Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Atreya - 2 Zestawy nowych zbroi.

Mizune

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oryginalność jest i rzuca się to w oczy no ale jak to mówią "dupy nie urywa" 

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Większa beka jest z ciebie, też jesteś ''krytykiem'' serwerów metin2 jak ten penero bez mózgu?

­

Jesteś największym gównem na tym forum, co próbuję na siłę oczerniać wszystko co jest ''dobre'' 

Mama chyba nie jest z ciebie dumna, co?

pzdr:  panie ''krytyk serwerowy metin2'' 

Jeśli kogoś krytykuje to mam ku temu powody. The Naid i Mizune to dwa największe ksera na forum, a uważają się za best duet :)

Zobacz ziomuś, mam ''autorskie zbroje'' z serwera MPCforum:

9vnlshr2m4rt.jpg

Dziwne prawda? ponieważ serwer jeszcze nie wystartował :) dalej uważasz że oni są twórcami tego setu? Najśmieszniejsze jest to że The Naid dalej wmawia tym dzieciom że to autorskie zbroje Atrey xD xD xD

Uprzejmie oświatrzam że juz porozdawałem downloady do tych setów także nie spodziewajcie się ''nowości'' z serwera MPCforum.. ten serwer powinien nazywac się Ksereya xD :P

@topic 

Fajne zbroje są naprawde cool. Szkoda tylko że nie Wasze <3

ps. nie biore udziału w konwersacjach z napinaczami.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Jeśli kogoś krytykuje to mam ku temu powody. The Naid i Mizune to dwa największe ksera na forum, a uważają się za best duet :)

Zobacz ziomuś, mam ''autorskie zbroje'' z serwera MPCforum:

9vnlshr2m4rt.jpg

Dziwne prawda? ponieważ serwer jeszcze nie wystartował :) dalej uważasz że oni są twórcami tego setu? Najśmieszniejsze jest to że The Naid dalej wmawia tym dzieciom że to autorskie zbroje Atrey xD xD xD

Uprzejmie oświatrzam że juz porozdawałem downloady do tych setów także nie spodziewajcie się ''nowości'' z serwera MPCforum.. ten serwer powinien nazywac się Ksereya xD :P

@topic 

Fajne zbroje są naprawde cool. Szkoda tylko że nie Wasze <3

ps. nie biore udziału w konwersacjach z napinaczami.

Tylko że oni pisali Ci że ten set nekromanty "Pokolorowali" tak samo jak set samuraja, a to co ty wrzuciłeś to jest ich marna kopia tamte zbroje się różnią, oczywiście mark wrzucił tylko zbroję dla woja więc gdzie pozostałe zbroje na klasy o broniach już nie mówiąc bo jeszcze nikt nie spróbował ich podrobić? Promowałeś złodzieja a dokładniej Zuzu Photography który sprzedaje cudze rzeczy i ty dalej próbujesz im wmówić że są kserami skoro wszystko pokolorowali sobie sami, poza tym co z tego że 2 sety które pokazali są w podobnych kolorach liczy się to że serwer nie ma bugów i idzie normalnie grać ale oczywiście pan "krytyk serwerów metin2" musi pokazać jakie to on ma dowody na kogoś tam.Nie bronię tu Naida ani Mizune bo ich nie znam ale szkoda że krytykujesz kogoś kto się stara a nie kogoś kto jedzie na gotowcach. Pozdrawiam.

PS: Skoro znowu tu zawitałem to zadam pytanie a mianowicie ile będzie setów na serwerze?

Opublikowano

Tylko że oni pisali Ci że ten set nekromanty "Pokolorowali" tak samo jak set samuraja, a to co ty wrzuciłeś to jest ich marna kopia tamte zbroje się różnią, oczywiście mark wrzucił tylko zbroję dla woja więc gdzie pozostałe zbroje na klasy o broniach już nie mówiąc bo jeszcze nikt nie spróbował ich podrobić? Promowałeś złodzieja a dokładniej Zuzu Photography który sprzedaje cudze rzeczy i ty dalej próbujesz im wmówić że są kserami skoro wszystko pokolorowali sobie sami, poza tym co z tego że 2 sety które pokazali są w podobnych kolorach liczy się to że serwer nie ma bugów i idzie normalnie grać ale oczywiście pan "krytyk serwerów metin2" musi pokazać jakie to on ma dowody na kogoś tam.Nie bronię tu Naida ani Mizune bo ich nie znam ale szkoda że krytykujesz kogoś kto się stara a nie kogoś kto jedzie na gotowcach. Pozdrawiam.

PS: Skoro znowu tu zawitałem to zadam pytanie a mianowicie ile będzie setów na serwerze?

Zbroja którą pokazałem nie jest kopią ich zbroi.. tylko ich zbroja jest kopia tej co ja pokazałem xD lekko ją pokolorował w kilku detalach ale nie ma prawa mówić że to ich autorskie sety. Reszt ich ''nowości'' z serwera też się wala po sieci.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...