Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

5 postać ? wilk ?

Draxx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie według mnie jak będzie nowa postac będzie lepiej same ++++++ będzie więcej osób grało bo przyjdą ci co im się klasy stare znudziły tak na przykład  jak mi  I Ymir się stara wkońcu coś dodadzą 

Opublikowano

Ludzie według mnie jak będzie nowa postac będzie lepiej same ++++++ będzie więcej osób grało bo przyjdą ci co im się klasy stare znudziły tak na przykład  jak mi  I Ymir się stara wkońcu coś dodadzą

Długo nie pograsz, bo w 2015 roku kończy się licencja i bach - koniec grania. Metin2 nie przynosi dochodów jak za dawnych lat a nie przedłużą licencji, bo się po prostu nie opłaca. Może wykupi ją webzen i poprowadzi serwery gf jak to było z metin2.us. Przypomnę, że Ymir zamknął swoje serwery. :)

50596142255057180250.png

Opublikowano

Długo nie pograsz, bo w 2015 roku kończy się licencja i bach - koniec grania. Metin2 nie przynosi dochodów jak za dawnych lat a nie przedłużą licencji, bo się po prostu nie opłaca. Może wykupi ją webzen i poprowadzi serwery gf jak to było z metin2.us. Przypomnę, że Ymir zamknął swoje serwery. :)

Wszystko w porządku? Dobrze się czujesz na pewno?

Metin2.us -> Merge to metin2.com from GF <innymi słowy metin2 połączyło z metin2.com od gf'u ;_:> (byle co jesz i byle co gadasz, zjedz troszkę szpinaku kolego.). Ymir nie zamknął serwerów więc co przypomnisz? Chyba okłamiesz, firma Ymir została wykopiona przez Webzen spółka nazywa się YmirWebzen Games (bodajże tak) i me serwer metin'a 1 oraz metin'a2 -

metin.co.kr oraz metin2.co.kr

Dalej jadąc dla tych który mówią że fake - Może fake to Twoja zdolność interpretacji, zrozumienia oraz szukania informacji?

Plany które Ymir miał w 2011 roku przedstawię na oficjalnych obrazkach z forum metin'a SG - Chcesz powiedzieć fake? Zamknij kartę idź się powieś.

Wprowadzenie.

89865141393126580066.jpg

PowPowPow.. Co my tu widzimy, nowa klasa, nie wilkołak? O matko boska, to jakiś elf oraz jump event na nim do 50lvl'a + darmowe EQ? ;0 Dobitnie! <3

29804141393126680066.jpg

Mobki które już weszły w życie ostatnimi czasy na Globalu (nie wiem kiedy, nie gram w metin'a)

78601141393126880066.jpg

Tutaj jest coś o autopotkach które już są oraz domu aukcyjnym którego można się spodziewać w dodatku o mountach które także już są.

10399141393127080066.jpg

12315141393127180066.jpg

http://forum.metin2.sg/forum/announcements/general-announcements/9679-metin2-development-plan-2011

Dalej nie chce mi się rozpisywać, patrzcie temat na forum Globalnego serwera od Metina Z Singapuru trzymanego przez TEC Interactive (iah games).

@Edit.

Jak mieli w planach elfa i mają wilkołaka, możemy spodziewać się 6klas. ;)

Opublikowano

ja bym był ciekawy dodania nowej postaci ale ten wilk to nie jest to przypomina woja z głową wilka i skilami ninji, potrzeba oryginalności 

Opublikowano

A kto wie jaki ona bedzie miała typ skilli. To znaczy się, jak jest Body i Mental to ona jak bedzie miala? Czy wgl są dla niej podwójne skille??

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Ostatnio słyszałem, że ekwipunek dla wilkołaka zaczyna się dopiero od 60. poziomu.. czyli grę nim także będziemy rozpoczynać na 60. poziomie.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

To nie fake tylko prawda to poco by po ostatniej aktualizacji pojawiło się folderze Pack - Pc3 a w nim cale dane Ooo WolfMen???a teraz z drugiej strony filmik DIIL2 pokazujące nowy set na nowa postać dalej lecimy i co mamy na forum oto to. board.pl.metin2.gameforge.com/board2430-metin2-ogłoszenia/board2213-ogłoszenia/board257-informacje-i-nowości/2720102-coś-skrobie-w-drzwi/

Lada dzień i 5th postać będzie w grze .

