Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sapphira

Grappa <3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o serwerze Sapphira?

Zmienił się technik i zgrywa pana i władce serwera i w ch*ju ma czy to miał być stary Diamond czy nie, tylko robi wszytko co mu się podoba. Podczas dyskusji o grze na forum usuwa temat, a sam Diablo jest nie słowny gdy mówił że ma być to stary diamond i nic nie będą zmieniać.

25bla2.jpg

Nie wiem czy ten serwer długo postoi jeszcze miesiąc góra dwa.

Opublikowano

Przecież ten "Mariusz" to najprawdopodobniej Ciura, (Laminero,AdiUberGames,Join) itd poza tym liczba online cały czas się zmniejsza niedawno w tygodniu było 900online a teraz tylko 500? poza tym nudno na serverze, i myślę, że postoi jeszcze max 2msc. Nie polecam jeszcze raz.

Opublikowano

Przecież ten "Mariusz" to najprawdopodobniej Ciura, (Laminero,AdiUberGames,Join) itd poza tym liczba online cały czas się zmniejsza niedawno w tygodniu było 900online a teraz tylko 500? poza tym nudno na serverze, i myślę, że postoi jeszcze max 2msc. Nie polecam jeszcze raz.

BINGO łap Like.

@ Czekamy na Prezentacje może ludzi przybędzie

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

Syf który próbuje wybić się na reputacji starego diamonda. Na początku gadka sratka,że niby reaktywacja dmd a teraz wielkie wypieranie się tego ;) Szczerze mówiąc to te oba serwery to gónwo i raczej nie polecam tam grać. Idiotyczny pomysł dostawania automatycznie perma za teleportowanie się przez ślub na mapy z niższym lvl ;) A potem się wszyscy dziwią,że z 700osób gra obecnie koło 400 graczy ;)

2ag6arq.png

Opublikowano

Uuu, widzę same lipne opinie, a miało być niby tak "super".

Dla mnie serwer już na starcie wydawał się nudny, ale nie mnie to oceniać skoro grałem tam może 3 godziny, więc neutral. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...