Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Sapphira

Asek Luj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie hejtujcie chłopaka...

On się stara !

Myślicie, że to takie łatwe robić wszystkich w c***a ? :D

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

wypraszam sobie k***a, to ze to sponsorowalem to nei znaczy, ze wiem kto to jest "Pan Mariusz" przy serwerze nei odtykalem ani jednego pliku, ja jedynie wykładam hajs i biore hajs i tyle, ja tylko sponsorowalem takze nie pierdolcie na mnie, a potem piszcie o sponsoring dzieciaczki ;)
Bo w temacie wypowiadaja sie osoby przeciwko mnie, a spamuja mi o sponsoring ;))

Opublikowano

Beka, z jeden strony ok. jakiś diablo wychujał jakiegoś teodora, 

A z drugiej teodor się opierdalał to go wyjebali,

Wg. mnie wszystko prawidłowo xD 

Lecz wcześniejsza rozmowa z osoba do wyjebania się należy xD:D

Więc jakby na to nie patrzeć ch*jnia ;P

derin.png

Opublikowano

Beka, z jeden strony ok. jakiś diablo wychujał jakiegoś teodora, 

A z drugiej teodor się opierdalał to go wyjebali,

Wg. mnie wszystko prawidłowo xD

Lecz wcześniejsza rozmowa z osoba do wyjebania się należy xD:D

Więc jakby na to nie patrzeć ch*jnia ;P

Nie mam nick do Aska ani Teodora. Druga sprawa jest taka, że ciśniecie @Join 'a a przecież Adrian(Ciura/Join) nie jest niczemu tutaj winny. Jego rolą jest sponsorowanie serwera. Czy sponsor ma brać odpowiedzialność za nie udany projekt ? DiabloxDebil myślał, że serwer się spodoba, a tak naprawdę "reaktywacja Diamonda" była podpuchą. 

Opublikowano

Nie mam nick do Aska ani Teodora. Druga sprawa jest taka, że ciśniecie @Join 'a a przecież Adrian(Ciura/Join) nie jest niczemu tutaj winny. Jego rolą jest sponsorowanie serwera. Czy sponsor ma brać odpowiedzialność za nie udany projekt ? DiabloxDebil myślał, że serwer się spodoba, a tak naprawdę "reaktywacja Diamonda" była podpuchą. 

Panie ku*wa developer, czy w jakiejkolwiek części mojego posta widzisz coś o sławnym Adrianie ?

A tak btw. opisałem to co widzę a nie co się tam dzieje naprawdę .

derin.png

Opublikowano

Panie ku*wa developer, czy w jakiejkolwiek części mojego posta widzisz coś o sławnym Adrianie ?

A tak btw. opisałem to co widzę a nie co się tam dzieje naprawdę .

Derin mówię ogółem, że Adrian nie ma tutaj żadnej winy. 

BTW diablo się wypowie ?

Opublikowano

Nie wiem czy się wypowie. Mariusz zmienił mi passy do konta po czym jak go zwyzywałem i dał mi bana na forum. I teraz wpiera graczom że z mojego konta były kradzieże, nie wiem ile miałbym mieć ip 20-30 skoro mam zmienne? :D

Za mało przychylne słowa tutaj chyba były:

http://www.mpcforum.pl/topic/1298155-sapphira/#entry11081345

Poza tym licznik wyłączyli bo graczy tracą :D

Opublikowano

Ciekawe dlaczego usuneli licznik ? xD czyżby boją się, że jak ktoś zobaczy 300 online w dniu wolnym od szkoły, to nie wbije?  B)

taka prawda graczy ubywa, i ubywać będzie :D

Opublikowano

Nie wiem czy się wypowie. Mariusz zmienił mi passy do konta po czym jak go zwyzywałem i dał mi bana na forum. I teraz wpiera graczom że z mojego konta były kradzieże, nie wiem ile miałbym mieć ip 20-30 skoro mam zmienne? :D

Za mało przychylne słowa tutaj chyba były:

http://www.mpcforum.pl/topic/1298155-sapphira/#entry11081345

Poza tym licznik wyłączyli bo graczy tracą :D

Nie wiem kto kryje się na Nickiem Mariusz, lecz jest to nie profesjonalne. 

Ciekawe dlaczego usuneli licznik ? xD czyżby boją się, że jak ktoś zobaczy 300 online w dniu wolnym od szkoły, to nie wbije?  B)

taka prawda graczy ubywa, i ubywać będzie :D

Gra tam może 250online już. 

DiabloxGówno usunął już wszystkie filmy z Sapphiry

http://screenshooter.net/100281055/yvjajac

Opublikowano

Beka z tego jak teraz postępują po opublikowaniu tego tematu :D

Trochę śmiesznie się robi w "świecie" "techników" metin2, ogólnie dzisiejsze serwery są śmieszne :D

To co administracja niektórych serwerów sobą reprezentuje(w tym tego serwera) jest bardzo dobrą komedią :D

Opublikowano

Prosilbym o zamkniecie tego tematu, dawno juz powinien trafic do kosza, nic nie wnosi a tylko zasmieca MPCForum.

Dlaczego tak uważasz ? Jakbyś nie widział ludzie się wypowiadają czyli dyskusja jest prowadzona.

Keiu piszesz tak bo Ci płacą za odcinki?

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

Prosilbym o zamkniecie tego tematu, dawno juz powinien trafic do kosza, nic nie wnosi a tylko zasmieca MPCForum.

Forum to zasmieca co najwyzej publikacja tego pseudo serwera .

Opublikowano

Nic nie wnosi ? wnosi własnie całą prawdę ;) Ale rozumiem Ciebie, reklamujesz serwer i masz za to płacone i zrobisz wszystko by było jak najlepiej dla serwera, no ale nie ma co ukrywać i sam o tym dobrze wiesz że ten serwer to jedno wielkie gówno w którym nawet administracja że sobą nie potrafi się dogadać. 

xD 

Opublikowano

Zróbcie ankiete na temat: Czy wartości bonów powinny zawsze wchodzić maksymalne? Bo to co jest teraz to jest straszne...

Mam jeszcze pytanie: Czy wszystko co jest w is można zdobyć w grze (nie po przez handel)? Czego nie można?

Ogólnie serw fajny.

Jak poprawią te bony to POLECAM!!! :D

Opublikowano

Dlaczego tak uważasz ? Jakbyś nie widział ludzie się wypowiadają czyli dyskusja jest prowadzona.

Keiu piszesz tak bo Ci płacą za odcinki?

Akurat za odcinki nie dostalem nic, Ciura wali w hu**a lamus

Opublikowano

Akurat za odcinki nie dostalem nic, Ciura wali w hu**a lamus

No i kolejny fakt jak administracja traktuje nawet youtuberów

@ Ma ktoś info co do stanu graczy ?

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

" Strona zostala wylaczona, Serwer zostal zamkniety.!

Dziekujemy wszystkim za wspolny czas, Specjalne podziekowania dla Keiuska dobra robota ziom :) Ale tego juz sie nie dalo uratowac

Podziekowania dla Heska oraz calej pozostalej ekipy sapphiry. ''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...