Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neudia.eu - Start 17.10.2014 Godz: 20:30 ! [Dedyk] [Easy/Medium]

Ramzesek1

Zagrasz na starcie Neudii?  

257 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na starcie Neudii?

• Tak.
      211
    • Raczej nie.
      46

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 388
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam na start to już jutro! :) mam nadzieję, że wbije was jak najwięcej. Od siebie ponownie polecam, ponieważ na ten moment nie ma nic lepszego, i mam nadzieję, że server długo postoi, i sobie na nim pogramy. :P poza tym, nie jest to czysta Deila, jest dużo pozmieniane, i dodanych nowości.

Zapraszam również na forum możecie się tam udać poprzez kliknięcie zakładki na stronie "FORUM SERWERA". :)

Opublikowano

Boże, 20 raz pliki Deili, nie polecam, padnie prędzej czy później, zwyczajny gotowiec.

Jeżeli uważasz że zwyczajny serwer, + Deila nie tknięta.

Przejrzyj dokładnie Prezentację + wejdź na serwer a zobaczysz jak te 2 serwery się różnią.

Skoro serwer był edytowany przez ponad miesiąc, to sporo się zmieniło: Edytowany całkowicie drop, Questy, Dodane 2 dungeony nowe, Całkiem inne sklepy, Exp całkiem inny, Klasy zmienione DMG, Poziom max, Nowe NPC, oraz więcej innych rzeczy, ale jak uważasz szanuję twoją opinię.

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, miejmy nadzieję że wystartuje bez problemów i wszystko będzie super :D

Polecam i zapraszam ^^

Opublikowano

pliki delia.pl nie zagram bo za dużo razy już to widziałem nic ciekawego zbroje słabe bronie to samo.

A admini żenada :)

Więc nie zagram :)

Admini żenada pod jakim względem? Nie widzę argumentów abyś tak pisał. :)

Opublikowano

Nie polecam ze wzgledu na Asfena a te wszystkie ''unikalne'' dungeony znam na pamiec.

Okej nikt ci nie karzę grać. :)

Jeżeli ktoś ma pisać nie polecam ze względu na "Asfena" może sobie darować, gdyż każdy wie że to on...

Opublikowano

Witamy na kolejnej odsłonie " Deila "  :D

Tak na plikach Deili, a na serwerze Neudia. :)

Gdyż te 2 serwery różnią się dosyć sporo rzeczami, tak są to pliki Deili lecz wejdziecie do gry to będzie całkiem zmieniony serwer Deila. :)  ;)

Opublikowano

Zapraszam na start to już jutro! :) mam nadzieję, że wbije was jak najwięcej. Od siebie ponownie polecam, ponieważ na ten moment nie ma nic lepszego, i mam nadzieję, że server długo postoi, i sobie na nim pogramy. :P poza tym, nie jest to czysta Deila, jest dużo pozmieniane, i dodanych nowości.

Zapraszam również na forum możecie się tam udać poprzez kliknięcie zakładki na stronie "FORUM SERWERA". :)

Przed 'i' nie stawiamy przecinka.

Powiem tak wszyscy Hejtują, bo Pliki Deili ! Bo Asfen Technik... 

Boże, każdemu trzeba dać szanse :)

A może Akurat to będzie ten serwer i grywalność będzie dobra na nim  ^^

A ja powiem tak, tylko głupi będzie dawał 20 raz szansę temu pseudo 'technikowi'. 

Padnie do gówienko, najwyżej wytrzyma tydzień, albo do czasu, gdy Asfen uzbiera na dresy i fryzjera. 

Opublikowano

Przed 'i' nie stawiamy przecinka.

A ja powiem tak, tylko głupi będzie dawał 20 raz szansę temu pseudo 'technikowi'. 

Padnie do gówienko, najwyżej wytrzyma tydzień, albo do czasu, gdy Asfen uzbiera na dresy i fryzjera. 

Panie daimao, idź pan na swojego Nestiuma i do tego Kazdara i nie wypaloną Nestię oraz inne jego serwery.

Skoro pan taki pewny siebie, poczekamy na start waszego serwera i się pośmiejemy ile wytrzyma.

Czy upadnie jutro czas pokażę. :)

Po co pisać przed startem takie głupoty? Kolejny wróżbity Maciej czy jak?

Opublikowano

moze i zawitam :) , jak z misjami biolog nie sa zbugowane w sesie pisze , ze daje ale po rlg nie daje . moze cos nagra sie :)

Tak nie są zbugowane, bonusy stałe od Questów wszystko działa tak jak powinno każdy bonus dostaję się prawidłowo.

