Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

5 postać ? wilk ?

Draxx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bezsensu, skoro w metinie są głównie : woj, ninja, sura, szaman. To wilk wgl by nie pasował. Może bardziej do nie wiem lol-a ale nie metin. 

Opublikowano

2 x up . Co  do filmu to ta postać bieganiem przypomina mi Dark Elfa z Lineage 2 , a gdy zobaczyłem ostatni hit z tego combo w 1:07 Pomyślałem że to Tyrant :D 

Postać imho. totalnie nie pasuje do klimatu Metina ...

Opublikowano

Moim zdaniem postac bardzo ciekawa, nowa rzecz w Metinie jest zawsze hejtowana przez konserwatystow ktorzy dostaja ataku serca co patch. Zwiekszenie lvl cap, dodawanie nowych map stwarza nowe wyzwania dla graczy ktorzy juz nie maja w metku co robic. Nowa postac? Jak najbardziej! I owszem ona pasuje do metina bardziej niz te wszystkie wymysly zamieszczane na MPCforum.

61093c6efb.png

Opublikowano

Sprawdzałem na becie i nie przypadła mi do gustu ta postać :/ Słabo radzi sobie w pvp jak i pvm. Daje tylko troche zabawy jeśli chodzi o combo, bo ma całkiem fajne kombinacje hity+skille. Być może posiadamy zbyt mało wiedzy na jego temat i z głębszym poznaniem postać bardziej przypadnie do gustu. Takie jest moje zdanie :D

Opublikowano

Sprawdzałem na becie i nie przypadła mi do gustu ta postać :/ Słabo radzi sobie w pvp jak i pvm. Daje tylko troche zabawy jeśli chodzi o combo, bo ma całkiem fajne kombinacje hity+skille. Być może posiadamy zbyt mało wiedzy na jego temat i z głębszym poznaniem postać bardziej przypadnie do gustu. Takie jest moje zdanie :D

No i to jest dobra odpowiedź.. 

Oglądałem ostatnio prezentację tej postaci i powiem, że zapowiada się fajnie. Odejście od klimatu Metin'a może mu zaszkodzić, lecz na pewno wprowadzi trochę fantazji do gry jak i większej rozrywki.

Ale z tego, co niektórzy z was piszą o tej postaci, że dno, że jakiś priv sobie zrobił to bzdura.. 

Nie wiem dlaczego, ale odnoszę wrażenie, że owa postać będzie dostępna od jakiegoś poziomu lub będzie do kupienia w IS.

Ale kto wie, poczekamy - zobaczymy :)

Opublikowano
http://screenshooter.net/100251773/ipsiumc

Nic dodać, nic ująć  z mojej strony. Postać mi się absolutnie nie podoba. Wygląda, jak Wolverine, który przedawkował psią karmę. Ni jak ma się ona do fabuły gry według mnie. Dodając nowa postać po tylu latach gry na rynku jest po prostu strzałem w kolano. Chcą chyba tym samym uratować metina, ale nie sądzę, że takim zagraniem coś zdziałają. Patrzyłam na filmy z tą postacią i jakoś nie widzę wielkiej nowości i ogólnie szału z nią.

Opublikowano

Osobiście zainspirował mnie ten Lycan i szczerze przerobiłbym tą postać trochę pod dość ciekawego priva.

Osobiście jakoś nie odbieram tej postaci jako Ninje pod inną teksturą a jako dobrego zabójcę :)

Jedyne co mi się nie podoba to beznadziejne podejście Twórców do graczy no bo na prawdę szczerze jak to wygląda by Wilk osiodłał Dzika czy inne zwierze.

ZERO KREATYWNOŚCI = 0$. 

Opublikowano

http://screenshooter.net/100251773/ipsiumc

Nic dodać, nic ująć  z mojej strony. Postać mi się absolutnie nie podoba. Wygląda, jak Wolverine, który przedawkował psią karmę. Ni jak ma się ona do fabuły gry według mnie. Dodając nowa postać po tylu latach gry na rynku jest po prostu strzałem w kolano. Chcą chyba tym samym uratować metina, ale nie sądzę, że takim zagraniem coś zdziałają. Patrzyłam na filmy z tą postacią i jakoś nie widzę wielkiej nowości i ogólnie szału z nią.

