Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BotOfLegends [API].

MrPro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hay, it's again me! :P

Dziś wstawię pewnie wam już znane API zwane BotOfLegends, pierwotnie miał służyć do lola, ale działa i w smite! :P
Lecim z tematem :P

Pobieramy:

http://www53.zippyshare.com/v/88968449/file.html
https://www.virustotal.com/pl/file/796bff747466a8fe66ec3d634da409add3d04ca0a80d9fc932c04cfc32cd90ab/analysis/

Dwa wirusy downloadery - jest to officjalny downloader BoL'a który pobiera skrypty i całą strukturę ;)

http://snag.gy/Pat9T.jpg

Tak to powinno wyglądać - tylko zamiast remove > install.

Instalujemy oraz zamykamy aplikacje.

Włączamy smite gdy już będziemy ZALOGOWANI, odpalamy bot.exe. (vista, 7, 8 - admin)

Wyświetli się CMD z komunikatami.

W grze powinno się pojawić Czerwone distance z waszym nickiem

Like a this:

NxlOo.jpg

Gotowe: Aim na prawym myszy - trzeba odbindować w unstawieniach uncast spell (czy jakoś tak ;P)

Nie próbować na arenie bo będziecie się kręcić jak bączki :))

DOhAi.jpg

Tutaj taki mały pokaz - Pierwszego meczu na bolu ;) 99% skili trafionych gdzie sam trafiam 20% :D

Jeśli nie wiedziałeś a będziesz używać - Wiesz co kliknąć ;D

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@xOstateczny

U mnie nie ma roznicy. Z aimem 30 bez 30. - 2gb ram, 2x2GHz. Nie spelniam nawet wymagan najnizszych :) Wiec musi Ci brakowac jakiegos softa. Zobacz moj temat z aime esp itd, tam masz caly soft na tacy :)

@KrakenProPL

Jest to w lua, co oznacza ze nie ingeruje ani w pliki ani w sumie nie grzebie w pamieci gry. W dodatku smite niema HackShield'a zadnego co stanowi o niewykrywalnosci :)

Opublikowano

@xOstateczny

U mnie nie ma roznicy. Z aimem 30 bez 30. - 2gb ram, 2x2GHz. Nie spelniam nawet wymagan najnizszych :) Wiec musi Ci brakowac jakiegos softa. Zobacz moj temat z aime esp itd, tam masz caly soft na tacy :)

@KrakenProPL

Jest to w lua, co oznacza ze nie ingeruje ani w pliki ani w sumie nie grzebie w pamieci gry. W dodatku smite niema HackShield'a zadnego co stanowi o niewykrywalnosci :)

Mylisz się :) Smite posiada hackshielda tylko jest nie zauważalny :D Ten aim to jakiś śmieć gorzej z nim się gra niż bez.

IDcncno.png

Opublikowano

Serio uważasz że posiada hackshield?

UnrealBOT - nie posiada by passa od pół roku nie updatowany pod względem kodu - wykrywalności. Posiada: ESP, Aim, Detekcje namierzania, Swoisty licznik jungli i inne rzeczy.

x22 bot (chyba ugry thor się nazywa) - Bot sam za Ciebie gra, jeśli nie gra to posiada funkcje jakie wyżej podałem. Również bez bypass

Bol - Bypass = 0, ma ogromny potencjał mi.n. exploity, hacki, boty itd. Nie wykrywalny.

Co to tematu, jeśli nie umiesz używać - Nie zwalaj na oprogramowanie. To jak skarżyć się na wytwórnię mięsa że trzymałeś szynkę w lodówce dwa lata i Ci nie smakowała ;)

Opublikowano

Serio uważasz że posiada hackshield?

UnrealBOT - nie posiada by passa od pół roku nie updatowany pod względem kodu - wykrywalności. Posiada: ESP, Aim, Detekcje namierzania, Swoisty licznik jungli i inne rzeczy.

x22 bot (chyba ugry thor się nazywa) - Bot sam za Ciebie gra, jeśli nie gra to posiada funkcje jakie wyżej podałem. Również bez bypass

Bol - Bypass = 0, ma ogromny potencjał mi.n. exploity, hacki, boty itd. Nie wykrywalny.

Co to tematu, jeśli nie umiesz używać - Nie zwalaj na oprogramowanie. To jak skarżyć się na wytwórnię mięsa że trzymałeś szynkę w lodówce dwa lata i Ci nie smakowała ;)

Gram w smita od closed bety więc co nie co o nim wiem :) Zresztą te boty są śmieszne bardzo łatwo z nimi wygrać linie, grę nie jednokrotnie spotkałem takich hackerów. Cieszcie się póki możecie za ~2 miesiące ma wyjść duży patch wraz z nim masowe bany :)

IDcncno.png

Opublikowano

Gram w smita od closed bety więc co nie co o nim wiem :) Zresztą te boty są śmieszne bardzo łatwo z nimi wygrać linie, grę nie jednokrotnie spotkałem takich hackerów. Cieszcie się póki możecie za ~2 miesiące ma wyjść duży patch wraz z nim masowe bany :)

w lolu bypass ma wyjsc od 2 lat... ale tez jestem przeciw hackom, tylko wiem ze trudno ich powstrzymac

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

UPDATE: Baimbot działa dodano w dodatku posiada inne opcje niż Aim Assistant. Gdyż posiada - AutoAIM na PPM + na CTRL wybór metody namierzania. Dostępne: Kto bliżej oraz Kto mniej HP.