Opublikowano

Jeżeli ten wilk zagości na PL'u to spierdoli całkiem grę, ta postać nie nadaje się do tego świata jako postać, którą miałoby się nią grać. 

Opublikowano

8799014141876671130073.jpg

Takie coś jest na forum globala :>

Wolfman skrobie w drzwi xD

Mam nadzieje,ze poprawia chociaz jego skille,bo to jakas masakra.Prawdopodobnie aby nim zagrac bedziemy musieli miec 65/75 lvl i jakis olejek ktory bedzie dotepny tylko w is .

sygnatura2lg.png
Opublikowano

Mam nadzieje,ze poprawia chociaz jego skille,bo to jakas masakra.Prawdopodobnie aby nim zagrac bedziemy musieli miec 65/75 lvl i jakis olejek ktory bedzie dotepny tylko w is .

Haha IS tylko IS doklanie ludzie przyjda pograja dwa dni ta postacia i powrot na privy
Opublikowano

Skille jak ninja, wygląd c*****y i jakieś pojebane fikołki, po co to komu? ;---;

+1

647041416238306889721.png

Opublikowano

Już dwa lata temu pojawiały się na mpc tematy, że powstaje 5 postać do m2... 
tyle, że tematy się pojawiały bo efektów nadal nie widać.

Opublikowano

WoW się z tego robi straszny.

Bardziej mi ta postać FIzza przypomina niż typowo Metinczykową klasę.

Nie podchodzi mi to.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Ogólnie postać ta zachowuje się bardziej jak mobek/npc, rozgląda się. Jakaś nadpobudliwa... 

Ciekawe czy będzie też WolfWomen i czy sura wtedy przestanie być oceniana, jako najbrzydsza postać.

Pewne jest to, że w prezentacjach serwerów będą spamy: "NIE MA WILKOŁAKA, 0 NOWOŚCI, NIE GRAM

Śmiecho, że już trochę informacji na ten temat jest w internecie, a na forach globali umieszczają jakieś zagadkowe obrazki, jakby nie mogli poinformować tych mniej zorientowanych wprost...  <_<

Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Opublikowano

Ogólnie postać ta zachowuje się bardziej jak mobek/npc, rozgląda się. Jakaś nadpobudliwa... 

Ciekawe czy będzie też WolfWomen

Według zapowiedzi postać jest tylko w wersji (M). Troche szukałem i przykuło moją uwage to, że posiada on unikatowe bronie(?) + jednoręka i noże, które już są. obiło mi się także o uszy, że postać będzie aktywna po zdobyciu jakiegoś lvl (60+) lub jakiś zwój IS.

Opublikowano

Ta postać psuje klimat prawdziwego Metin2. Nieee to nie dla mnie. Taka postać odpada i nie przyjmie się ;).

Prawdziwy klimat metina już nie wróci, to były lata 2006/2007 i osoby, które wtedy grały wiedzą o czym mówie. Im więcej zmian/nowości tym bardziej się od tego oddalamy. Niektórych decyzji nie da się cofnąć dlatego to co "popsuli" próbują jakoś naprawić. 5 postać w grze znajdzie swoich zwolenników jak i przeciwników jak wszystko. Dla mnie wprowadzenie atlantydy i max lv 99 już było czymś co mi się nie podobało przez co miałem 2letnia przerwe, wprowadznie max lv 105 to kolejny "cios" po którym global przestał dla mnie istniec i jakoś mnie nie przekonuje do powrotu. 5postać może być czymś co przyciągnie dawnych/nowych graczy tylko nie wiadomo na jak długo.

Opublikowano

Prawdziwy klimat metina już nie wróci, to były lata 2006/2007 i osoby, które wtedy grały wiedzą o czym mówie. Im więcej zmian/nowości tym bardziej się od tego oddalamy. Niektórych decyzji nie da się cofnąć dlatego to co "popsuli" próbują jakoś naprawić. 5 postać w grze znajdzie swoich zwolenników jak i przeciwników jak wszystko. Dla mnie wprowadzenie atlantydy i max lv 99 już było czymś co mi się nie podobało przez co miałem 2letnia przerwe, wprowadznie max lv 105 to kolejny "cios" po którym global przestał dla mnie istniec i jakoś mnie nie przekonuje do powrotu. 5postać może być czymś co przyciągnie dawnych/nowych graczy tylko nie wiadomo na jak długo.

Też pamiętam. Najlpesza zbroja to stalka a miecze na 65 ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...