Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neudia.eu - Start 17.10.2014 Godz: 20:30 ! [Dedyk] [Easy/Medium]

Ramzesek1

Zagrasz na starcie Neudii?  

257 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na starcie Neudii?

• Tak.
      211
    • Raczej nie.
      46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będą aktualizację lvla, będą nowsze zbroje oraz bronie także spokojnie tego będzie jeszcze więcej.

Tak dziś zostały zmienione parę rzeczy, gdyż np KD za dużo dawały wartości, Krypt było za dużo + za dużo tych mapek.

KD vit +7 dawał +100k hp, a to nie tak dużo patrząc jak mocno biją chociażby Mumie  :D

• Odpowiedzi 388
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

KD vit +7 dawał +100k hp, a to nie tak dużo patrząc jak mocno biją chociażby Mumie  :D

DMG Mobów zostało zmniejszone, gdyż gracze z bety zgłosili że moby za dużo biły.

Także o DMG możecie byś spokojni gdyż moby mało biją. :)

Opublikowano

DMG Mobów zostało zmniejszone, gdyż gracze z bety zgłosili że moby za dużo biły.

Także o DMG możecie byś spokojni gdyż moby mało biją. :)

Jak ktoś mnie uspokaja że spokojna wasza głowa, to mi się wnet czerwona lampka zapala  xD

Opublikowano

Jak ktoś mnie uspokaja że spokojna wasza głowa, to mi się wnet czerwona lampka zapala  xD

Wejdź jutro ocenisz sam, jeżeli będzie coś źle dostosowane to są od tego Poprawki nocne lub konserwację tak? 

Klient właśnie jest upany do 21:00 będzie na Mediafire, oraz Mega.co.nz :D

Opublikowano

Wejdź jutro ocenisz sam, jeżeli będzie coś źle dostosowane to są od tego Poprawki nocne lub konserwację tak? 

Klient właśnie jest upany do 21:00 będzie na Mediafire, oraz Mega.co.nz :D

a co z bugowaniem pieczęci ? poprawiliście ? a jeśli tak to dlaczego ja znam sposób na obejście tego  :D

Opublikowano

Bugi też te same, co na Deili? :D Bo było tego sporoo.

Skoro był 3 tygodniowe beta testy, myślę że wszystkie błędy które były zostały poprawione/wyeliminowane.

Wiadomo coś zawsze się napotka.

Opublikowano

Mam pytania

-Czy jest anty exp 

-jak z rosami bo te atak boga smokow to dropi z szkat  jak widziałem na filmie 

Jest w podręczniku gracza.

Dropią z Neudiańskich kufrów które dropią z wszystkich mobów.

Opublikowano

Jak stoicie z reklama? Ile spodziewasz sie Online na stracie? Dopiete jest wszystko na ostatni guzik? :)

Reklama będzie: Kirek, Thail, Rykox, NoPerfect, Lovisa, Ramzesek, Kerugo, Prosto, ZabQ.

Z tego u Kirka, Thaila, Lovisa, Prosto, Kerugo, Ramzesek Seria.

Liczymy na 500+.

Raczej wszystko, został clienta upnąć kilka poprawek drobnych na serwerze. :)

Opublikowano

Zagram na 100% :)

Ale mam jedno pytanko xD Czy te skrzydełka co są na filmiku będą u zwykłych graczy czy tylko u GM'ów? Pytam, bo się w nich zakochałem  <3

Tylko dla GM'ów bez przesady że dla graczy.  <_<

Tak jeszcze może chciał byś aby postacie latały?  xD

Nie skrzydełka tylko dla Gmów, tak dla efektów aby się rozróżniali od graczy. :D

Opublikowano

Znowu kochany Asfen? Jeśli tak to padnie po max dwóch dniach, no chyba że zdobędzie pomoc od ludzi z gadu-gadu, którzy napiszą mu questy. 

Serwer zapowiada się fajnie, ale jak już zostało wyjaśnione, jest tutaj najlepszy w świecie technik aka w c**j innych nicków. 

Dziękuję nie pozdrawiam.

Opublikowano

Same pliki serwera są godne uwagi, gdyż zostały bardzo ciekawie opracowane - serwer jest przyjemny i na dłużej.

Pamiętam serwer, który jako pierwszy startował na tych plikach (każdemu dobrze znany), lecz błędy pewnej osoby w ekipie skreśliły projekt, a szkoda... bo był świetny.

Co było to było, ale ten serwer myślę, że nie popełni błędów i wystartuje bez problemów, a stać będzie długo - czego oczywiście życzę.

Z racji, iż jest to znajomy projekt, mogę polecić i zaprosić wszystkich na serwer :) 

Wam chłopaki życzę powodzenia! 

Opublikowano

Znowu kochany Asfen? Jeśli tak to padnie po max dwóch dniach, no chyba że zdobędzie pomoc od ludzi z gadu-gadu, którzy napiszą mu questy. 

Serwer zapowiada się fajnie, ale jak już zostało wyjaśnione, jest tutaj najlepszy w świecie technik aka w c**j innych nicków. 

Dziękuję nie pozdrawiam.

Kto uważa że jest najlepszym technikiem?

Skoro umiał zrobić edytować serwer to znaczy że coś potrafi tak?

Może mu wcześniejsze nie wyszły, ale teraz chłopak się zmobilizował zresztą przekonasz się jutro na starcie. :)

Zapraszamy na forum:

forum.neudia.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...