Opublikowano

Cała " Deila " - nie wiem co wy pozmienialiście ale po prezentacji tego nie widać  :D krypta ze smokiem na 145 lvl pewnie nadal zbugowana, złote i niebieskie żetony tak naprawdę potrzebne tylko i wyłącznie na latający dywan żeby się przenieść na " Niebiosa " oraz amulet ( nazwy nie pamiętam ) na rozszerzoną wersję Niebios i bicie lodowych wiedźm . Bronie identyczne, zbroje to samo nie wspominając o ulepszaczach, kukły w mieście obok wejścia na dungeon na piaski  :D pety takie same, mounty tylko chyba zmienione . Zamieniona mapa ze szlamami która chyba była od 130 do 135 i słuzyła jedynie do dropu kieliszków wódki żeby drinki robić . Mapa ze zwrotnikiem raka identyczna, a wbicie lvl od 162 do 165 to istny hard  :D nawet raty +50% nie wiele pomagały, a wiązanki na czacie to potwierdzały . Na kamienie dusz +7 pewnie trzeba biegać do smoka na drop pucharu ze złota, a najbardziej opłacalny dungeon ze smokiem na 165 lvl to drop kostiumów i fryzur i zbijanie kasy w m1 ( ech zdradziłem jedną z możliwości zarobku  xD ) . Poza tym bony takie same czyli max, ale akurat jeśli chodzi o bonowanie, to problemu raczej nie było żeby eq zrobić szybko i iść expić . Najlepsza klasa oczywiście to ... ale to już zostawię dla siebie  :D

Opublikowano

Cała " Deila " - nie wiem co wy pozmienialiście ale po prezentacji tego nie widać  :D krypta ze smokiem na 145 lvl pewnie nadal zbugowana, złote i niebieskie żetony tak naprawdę potrzebne tylko i wyłącznie na latający dywan żeby się przenieść na " Niebiosa " oraz amulet ( nazwy nie pamiętam ) na rozszerzoną wersję Niebios i bicie lodowych wiedźm . Bronie identyczne, zbroje to samo nie wspominając o ulepszaczach, kukły w mieście obok wejścia na dungeon na piaski  :D pety takie same, mounty tylko chyba zmienione . Zamieniona mapa ze szlamami która chyba była od 130 do 135 i słuzyła jedynie do dropu kieliszków wódki żeby drinki robić . Mapa ze zwrotnikiem raka identyczna, a wbicie lvl od 162 do 165 to istny hard  :D nawet raty +50% nie wiele pomagały, a wiązanki na czacie to potwierdzały . Na kamienie dusz +7 pewnie trzeba biegać do smoka na drop pucharu ze złota, a najbardziej opłacalny dungeon ze smokiem na 165 lvl to drop kostiumów i fryzur i zbijanie kasy w m1 ( ech zdradziłem jedną z możliwości zarobku  xD ) . Poza tym bony takie same czyli max, ale akurat jeśli chodzi o bonowanie, to problemu raczej nie było żeby eq zrobić szybko i iść expić . Najlepsza klasa oczywiście to ... ale to już zostawię dla siebie  :D

Smocze krypty zostały wydalone, zostały tylko 2 krypty pierwsze.

Dodaliśmy inne opcję za żetony dodaliśmy więcej rzeczy, typu PD/Rękawiczka/Mount do Expa.

Jak pisaliśmy ilość ulepszaczy oraz ich zdobywanie zostało zmniejszone.

Expa sami ustawialiśmy i testowaliśmy jest całkiem inny niż na Deili.

KD są +6, +7 usuneliśmy.

Opublikowano

Smocze krypty zostały wydalone, zostały tylko 2 krypty pierwsze.

Dodaliśmy inne opcję za żetony dodaliśmy więcej rzeczy, typu PD/Rękawiczka/Mount do Expa.

Jak pisaliśmy ilość ulepszaczy oraz ich zdobywanie zostało zmniejszone.

Expa sami ustawialiśmy i testowaliśmy jest całkiem inny niż na Deili.

KD są +6, +7 usuneliśmy.

Zdążyliście już edycje prezentacji zrobić, ostatnia miała miejsce o 18:27 pytanie dlaczego ? przedtem było 5 krypt ze smokami teraz nagle są 2 ? to samo z kamieniami dusz, max był +7 teraz to +6 ?  :D czy mi się wydaje czy nagle się zimno zrobiło ?  :D

Opublikowano

Może i tak, ale czemu tak okropne zbroje?

Będą aktualizację lvla, będą nowsze zbroje oraz bronie także spokojnie tego będzie jeszcze więcej.

spadły na +Ostatnia edycja o godz. 18:27  :D nagle z 5 krypt zrobiły się 2, a kamienie dusz z +6 ? jak to jest że wcześniej było tak, a teraz nagle siak ? czy mi się wydaje czy nagle zrobiło się zimno ?  :D

Tak dziś zostały zmienione parę rzeczy, gdyż np KD za dużo dawały wartości, Krypt było za dużo + za dużo tych mapek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...