Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LSD

Astern

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uuu, wszystkie internetowe osobistosci do spraw narkotykow sie zebraly w tym temacie.

Tylko pamietajcie historie skasowac coby wam rodzice nie zobaczyli co robicie w internetach bo beda szlabany.

Nawiazujac do pytania z pierwszego postu to powiem, ze nie bralem :)

Jestem gorszy teraz?

HBV27j.png

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dwa razy wziąłem. ^^ Feta.
Przez parę godzin możesz góry przenosić a potem "ujowy zjazd".
Po ziole masz kolejny dzień w raju. :P
Mój ziomek nawet kupił lampe ledową i hodował zioło w szafie, ale dziewczyna się "wkurzyła" i wyrzuciła. Niestety.

LSD na odstresowanie.... ładnie trzeba mieć zrytą banię.

Przecież tego nie powinno się brać więcej niż 2 razy do roku.

Ssałem znaczek 2x razy, ogólnie fajna luta... do tego trochę zioła i można płakać ze śmiechu.

Przez 6-8h jest fajna zabawa, później dopada ten ujowy zjazd... człowiek czuje się mega wymęczony + metaliczny posmak w buzi.

Tak czy siak nie polecam brania kwacha, lepiej już coś przypalić ;)

@tripipi widzę, że z ciebie niezły znawca jest... :D
Jak już coś to też wolę coś przypalić, ale to raz na jakiś czas tzn 3razy na rok.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Teraz mam 3 krzaczki bo reszta po harvescie . W zapasach mam coś koło 320 g więc z braku palenia nie umre :P

Policja już do ciebie jedzie :)

Tak kończą internetowe chwalipięty

HBV27j.png

Opublikowano

HERA KOKA HASZ LSD TA ZABAWA PO NOCACH SIE SNI, LSD HERA KOKA I HASZ PODZIEL SIE Z KOLEGAMI Z FORUM CZYM MASZ! Ale beka >.< Mpc forum i kartele narkotykowe, Wyobrazam sobie tego co tam proszek do pieczenia napierdala xD Narkotyki na MPC tego jeszcze nie bylo. "Czasem proszek do pieczenia". Raczej autor tematu chce sie dowartosciowac jaki on nie jest koksu.

#down Teraz mi wjechales na ambicje. To mpc forum...

Czemu wstawiasz przecinki w zlych miejscach? "robisz, spam" Forum na ktorym sa gimby a masz iq nizsze niz te "gimby"

Opublikowano

HERA KOKA HASZ LSD TA ZABAWA PO NOCACH SIE SNI, LSD HERA KOKA I HASZ PODZIEL SIE Z KOLEGAMI Z FORUM CZYM MASZ! Ale beka >.< Mpc forum i kartele narkotykowe, Wyobrazam sobie tego co tam proszek do pieczenia napierdala xD Narkotyki na MPC tego jeszcze nie bylo. "Czasem proszek do pieczenia". Raczej autor tematu chce sie dowartosciowac jaki on nie jest koksu.

Nie muszę się dowartościować na forum gdzie są gimby (większość), twój post ma jakie znaczenie żadne, i przypominam jaki jest temat i przeczytaj pierwszy post bo robisz, spam ja tak wolny czas spędzam, i możesz się pochwalić lub nie, jeśli to drugie to nei pisz postu które nic nie w nosi do głównego tematu, totalna pustka nie widzę znaczenia o czym piszesz, także następnym razem proszę cię pisz na temat, to mamy dyskutować na temat wolnego czasu i jak kto spędza a nie, takie pierdoły mi tu gadasz :>

Opublikowano

Policja już do ciebie jedzie :) Tak kończą internetowe chwalipięty

i tak nie przebije tych co wrzucajś zdjęcia na fb(a wczesniej na nk)  :P

co do tematu nie musze sie niczym pobudzac a jakos idzie

Opublikowano

Są lepsze sposoby niż LSD..

