Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LSD

Astern

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O tym braku mozliwosci powrotu do ciala to pewnie opowiadali ci co nie wrocili no nie? xD

Opowiadali mi ci,lub sam doświadczył to jest okropne uczucie i czasami strach że nie można wrócić do ciała ;)

ja z 13 razy LSD brałem za każdym razem było dobrze, po LSD w ciągu następnych 7 dni miałem cudowną kreatywność i cudowne skupienie nad każdą rzeczą produktywność była 100 % ;)

z tych 13 razy miałem tylko 1 bad tripa to był pierwszy bad trip, kiedy pierwszy raz zażyłem LSD ;) a dlaczego? brałem ze złości ;)

Inne razy zawsze nastawienie inne i pozytywne ;)

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko dla ludzi, ale z głową :v 

Załóżcie temat o LD ( jeśli ktoś się zna w miarę na tym ) :v

Pewnie że dla ludzi, tylko jak się bierze to z głową i rozważnie ;)

Opublikowano

O tyle osób chwali się, że brało! xD

zglaszam_to_do_prokur_2013-10-30_10-49-4

Nigdy nie będę nawet próbował, tyle kasy na kilka godzin "zabawy" o.O

Opublikowano

O tyle osób chwali się, że brało! xD

271201413819017250239.jpg

Nigdy nie będę nawet próbował, tyle kasy na kilka godzin "zabawy" o.O

Czyli mam rozumieć że szkoda ci wydac 30 zł raz na 2 tygodnie?

Bo najlepiej w takim odstępach brać LSD ;) częściej nie polecam bo wam odpierdoli, mam na myśli osoby ze słabą głową. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Widzę gimbusy wciągają nawet proszek do pieczenia, całe przeczytanie tego wręcz żenującego tematu zajęło mi ok 5 min, a szkoda bo zdążyłbym np jaja rozmasować. Nie rozumiem dlaczego wszyscy się chwalą tym na forum, gdzie 99,8% osób to dzieci (10-15 lat). Myślę, że chwalicie się po to, aby poczuć się lepszym, bardziej dowartościowanym, oraz żeby mieć "szacun" na tym wspaniałym forum. Także to jest też przejaw że nie macie kolegów/dziewczyny, bo jakbyście mieli to byście im pierdolili takie głupie smuty, a nie na forum gdzie tak jak pisałem, 99,8% to 10-15 latki.. żałosny temat, strasznie.

@top

Osobiście jarałem tylko zioło, po tym czuje się zrelaksowany i odprężony, także faza jest niezła. Raz za czasu lubię się napić piwa z kolegami, lub samemu zrelaksowany w pokoju przy swojej ulubionej muzyce.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...