Teraz lajtowo można grać na joust 3v3 oraz arena, klikając i trzymając prawym jesteśmy "przylepieni" do targetu (Sticky to target).

Jeszcze jedna nowość (bardziej po 1v1), gdy ktoś jest naszym targetem mamy esp line + box na niego ;)

ESP line - linia na gracza, nawet przez ściany.

ESP box - kwadrat na graczu, nawet przez ściany.

Łatwo wykryć gank na 1v1 ;)

Opublikowano

Pobieram ten mały plik z tematu, odpalam go i pisze cloudrop arleady running. O co chodzi? Odpalam grę, to samo.
Nvm, powyłączałem w M. zadan co sie dało. ZObaczymy, czy działa.

Edit - No narazie chujnia piekielna, gram 3 vs 3, kreci sie jak pojebany, co piaty AA wchodzi, o spellach nie wspomnę. Narazie lipa. Jakies rady?
5 vs 5 to samo. S**t.

1qQSmS3.png

Opublikowano

Ustaw low hp - To po pierwsze (mniej się kręci.). Nie trzymaj cały czas prawego, tylko naduś jak chcesz walnąć spell. Najlepiej działa na ADC.

Jeśli ktoś ma błąd

cloudrop arleady running.

Wystarczy w procesach wyłączyć bot.exe bądź clodrop.exe ;)

Warto dodać że nie próbować na ullr, działa na trybie axe na bow nie.. ;) Na 5v5 (arena), nawet się nie trudź, tam zawsze biega się ekipom + co chwile ktoś dostaje. Będziesz się kręcił jak te spinnery dla dzieci.

Opublikowano

Robię wszystko jak w pierwszym poście, nie wyświetla się ten czerwony napis i nie działa ten aim.

Edit: Już nieaktualne trzeba było umieścić plik w folderze z grą

Opublikowano

Cloudrop.exe nie znalazł awesomium.dll ;_: i czo teraz? 

Ponawiam swoje pytanie .. gdy odpalam bot.exe wyskakuje komunikat ze nie znalazło pliku awesomium.dll a on się znajduje w folderze z grą .. -.- 

@MrPro

Opublikowano

Nie wiem czy to podziała, lecz spakowałem swoje pliki. Spróbuj ich.

http://www76.zippyshare.com/v/89588136/file.html
https://www.virustotal.com/pl/file/b48c13324a8c8fb6d01db6e3d62f78ae56c8220be06d94233bdf537adbb3dd3b/analysis/1413302886/

@JebanyIdiota

Są to dwa inne aimy, odpalasz tylko jeden: AimAssist jest okrojoną wersją BAIMbot. Polecam BAIM'a, jest cały czas rozwijamy, udoskonalany. Dziś został dodany AimAngle - Czyli taki zasięg w którym namierza, wiąże się to z tym że jak bijesz kogoś z przodu, nie obróci Cię jak baletnicę gdy ktoś Cię zajdzie od tyłu.

@KrakenProPL

Powodzenia jak odpalasz dwa inne aimy na raz. jeden aim postanowi namierzyć tego, drugi tego. Zaczniesz skakać z celu na cel albo obracać się. Może także gra Ci wysypać ;P

Opublikowano

Nie wiem czy to podziała, lecz spakowałem swoje pliki. Spróbuj ich.

http://www76.zippyshare.com/v/89588136/file.html
https://www.virustotal.com/pl/file/b48c13324a8c8fb6d01db6e3d62f78ae56c8220be06d94233bdf537adbb3dd3b/analysis/1413302886/

@JebanyIdiota

Są to dwa inne aimy, odpalasz tylko jeden: AimAssist jest okrojoną wersją BAIMbot. Polecam BAIM'a, jest cały czas rozwijamy, udoskonalany. Dziś został dodany AimAngle - Czyli taki zasięg w którym namierza, wiąże się to z tym że jak bijesz kogoś z przodu, nie obróci Cię jak baletnicę gdy ktoś Cię zajdzie od tyłu.

@KrakenProPL

Powodzenia jak odpalasz dwa inne aimy na raz. jeden aim postanowi namierzyć tego, drugi tego. Zaczniesz skakać z celu na cel albo obracać się. Może także gra Ci wysypać ;P

Lol dalej nie działa xD 

Opublikowano

Jaki windows? Jeśli vista/7/8 - admin bądź kompatybilość z xp sp3.

Usuń clodrop z %appdata%.

Odpal z DX9 - na DX11 nie działa ;)

Szczerze to mam zainstalowane DX9 I DX10 .. ale nie wiem jak mozna 1 program odpalic z DX9-tki :/ ps. Windows 7 i probowalem juz z kazda kompatybilnością .. usuwałem itp .. awsemoinium czy jakos tak znajduje sie w tym appdata .. wypakowałem i niby sie wlaczyl clouddrop ale po chwili ladowania wyskaczyl error o nazwie :"Error load frame" czy jakos tak 

Opublikowano

Awesiomium w appdata? :O Od kiedy? Ten plik jest w głównym katalogu smite.

Aim działa prawie na każde postaci. Używane na Hades, Hel, Anhur, Artemis, Odin oraz Zeus - Działało. Nie działało na Ullr - Na trybie łuk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...