Jak widzę osoby, które ćpają to trochę mi ich żal, bo według mnie mają powody.

Ci co palą dla szpanu to trochę żałosne.

Ci co mówią o proszkach do pieczenia, co wy w ogóle mówicie?

Powaliło was? Potem po przeczytaniu 13-16 latka idą do kuchni i wciągają to świństwo.

Te swoje metody co do proszku do pieczenia, benzyny itd. zostawcie dla siebie. :)

Opublikowano

NIE POGARDZE

Zielone

CZASEM LUBIE

Fajki

I NA IMPREZACH

Alkohol !

Dodany obrazek

A to nie Ty pisałeś gdzieś, że masz 14 lat i chcesz nauczyć się LD?

//Boombah, wydaje mi się że to "13 razy" to trochę za dużo.

Poza tym, tak jak ktoś już wspomniał- Niewiadomo czy chodz jeden raz z tych trzynastu brałeś kwas.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

NIE POGARDZE

Zielone

CZASEM LUBIE

Fajki

I NA IMPREZACH

Alkohol !

1413405735_by_anonymous_500.jpg?14134057

K***a wez człowieku wyjdz masz 14 lat i niby taki wariat z ciebie?Tylko nie zapomnij napisać kolejnych debilnych tematów.

Opublikowano

Jak ktoś nic nie brał nigdy a wypowiada się na temat ćpania to niech się jebnie w łeb. Jeśli też uważa że strata pieniędzy na to to jest raczej głupi.

Tyle śmiechu ile mi dało palenie lub też zabawy po stymulantach itp to ho ho. Ale wakacje me się skończyły i wracamy do normalności :)

LSD nigdy nie brałem ale wpierw chciałem spróbować nbomów, tak to raz 2cp i pare razy 5 meo mipt było

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

K***a wez człowieku wyjdz masz 14 lat i niby taki wariat z ciebie?Tylko nie zapomnij napisać kolejnych debilnych tematów.

Wiesz co to ironia ? Wiadomo czasem lubię sobie zajarać  ale żeby odrazu wariat ?? Pisałem że mnie nikt nie rozumie :> a tak wogóle to podaj jakiś przykład debilnego tematu. Się odezwał k***a dorosły 30 latek.

A to nie Ty pisałeś gdzieś, że masz 14 lat i chcesz nauczyć się LD?

//Boombah, wydaje mi się że to "13 razy" to trochę za dużo.

Poza tym, tak jak ktoś już wspomniał- Niewiadomo czy chodz jeden raz z tych trzynastu brałeś kwas.

Yyyy raczej pisałem że mam 18 lat (bo mam ale dziwnie się zachowuję, historia na dłuższy moment ale w skrócie byłem popyhadłem przez całe życie + potem urojenia i ciul wie jaka jeszcze "choroba" lub urojenie psychiczne) Co do LD to chyba pisałem kiedyś taki temat ale już mam to gdzieś te całe LD.

Opublikowano

Dwa razy wziąłem. ^^ Feta.

Przez parę godzin możesz góry przenosić a potem "ujowy zjazd".

@KarolProjekt

• Po pierwsze - zapewne brałeś coś mieszanego ze szkłem, czystą fetę w Polsce znaleźć trudno,
  • Po drugie - 'możesz góry przenosić'? Wtf. Zazwyczaj występują efekty euforii, dużej dawki optymizmu, zwiększonej energii i ogólnie lekkiego kopnięcia, tzw. 'speeda'.
  • 'Ujowy zjazd' - mhm.

Eskpertów to tutaj w cholerę widze.

Opublikowano

@KarolProjekt

• Po pierwsze - zapewne brałeś coś mieszanego ze szkłem, czystą fetę w Polsce znaleźć trudno,
  • Po drugie - 'możesz góry przenosić'? Wtf. Zazwyczaj występują efekty euforii, dużej dawki optymizmu, zwiększonej energii i ogólnie lekkiego kopnięcia, tzw. 'speeda'.
  • 'Ujowy zjazd' - mhm.

