Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BotOfLegends [API].

MrPro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze czytaj post wyżej (nad Twoim).

Po drugie jeśli płacisz subskrypcję to baimbot został na razie wyłączony do końca prac nad nim, działa tylko aimassist.

Po trzecie BOL nie działa teraz nawet dla premium (po ostatniej aktualizacji), czekamy na update clienta clodrop

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grając na tym szrocie nie zauważyłem nic co by poprawiło moją grę :> Bez tego lepiej sobie radzę lecz dla ludzi co mają 2 lewe ręce się przyda :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam za każdym uruchomieniem, że "cloudrop already running"

Wyłącz proces bot.exe / clodrop.exe i uruchom ponownie. Jeśli masz windows vista/7/8/9 upewnij się że włączasz jako Admin : )

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

UPDATE ERROR

Missing updated files, please launch again.

Taki komunikat mi wyskakuje w okienku, choć za pierwszym uruchomieniem wyskoczyło coś zbliżonego do obrazu ze screen'a. Jak to bywa gdy ma się otwartych zbyt wiele okien zamknąłem również te "potrzebne"... Teraz powtarza się wciąż ten komunikat.

Opublikowano

Czy to opłaca się w ogóle pobierać? Zmienia to jakoś grę?

Podobno coś w stylu wardów, widzisz innych przez ścianę, jeżeli chcesz aby gra ci się znudziła polecam pobrać

Po za tym na początku pisał gościu wszystko ładnie pięknie a potem płatne ciekawe...

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Podobno coś w stylu wardów, widzisz innych przez ścianę, jeżeli chcesz aby gra ci się znudziła polecam pobrać

Po za tym na początku pisał gościu wszystko ładnie pięknie a potem płatne ciekawe...

Bo podobno wersja darmowa "nie działa" ..

A tylko coś na wersji płatnej pracują - ja bym nie ufał .

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

A czy istnieje w chwili dla oprogramowania Smite?

Aktualnie raczej nie . 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

I dlatego przestaje grać w smite... Ehhh jest jakaś gra z porządnym HS ? W cs nie pograsz w smite nie pograsz... wszędzie cheaty ehh... 

LukaSuper.png

Opublikowano

Ja pier*ole co jest z ludźmi którzy tego używają nie tak? Są tak beznadziejnymi nieudacznikami, że rekompensują to sobie cheatami? Ale to świadczy o ludziach, jak ktoś oszukuje innym w GRZE to jest j*b*nym szachrajem i w życiu, nie chciałbym poznać takiego człowieka. Dobra idę bóldupować gdzieś indziej. Nara

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...