Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

5 postać ? wilk ?

Draxx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

95% fake, po prostu jakiś priv zrobił sobie dodatkową profesję ze zmienionymi skillami ninji :D

Żaden fake. Już niedługo to coś będzie na pl :D

Oni chyba chcą aby z pl wszyscy spier** aby zamknąć interes bo się nie kręci widocznie..

3_1.png

Opublikowano

Niby coś kombinują z nią w Metku. Oglądnijcie se filmik DIIM2.

A co do postaci to moim zdaniem, była ona robiona na szybkiego...

the_fast_and_the_furious_brian_by_akyany

тнє иувυ

Opublikowano

95% fake, po prostu jakiś priv zrobił sobie dodatkową profesję ze zmienionymi skillami ninji :D

To nie fake ta postać została stworzona przez ymir.

Opublikowano

Nie pieprzcie o privach, bo to bedzie dodane na globalnym serwerze, w koncu nie na darmo sa rzeczy od wilka w najnowszym patchu pl-a.

Pasuje, nie pasuje - kwestia wykorzystania.

Opublikowano

Poczekają, aż wszyscy z serwera spierdolą, a potem zamkną interesy, jak pan wyżej pisał. ^^

no bo taka prawda, wprowadzając ową postać psują klimat Metina taki jaki My(Starzy gracze) pamiętamy. Naprawdę przecież gdyby mieli chociaż trochę chęci wyjebali by KK z IS, zmniejszyli by ceny na mniejsze lub dali większość rzecy np 25% na zdobycie w grze. Takie jest moje skromne zdanie. Swoje przegrałem i wiem. Co mi z postaci na plu ? Leży i tylko Kamole czytam. 

Opublikowano

Ooo, to zawsze jakaś nowość. 

Chociaż mogli tą postać stworzyć 3/4 lata temu jak na globalu grało dużo ludzi, teraz i tak niewielu wróci.

Opublikowano

Obstawiam ,że nowa postać zostanie wprowadzona jeszcze przed końcem tego roku :) w sumie to zawsze jakaś nowośc ale jak wszystkie priv dodadzą nową klase to będzie totalny syf. Gdyby dobrze zabezpieczyli pliki metina to wkońcu coś unikatowego by było na PL.

Opublikowano

Ale ludzie widząc jak ta postać bije hitami to jak wy wyobrażacie sobie nią exp ? ...

Pierwsze wrażenie, potem to już będzie nuda jak dla mnie.

Opublikowano

Rozpakowałem troszke pliczków metina z  ostatniego upa i jak dla mnie postać jest w clijencie ale jeszcze nie do końca gotowa :) i znalazłem też jakieś pliki mi sie zdaje ,że nowa mapka :D

Opublikowano

Powiedzcie mi jak wogole bd sie nia expic wyobrascie sobie??? tez rozpakowalem clienta i mysle ze oni ocipieli z 5th postacia

Opublikowano

Dodanie nowych postaci to może nie głupi pomysł, jednak powinny one wpasować się w klimat metina. Nie ma co liczyć na powrót "starego" metina, nawet jeśli to i tak nie przywrócisz tamtego klimatu, kiedy się expiło na polance, szukało lurów itp. tego już się po prostu nie da przywrócić ponieważ wszyscy znają metina bardzo dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...