Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki jest według was najlepszy i najfajnieszy administrator/global moderator/moderator?

ThatSortiqoVsky

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co za lizanie dupy w takim temacie, od razu bym go usunął jakbym mógł, każdy ma swoją subiektywną opinie i powinien zachować ją dla siebie, a nie faworyzować jakieś osoby

to ja wybieram siebie bo moge i ch uj, modem nie jestem ale byłem.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

żaden wszyscy mają kurw* wyj**ane w piz*u kur*a jego mać sam muszę o wszystko zadbać ostatnio jakaś ku**a w*ierdoliła mi warna to jej pisze prosze cie kur*a zdjemij tego warna a ona wy**erdalaj a ja do niej o ty dz*wko i rozmowa się zakończyła.. 10% mi wpierdolił* taka jest władza na tym gimboforum..

Dogadać się to tylko z makinem który ma jakiś większy  IQ od reszty debili z którymi gadałem i którzy wlepiali mi warny..

Ostatnio pisałem że bede chciał zrobić rewolucje i odsunąć baranów od władzy to mnie wyśmiali i tworzyli jakaś propagande że ja jestem żydem i chce zniszczyć coś o NWO pier*olili ja im mówie że jestem dobrym człowiekiem a oni że nie..

Opublikowano

Najbardziej lubię @Wilczek , ponieważ jest za realem, oraz jest sympatyczną osobą, lecz nie powiem żadnego złego słowa o @Dektored .

Ulubiony moderator to @Rain , bo jest wyrozumiały.

Ulubionym adminem jest chyba @Lord Makin , ponieważ zawsze odczyta Pw, oraz na nie odpowie. Po prostu respect, że po tylu latach jeszcze mu się chce.

;)

o.O

Seldek, bo odpisywał szybciej niż po tygodniu.

Opublikowano

Ciebie nie muszę pisać misiaczku. :*

#temat

Jeszcze chcę dodać dwóch Moderatorów. Są nimi:

- @Juri. - Bez niego nie dowiedziałbym się, że CS:GO psuję życie. :D

- @Rayso. - Za wspaniałą współprace. :) 

­

Opublikowano

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...