To słabo spostrzegawcza jesteś, masa wielkich nowości się pojawiła, bonusy, kd, ekwipunek, umiejętności, misje. Nawet jak rozpoczynasz grę wilkiem to zaczynasz na całkiem nowej osobnej mapie. ;]

50596142255057180250.png

Opublikowano

To słabo spostrzegawcza jesteś, masa wielkich nowości się pojawiła, bonusy, kd, ekwipunek, umiejętności, misje. Nawet jak rozpoczynasz grę wilkiem to zaczynasz na całkiem nowej osobnej mapie. ;]

No po prostu fabuła w c_huj.. mapa bodajże 2x2, łohohoo, będzie się działo. ;) -,- A reszta rzeczy to nic nie ma do fabuły, w zasadzie to rzecz oczywista, że po dodaniu nowej postaci, powinna się pojawić. Reasumując, zrobione na odpierdol, a ty przyczepiasz się do Wrednej, która napisała samą prawdę.
Opublikowano

Pisałem o tym w styczniu, że będzie taka postać :) Zresztą możecie to przeczytać, jeśli Tony nie skasował posta.

Pozdro.

@Nigahiga Pierdolnij barana o ścianę.

A byłeś chociaż na becie, nie. :)

A nie no zapomniałem, Ty oglądałeś gameplay'a. To faktycznie, słuchaj ich dalej.

50596142255057180250.png

Opublikowano

Według mnie gicio i nie na becie testowałem nawet fajny :rolleyes: ale wojo sura ninja i szomon by poszły w pizdu ale jaka ilość ludzi na plu :D tyle że około przez 5/6 miechów a na privie to by dłużej się utrzymał ten wilk :) tylko wyciągnąć jego pliki z bety i mamy :P tylko komu chce się to robić? o.O

Opublikowano

Według mnie gicio i nie na becie testowałem nawet fajny :rolleyes: ale wojo sura ninja i szomon by poszły w pizdu ale jaka ilość ludzi na plu :D tyle że około przez 5/6 miechów a na privie to by dłużej się utrzymał ten wilk :) tylko wyciągnąć jego pliki z bety i mamy :P tylko komu chce się to robić? o.O

Hę. Żę. Wtf?
Opublikowano

Dodatkowy skill dla woja i ninjy, oby smieciowe, inaczej healera to moge skasowac bo najgorsza postacia sie stanie ;d

Opublikowano

Według mnie 5 postać będzie słaba :> Te skille itp są na niskim poziomie a nawet bardzo niskim... Żeby coś z tego było trzeba by było zmienić skille, ikony, animacje :>  Zapewne zostanie wypuszczona do metina gdy ludzi będzie bardzo mało :>

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Według mnie 5 postać będzie słaba :> Te skille itp są na niskim poziomie a nawet bardzo niskim... Żeby coś z tego było trzeba by było zmienić skille, ikony, animacje :>  Zapewne zostanie wypuszczona do metina gdy ludzi będzie bardzo mało :>

Proponuje zapoznać się z tym tematem :)http://board.pl.metin2.gameforge.com/board2430-metin2-og%C5%82oszenia/board2213-og%C5%82oszenia/board257-informacje-i-nowo%C5%9Bci/2727216-wersja-14-11/?s=2e4d783bd812cbf2f86e56dfc50fba83fb52f9bb )

Da radę ta postać, lecz na pewno nie od razu. Za pewne będzie aktualizowana (ulepszana) po krytykach, poradach graczy. Jak już wiemy będzie dostępna ona od 1 poziomu, czyli myliłem się w poprzednim poście :)

Opublikowano

Uważam, że wprowadzając nową postać chcą na siłę zaciągnąć graczy na globala. Po zapoznaniu się z postacią, wydaje mi się, że to mieszanka Daggera z WP, oraz z bodym. No mnie jakoś ta postać nie przekonuje, no ale może znajdzie się sporo zwolenników. 

Opublikowano

Moim zdaniem postac bardzo ciekawa, nowa rzecz w Metinie jest zawsze hejtowana przez konserwatystow ktorzy dostaja ataku serca co patch. Zwiekszenie lvl cap, dodawanie nowych map stwarza nowe wyzwania dla graczy ktorzy juz nie maja w metku co robic. Nowa postac? Jak najbardziej! I owszem ona pasuje do metina bardziej niz te wszystkie wymysly zamieszczane na MPCforum.

Ty chyba nie grałeś na pl 2007. A co do tematu nie pasuje ona wogóle każdy jest przyzwyczajony do 4 postaci a ta 5 totalnie zepsuje rozgrywke i pogorszy klimat PLA. Gracze wróca jak na TBD na miesiąc i to samo co jest na innych serwerach :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...