Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BotOfLegends [API].

MrPro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przycisk F8 = Reload/Reinject.

Wciskasz az zadziala. Bilbao cos sknocil, dzis/jutro to naprawi :)

Przycisk F8 = Reload/Reinject.

Wciskasz az zadziala. Bilbao cos sknocil, dzis/jutro to naprawi :)

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ok zainstalowałem, jest jeden problem podświetla mi gości co prawda pokazuej odległośc itp ale pisze mi AimBot- RM - false i naciskają prawy przycisk myszy aim bot nie działa mam baimbota

Opublikowano

Żadne wirusy tu nie są groźne. co do tego że cały czas jest false. Naduś F8 i spróbuj, tak mare razy. Jak nie będzie namierzał nadal znaczy że na tym bogu nie jest to jeszcze wklepane ;)

Opublikowano

MrPro zadziałało F8 tylko troche lipa bo nie działa aimbot na skille celowane np ult poseidona, vulcana, Q mercurego itp ... :( Po prostu nie ma na to aima ....

Opublikowano

Używałem na skillach - hel wszystkie ładnie celuje, anhura łednie kosi w pyski, anubisa - ładnie trzymasz prawy combo - stun, bagno, rzyganie ew ult i niema bata na wariata. ;D

Opublikowano

Nie znam kolejności skilli, ale jeśli enemy jest dość blisko to to bagno poleci pod nogi prosto. będzie stał centralnie na środku niego.

Opublikowano

a mi na przykład ulti vulcana wystrzela bardzo daleko mimo że przyciskam PPM, 3 anubisa to właśnie bagno i sądze ze też z dupy w innym miejscu da, tak jak 1 mercurego i pewnie wir poseidona oraz ulti, nie mam racji?

Opublikowano

MrPro, wybacz ale jest to niezwykle słaby aimbot, kompletnie niedopracowany, nie ma nawet wklepanego aimbota na Hun Batz'a i Kali. Hun Batz mógłby użyc ulta w samym środku i zawsze bić na aimbocie i nigdy nie pudłować to samo kali ale po co.... Jest to najgorzy aimbot jaki kiedykolwiek widziałem, wybacz.

Opublikowano

Vesim Deklu ten aimbot czasami jest dużo gorszy niż jakbyś grał sam, tylko o to mi chodzi. Na cupida, rame jest z*******y <3 ale kali? loki? thanatos?

Opublikowano

Szczerz wystarczy ruszyć głową, ruszę za was. Każdy grał w klasyk - CS 1.6.

Dajmy że załączysz tam aimbot, fajnie się strzela bańki? To teraz włącz na serwerze knife, prawda że z aimem nic ubić nie możesz?

To nie jest CHEAT tylko API - Skrypty. Niemożna za to dostać bana. Musiał byś używać exploit'u bądź cheat'u.

Objaśnię

Skrypt - Wykonuję czynność za Ciebie, nie ingeruje w pliki gry ani jej kod. - 100% bezpieczny.

Exploit - Wykorzystywanie dziury w systemie gry - 100% szans na bana w przeciągu paru dni.

Cheat - Wykorzystuje kod gry i manipuluje nim. - Duże szanse na bana jeśli gra ma antycheat bądź ktoś Cię zgłosi i ma dowód. (Smite niema haskshield).

Opublikowano

Widzę "znaffca".

Po 1. Skrypty jakoś muszą wiedzieć czy masz skill na cd, ile masz hp, many, a to już jest "wykorzystywanie kodu gry". Manipulacja? Chociażby głupie kliknięcie klawisza.

Po 2. API radzę się zapoznać

Po 3. Z tego co widzę to oni udostępniają samą platformę(Cloudrop) do publikowania własnych CHEATÓW. Tak więc można je odpalić bez Cloudropa, chcesz dll'ke do wstrzykiwania?

Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!!

#PHP-things

08FMpDu.png

Opublikowano

@Vesim, właśnie znawca.

Po 1.) Pobieranie danych z kodu gry nie może być karane, ponieważ robi to client bo widzisz to normalnie w grze Twój CD,HP, Mana - Dostałeś kiedyś bana za to że widzisz CD który jest pokazany? Nie sądzę. Kliknięcie klawisza? Chodzisz WSAD - Dostałeś bana za to że wcisnąłeś W? Dziękuję pozdrawiam. Skrypt to nie cheat, on nie wysyła pakietu o czynności, tylko wymusza ja po stronie clienta = robi coś za Ciebie, ale coś co możesz zrobić sam.

To jest AIM który jest w API, na wykrywa dajny obraz którym jest Bóg i rusza Twoją myszą ( w przenośni), tak byś zawsze miał nacelowane. Jest to Push To AIM. Nie pobiera to kodu gry w którym jest zapisana pozycja gracza ani nie wysyła pakietu do serwera o namierzeniu z automatu.

Podsumowując, jest to zwykły skrypt ni luja nie groźny zwłaszcza z tego tytułu że smite niema AC.

Pozdrawiam kodera który myśli że zabłyśnie nie zapoznając się z tematem. [5] ziomuś!

Opublikowano

@MrPro

L000000l, kocham Cię!! :D Masz gg? Chce więcej bajek.
Autor tego "aima" wygenerował SDK za pomocą narzędzia od TheFeckless, następnie z użyciem tego napisał Aimbota... Zrobienie prostego czyt. bez precyzji zajmie max 2h. Dlaczego tego nie zrobiłem? Bo Smite to jedna z niewielu gier F2P która nie jest P2W i mam do niej szacunek(chociaż czasami bugi potrafią nieźle wkur..).

Tutaj filmik jak takie SDK wygenerować:

https://www.youtube.com/watch?v=yNe4jz1v0R4

Jest to jedyny słuszny sposób "zabawy" z grami na UE3.

Coś jeszcze chcesz?

Pozdrawiam :)

Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!!

#PHP-things

08FMpDu.png

Opublikowano

Widzę "znaffca".

Po 1. Skrypty jakoś muszą wiedzieć czy masz skill na cd, ile masz hp, many, a to już jest "wykorzystywanie kodu gry". Manipulacja? Chociażby głupie kliknięcie klawisza.

Po 2. API radzę się zapoznać

Po 3. Z tego co widzę to oni udostępniają samą platformę(Cloudrop) do publikowania własnych CHEATÓW. Tak więc można je odpalić bez Cloudropa, chcesz dll'ke do wstrzykiwania?

Cloudrop ma w c**j external stuffu, to nie BoL 1.0.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...