Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LSD

Astern

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co innego wolę niż LSD :P

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Tabsy, pieczarki, proszek do pieczenia ale nie będę się rozpisywał bo gimbaza mnie pociśnie. 

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Nie widzę potrzeba "ćpania" by się odprężyć czy dobrze bawić.

Chociaż zielonym nie pogardzę choć po tym raczej łapie zamułe i jest fajnie  ^_^

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Osobiście obalam sobie wiadro i mam pozytywną zamułke cały wieczór, nie musze ćpać chemii żeby się odstresować :)

A w pokoju rośnie Ci krzaczek? Te zioło pewnie przeszło przez 20 osób i każdy dorzucił tam coś od siebie. Teraz ludzie potrafią zrobić tak że dadzą ci 50% zioła reszta to jakiś majeranek i jakaś trucizna byle była faza jak trzeba... No chyba że masz swoje lub bardzo pewne źródło ;)

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

LSD na odstresowanie.... ładnie trzeba mieć zrytą banię.

Przecież tego nie powinno się brać więcej niż 2 razy do roku.

Ssałem znaczek 2x razy, ogólnie fajna luta... do tego trochę zioła i można płakać ze śmiechu.

Przez 6-8h jest fajna zabawa, później dopada ten ujowy zjazd... człowiek czuje się mega wymęczony + metaliczny posmak w buzi.

Tak czy siak nie polecam brania kwacha, lepiej już coś przypalić ;)

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Papierek pod język?

O jeden raz za dużo.

Lepiej sobie zapierdolić wiadro.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Wydawało mi się, że czasy kiedy fajki były modne już minęły. Jak widać myliłem się i do tego jeszcze dzieci nie łapią się tylko za papierosy, ale też za jakieś koxy, amfy, morfiny i inne gówna. O gandźi już nie wspomne

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

LSD na odstresowanie.... ładnie trzeba mieć zrytą banię.

Przecież tego nie powinno się brać więcej niż 2 razy do roku.

Ssałem znaczek 2x razy, ogólnie fajna luta... do tego trochę zioła i można płakać ze śmiechu.

Przez 6-8h jest fajna zabawa, później dopada ten ujowy zjazd... człowiek czuje się mega wymęczony + metaliczny posmak w buzi.

Tak czy siak nie polecam brania kwacha, lepiej już coś przypalić ;)

LSd, w pigułce dlatego się bierze ^^ połykasz i nie masz tego posmaku pod językiem.

od 6-8 godziny śmeichu frajdy przygody, ja nigdy pon tym nie jestem zmęczony.

Także ja polecam ;) cudowna podróż ;>

Opublikowano

LSd, w pigułce dlatego się bierze ^^ połykasz i nie masz tego posmaku pod językiem.

Hehe to ty chyba prawdziwego kwasu na oczy nie widziałeś.

Opublikowano

Zapytaj się ludzi na 4chan'ie dlaczego biorą acid i czy warto , jak już tak bardzo chcesz szpanić to napal się marysi bo na 100% wyjdzie ci to lepiej na zdrowie niż acid.

Opublikowano

Zapytaj się ludzi na 4chan'ie dlaczego biorą acid i czy warto , jak już tak bardzo chcesz szpanić to napal się marysi bo na 100% wyjdzie ci to lepiej na zdrowie niż acid.

To jest tylko pytanie :> co wam umila czas :> mnie umila to :>

Każdy woli co innego :>

Opublikowano

jaki cpun, ja cie p******e, akysz z tego swiata

LSD służy do podróży i przeżycia czegoś duchowego, kolego.

Podobnie można zrobić coś takiego Doser :>

i nic nie zażywasz, wystraczy muzyka z doser i czujesz się jak po LSd dla ciekawych polecam :>

Opublikowano

Wydawanie sporej ilości hajsu na kilka godzin frajdy jest dla mnie tylko i wyłącznie stratą pieniędzy. Nigdy nie brałem do japy żadnego narkotyku i nie wezmę, bo to tylko i wyłącznie sztuczne szczęście. Możecie mnie hejtować, mam to w d***e. Ja swój rozum mam i wiem, że lepiej na tym wyjdę.

Opublikowano

Po pierwsze pewnie 70% typa co waliło niby LSD jechało na nbom'ach (legalne, trochę słabsze i w c**j tańsze). Po drugie kolega piszący że lsd jest chemiczne niech sobie trochę poczta. Po trzecie SMOKE WEED EVERYDAY~~~

Opublikowano

Po pierwsze pewnie 70% typa co waliło niby LSD jechało na nbom'ach (legalne, trochę słabsze i w c**j tańsze). Po drugie kolega piszący że lsd jest chemiczne niech sobie trochę poczta. Po trzecie SMOKE WEED EVERYDAY~~~

w moim przypadku, zaczęło się tylko od lsd, a było z tych razy może z 13, i tylko raz był bad trip, trochę gra jak w rosyjską ruletkę ale co tam ^^

Powiem wam że wnioski były wyciągnięte z bad tripa, i przestałem się bać niektórych rzeczy także nawet mnie to nauczyło.

^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...