Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin3? Będzie kiedyś?

maciekferec

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

metin2 bo domena metin była zajęta ;//

Metin3? Nie, nie.

Metin2 to już klasyk, a dwójka w nazwie wcale nie oznacza wersji gry, tylko producenci tak sobie wymyślili.

Jebani spamerzy.

Dla mnie (Metin3) to teraz te wszystkie serwery prywatne, te wszystkie nowości nowe Budynki, Postacie ( 5 Wilk ) itp,,,

To nie jest już Metin2  :/

Wilkołak chyba jest autorstwa Ymiru o ile się nie mylę ;)

Opublikowano

Mi się wydaje, że skoro od tylu lat się nic nie dzieje to nic nie będzie. Fajnie by było zobaczyć jakieś nowe postacie, moby, bossy, mapy i nowszą grafikę i jakieś systemy, ale to tylko marzenia  ; d.

Opublikowano

Wątpie by wyszedł oryginalny Metin3, lecz teraz możesz znaleźć jakieś pseudo produkcję nazwane Metin3.

Będące marnymi podróbami WOW'a ;p 

Opublikowano

Tylko, ze w filmach zawsze cos ciekawego sie dzieje. Przykladowo masz te seriale m jak milosc, lekarze, itp itd, akcja zwsze dzieje sie w tych samych miejscach z tymi samymi aktorami ale zawsze dzieje sie cos ciekawego, nie ma nudnego odcinka. A w metinie jesli wyjdzie ta 3 to te 20% gry to jest za malo bedzie ciekawe na "moment" i kazdy powie leee nudno, nie ma duzo nowosci. Nawet filmy kolejne czesci ich sa zawsze wciagajace i zawsze dzieje sie cos ciekawego, nie ma monotonni. A w metin3 ta monotonnia bedzie sie powtarzac

Juz przestan za przeproszeniem pierdolic, nick masz adekwatny do tego kim jestes? Powiedz mi, czym rozni sie dota 1 od doty 2? Polepszona grafika, animacje, modele ladniejsze itd. Metin 3 moglby powstac ale jako GIGANTYCZNY dodatek do Metina 2 gdzie zarowno Modele postaci jak i mobow/otoczenia zostalyby zmienione :) Nie zapomnijmy o animacjach. Stara grafika sie lekko przejada... 

61093c6efb.png

Opublikowano

Po ostatniej aktualizacje, GF oraz Ymir na pewno nie wyda Metin3, ze względów że upiększają naszego PL'a

http://www.mpcforum.pl/topic/1309725-news-metin2pl-aktualizuje/

Po jednej większej aktualizacji nie można powiedzieć, że nie będzie Metina 3. Jeśli, by nawet wydali to stara dobra dwójka dostała, by strzała.

Opublikowano

Po jednej większej aktualizacji nie można powiedzieć, że nie będzie Metina 3. Jeśli, by nawet wydali to stara dobra dwójka dostała, by strzała.

Skoro ma to wydać jedna firma, myślę że nie będą się dodatkowo obciążać, dodatkowo że próbują zdobyć nowych graczy na 2, a widać jak ich postępy wyglądają.

eriosgkmk.gif

• 2 lata później...
Opublikowano

Założę się, że ktoś już napisał to, co ja napiszę teraz - po prostu nie chcę mi się czytać wcześniejszych odpowiedzi, a zawsze warto ,,odświeżyć" czyjeś słowa, zwłaszcza, że temat ma już parę lat.

,,Metin3" ma związek jedynie z filmikiem sprzed wielu lat, gdzie gościu nagrał jakąś grę MMORPG i nabrał ludzi, że to zapowiedź MT3. Administracja nic o takim projekcie nawet nie wie i tym bardziej go nie planuje - wiem, bo miałam okazję osobiście porozmawiać z jednym z GMów, kiedy GM był nieco bardziej znaczącą rangą - czyli mówiąc wprost, w latach świetności Metina. :D

3fffa1a92a202.png

Link do mojego yt na moim profilu

Opublikowano

No niezły wykop tematu sprzed 3 lat. Ktoś napisał, że już jest mt3 to co jest dzisiaj na globalu i privach (polskich) na to nie potrafie znaleźć słowa.

Opublikowano

Uważam, że jeżeli miałby powstać metin3 to widok byłby z pierwszej osoby.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Uważam, że jeżeli miałby powstać metin3 to widok byłby z pierwszej osoby.

Dobra - jeśli już by powstał, to według mnie - z Metkiem, którego znamy, miałby cokolwiek wspólnego jedynie z nazwy. Nie wyobrażam sobie podobnych mechanizmów i ogólnego celu rozgrywki, z tym, że w lepszej technologii... Byłby to nieudany, jak to określić, rework? czegoś, czego fenomen opiera się właśnie na czystym banale, a nie na urozmaiceniach. Metin ma prawo bytu jedynie w takiej formie, którą ma obecnie.

Zresztą ,,Metin1" też z MT2 nic wspólnego nie miał, był zupełnie oddzielną grą.

3fffa1a92a202.png

Link do mojego yt na moim profilu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...