że masz gówniane informacje.

Trzeba umieć wykorzystać i dobrze zedytować różne pliki.

Zapraszamy na TS: ts.neudia.eu

Opublikowano

Pliki Deila.eu były udostępnione na mpcforum i asfen je odrazu pobrał i teraz będzie robił w chu* serwerów na tych plikach bo nie potrafi zrobić swoich od 0 i tak to będzie padać :D

Opublikowano

Pliki Deila.eu były udostępnione na mpcforum i asfen je odrazu pobrał i teraz będzie robił w chu* serwerów na tych plikach bo nie potrafi zrobić swoich od 0 i tak to będzie padać :D

Ale wiesz, oni i tak wiedzą lepiej :) Pełno bugów jest, zapewne jeszcze te, co nie naprawili ich, dziury też zapewne są. Są też takie bugi, gdzie serwer szybko może paść. 

Np. przekladasz pewny item na pewny npc i cały serwer wywala :)

Ale dobra, administracja wie lepiej :) Po co robić swój serwer, i nie mieć hejtów niz robić serwa na gotowcach gdzie serwer tak czy siak padnie.

Pliki ukradzione?

Dziwne że były udostępniane ale cóż widać że masz gówniane informacje.

Trzeba umieć wykorzystać i dobrze zedytować różne pliki.

Zapraszamy na TS: ts.neudia.eu

Tak, najlepiej robić wszystko na gotowcach :) bo po co się męczyć i robić od 0, trzeba podj*bać od kogoś pliki.

Po co mam wchodzić na tego śmiesznego ts'a? Wejde, zwyzywacie mnie zapewne od ku*w od matek itp. potem zbanujecie i tyle bd. :)

Opublikowano

+ zapewne maszynka taka zarąbista, gdzie można ddosa puścić przez domofon i serwer bd wyłączony na 2 dni.

Chłopie na cholerę spamujesz? Wejdź na TS pogadamy sobie normalnie a nie piszesz bzdury.

Wszystko wyjdzie dziś przy starcie serwera. :)

Opublikowano

Ale wiesz, oni i tak wiedzą lepiej :) Pełno bugów jest, zapewne jeszcze te, co nie naprawili ich, dziury też zapewne są. Są też takie bugi, gdzie serwer szybko może paść. 

Np. przekladasz pewny item na pewny npc i cały serwer wywala :)

Ale dobra, administracja wie lepiej :) Po co robić swój serwer, i nie mieć hejtów niz robić serwa na gotowcach gdzie serwer tak czy siak padnie.

Tak, najlepiej robić wszystko na gotowcach :) bo po co się męczyć i robić od 0, trzeba podj*bać od kogoś pliki.

Po co mam wchodzić na tego śmiesznego ts'a? Wejde, zwyzywacie mnie zapewne od ku*w od matek itp. potem zbanujecie i tyle bd. :)

Nie wierze w Ciebie xD. naucz się czytać z zrozumieniem hahah...  +leci raport za debilizm ;).  polecam;d

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Takie małe pytanko, co zostało przez was dodane, ale mam tutaj na myśli coś,  co wyróżnia ten serwer od odsłony byłego serwera?

Skoro serwer był edytowany przez ponad miesiąc, to sporo się zmieniło: Edytowany całkowicie drop, Questy, Dodane 2 dungeony nowe, Całkiem inne sklepy, Exp całkiem inny, Klasy zmienione DMG, Poziom max, Nowe NPC, oraz więcej innych rzeczy, ale jak uważasz szanuję twoją opinię.

Sam bawię się w edycje klienta od kilku dni. Z tego co do tej pory się nauczyłem, to to, że dodanie nowego npc, zmiana max poziomu, zmiana expa, zmiana itemów w sklepach, zmiana dmg klas, edycja dropu itp, to nie zajmuje miesiąca czasu...

Do tego, czy dungeony, questy są autorskie? czy tak samo kopiuj wklej? 

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Takie małe pytanko, co zostało przez was dodane, ale mam tutaj na myśli coś,  co wyróżnia ten serwer od odsłony byłego serwera?

Sam bawię się w edycje klienta od kilku dni. Z tego co do tej pory się nauczyłem, to to, że dodanie nowego npc, zmiana max poziomu, zmiana expa, zmiana itemów w sklepach, zmiana dmg klas, edycja dropu itp, to nie zajmuje miesiąca czasu...

Do tego, czy dungeony, questy są autorskie? czy tak samo kopiuj wklej? 

Trzeba było wszystko stestować, a wiadomo napisałem przykładowe rzeczy nie będę wymieniał wszystkich rzeczy.

Questy nam pisał Svope autorskie, typu Polowania/Historyk/Bossy.

Tylko nie zróbcie z tego kolejnego mediuma...Przeważnie zawsze tak jest...

Serwer jest bardziej Easy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...