Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

5 postać ? wilk ?

Draxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekam caly czas na cos przelomowego.Nowa klasa? Okej ale nie taki badziew.Wstyd dodac takie cos na prywatny serwer a co dopierro na globalny.

sygnatura2lg.png
  • Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ta postać zepsuje klimat mt2. do czego ona pasuje? (no dobra pasuje do wilków z m1, ale i tak jest lipna)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Brzydka postać i dziwnie bije, jest gdzieś pokazane jak wbije z konia/wierzcha?? Trochę ninjo-wilk. Nie pasuje do klimatu metina. Jakbym miał patrzeć na takie coś w grze to bym przestał grać.

Opublikowano

Kiedyś był już taki temat lecz chyba nie będzie nic takiego na PL bo filmik pochodzi z jakiegoś priva a po drugie chyba by nie byli tacy głupi żeby psuć tak metina dla jakiejś żałosnej piątej klasy... Tyle ode mnie. Pozdrawiam. :) 

Opublikowano

Wallander dodał screena na stronie na fejsie. Dużo się mówi o tym wilkołaku, więc prawdopodobnie go wprowadzą - czyli szykuje się spory patch (może jakiś nowy wygląd clienta itp.
Dobrze by było, jakby dodali nie jedną, a dwie nowe postacie - bo wiadomo, że wszyscy rzucą się na wilkołaka. Gdyby dodali dwie, to gra zrobiłaby się ciekawsza, byłoby coś do poznania od nowa. Z drugiej strony, co teraz z wszystkimi broniami wybonowanymi pod dotychczasowe klasy postaci? Ja mimo wszystko jestem za dodaniem wilkołaka i jak go wprowadzą to na pewno go obczaję ;)

Opublikowano

95% fake, po prostu jakiś priv zrobił sobie dodatkową profesję ze zmienionymi skillami ninji :D

To nie jest Fake na polskim metinie już dodano Rubinowe bronie i zbroje do przerabiania ;) 

Co do postaci nie pasuje mi jedynie głowa wilka reszta jest okej, fajnie że metin się rozwija w końcu coś nowego. 

xD 

Opublikowano

Co to ma być xD 

Totalnie nie pasuje do klimatu Metina, w sumie niech się zajmą innymi sprawami, bo dodanie nowej postaci graczy nie przyciągnie.

Opublikowano

Już kiedyś metin2.sg huczało o 5 postaci, ja w to jednak wieże że będzie ta postać lecz to już nie będzie ten Metin. Jeszcze że wogóle GF go zepsuło to jak to dodadzą to będzie kompletny s**t.

1

2

3

Opublikowano

Za specjalnie jakaś świetna nie jest. Wygląda jak wojownik/sura z głową wilka... Ale animacje ma nawet spoko. Filmików, ani ssów nie podam, bo nie zagłębiałam się w ten temat.

Opublikowano

Cofnij na pierwszą zakładkę tego tematu i przeczytaj co napisał twórca tematu...

Jak to pisalem to bylen na bardzo slabym telefonie i nie bardzo sie dalo :p
Opublikowano

Wasze hejtowanie nie ma sensu :) Ludziom potrzebne są nowe rzeczy, bo niektóre się nudzą :) Grając w metina rok znasz wszystko na wylot ;) I to staje się nudne :) Niektórzy grali już wszystkimi profesjami, więc chcą spróbować czegoś nowego -.- . !

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...