Eskpertów to tutaj w cholerę widze.

Możesz góry przenosić- zwiększenie energii. ;__; i tego "speeda" to mialem na myśli.

"ujowy zjazd"- c*ujowy zjazd. Jednym słowem wszystko się kończy "ujowym zdjazdem"

;)

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Możesz góry przenosić- zwiększenie energii. ;__; i tego "speeda" to mialem na myśli.

"ujowy zjazd"- c*ujowy zjazd. Jednym słowem wszystko się kończy "ujowym zdjazdem"

;)

Zacznijmy od tego że LSd jest psyhodelikiem, i jestem czynny  w tym, zalezy jaki masz nastrój to wywoła takie halucynacje, zanim się to weźmie się LSd trzeba mieć krystaliczny dzień, bez wkurwienia bez przykrych rzeczy, bo jeżeli to się przydaży i weźmiemy LSD to będzie bardzo nie miły trip i to bardzo, także nie polecam kiepskie przeżycie.

Najlepiej być uśmiechniętym, muzyke włączyć swoją ulubioną do tego, i masz cudowną podróż ;)

Jeżeli nastawisz się przed LSD, naukowo o wszechświecie (np.) to będzie trip w tym kierunku trwał ;)

Wszystkie te aspekty będą ukazane.

No jeżeli będziesz myślał że wszystko jest szybkie życie i wgl, będziesz miał podróż zapewno o życiu że szybko przemija itp, i inne takie rzeczy.

Ja przed tripem myślałem że chce widzieć wszystko w Slow-Motion, było warto cudowne przeżycie ;)

W temacie większość postów to spam i zero znajomości na ten temat, ale trudno ich sprawa że wypisują głupoty ;)

Opublikowano

;)

Tak, wiem, że chodziło Ci o c*****e zjazdy i bad-tripy.

Opublikowano

Czekam i macham na powitanie z Holandii :ninja:

Terefere:)

Btw w holandii zioło nie jest legalne. W kofikach mogą mieć maksymalnie 500g więc jeżeli nie masz własnego kofika to w tej chwili jesteś przestępca panie kolego :O

A no tak, pewnie masz immunitet jeszcze xD

HBV27j.png

Opublikowano

Terefere:)

Btw w holandii zioło nie jest legalne. W kofikach mogą mieć maksymalnie 500g więc jeżeli nie masz własnego kofika to w tej chwili jesteś przestępca panie kolego :O

A no tak, pewnie masz immunitet jeszcze xD

Wiem. Chodziło mi raczej o to, że polska policja może mi skoczyć . Za granice po mnie nie pojadą, a policja w Holandii polskich for nie czyta  xD

21515.jpg

Opublikowano

Wiem. Chodziło mi raczej o to, że polska policja może mi skoczyć . Za granice po mnie nie pojadą, a policja w Holandii polskich for nie czyta  xD

To prawda, polska policja w tej sytuacji nie zrobiłaby nic :x

Nigdy nie brałem LSD czy innego białego proszku.

Zdarzyło się przypalić zielone, nic ponadto. 

Opublikowano

to już lepsze jest OOBE ;D

Osobiście wolę LD od OBE, najczęściej mi właśnie wbija po paleniu. OBE  jest ponoć groźne, gdyż można mieć brak możliwości na powrót do ciała, więc jakoś nie próbowałem się zgłębić ;)

21515.jpg

Opublikowano

Osobiście wolę LD od OBE, najczęściej mi właśnie wbija po paleniu. OBE jest ponoć groźne, gdyż można mieć brak możliwości na powrót do ciała, więc jakoś nie próbowałem się zgłębić ;)

O tym braku mozliwosci powrotu do ciala to pewnie opowiadali ci co nie wrocili no nie? xD

HBV27j.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...