Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Atreya - 2 Zestawy nowych zbroi.

Mizune

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentuję nowe zbroje które wystąpią na serwerze MPCforum.

Zainteresowanych progresem tworzenia projektu (czytaj; ile do startu) zapraszam na stronę : MPCforummt2.pl

Z góry proszę o zaoszczędzenie sobie komentarzy "wzięte z neta" itd., myślę że ja oraz Naid sami wiemy najlepiej co, skąd mamy i nie musimy być "uświadamiani" przez darmowych proroków lub jasnowidzów.

Z góry odpowiadam na pytanie, fryzury z "Orientalnego zestawu" działają jako fryzury więc możecie dopasować dowolną stylizację głowy do zbroi.

Zapraszam do oceny i krytyki.

0VPaRnd.png

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten progress to stoi w miejscu od 2 dni. :D

Fajnie zbr.

Pytanie: Jakie bonusy będą dawać owe zbroje? standardowo wbudowane hp, czy coś tam jeszcze? 

Ile będziemy mieli hp przy maxymalnym eq, tzn z eq na max lvl. Chyba nie będzie tak, że wpadnie mental, 2 skille i typa nie ma..? :P 

Opublikowano

Pierwszy set kolorystycznie nieziemsko podoba mi się, uwielbiam fiolet! <3 Co do tych orientalnych zbroi (patrzę tylko na kobiety), podoba mi się, czuć klimat Metina :)  Rany, startujcie już!

Specjalista
Opublikowano

Obydwa sety są bombowe,fryzurki tak samo.

Sami robiliście czy export?

Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszych pracach.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Zbroje "nekromanty" to pasują tylko na sure, dodatkowo, ninja nie powinien biegać chyba w stu kilowej zbroi.  :unsure:

U nas na serwerze ninja jest buntownikiem który przełamuje stereotypy.

0LsM05U.png

Opublikowano

Obydwa sety są bombowe,fryzurki tak samo.

Sami robiliście czy export?

Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszych pracach.

Na pewno nie robili sami, wszystko na serwerach Naida jest z innych gier ;-)

@ładne sety, powodzenia z serwerem

Opublikowano

Zbroje "nekromanty" to pasują tylko na sure, dodatkowo, ninja nie powinien biegać chyba w stu kilowej zbroi.  :unsure:

:O a skąd wiesz że zbroja waży 100 kilo :DHwang też nie jest lepszy dla ninji ;)

PS: Co do tych zbroi są epickie! :D

@Edit

Przy ilu % zrobicie zapowiedź? :D 

Opublikowano

:O a skąd wiesz że zbroja waży 100 kilo :DHwang też nie jest lepszy dla ninji ;)

PS: Co do tych zbroi są epickie! :D

@Edit

Przy ilu % zrobicie zapowiedź? :D

Trudne pytanie ponieważ nie wiemy ile potrwa BETA, a zapowiedź można wrzucić 30 dni przed startem serwera.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie.

Sami skinowaliście te modele ?  jak tak to wstyd by mi było wrzucić takie gówno.

Obiecałem sb ze nie bede sie wypowiadal w tematach atreyi.

Ale ten komentarz mnie strasznie irytuje.

Skoro wszystko, ladnie,pieknie to czemu wstyd by wrzucac te ''gowno''...

Liczy sie efekty pracy, skad to maja to ich sprawa.

Dla twojej swiadomosci, nie wiem czy jest ktos na forum kto od podstaw robi modele samodzielnie.

@Topic: Troche poprawcie orientalną u wojownika slabo sie komponuje, ale natomiast orientalne u kobiet prezentują sie bardzo ładnie. 

Set Nekromanty, bez zastrzeżeń.

Dobra robota :)

Opublikowano

Obiecałem sb ze nie bede sie wypowiadal w tematach atreyi.

Ale ten komentarz mnie strasznie irytuje.

Skoro wszystko, ladnie,pieknie to czemu wstyd by wrzucac te ''gowno''...

Liczy sie efekty pracy, skad to maja to ich sprawa.

Dla twojej swiadomosci, nie wiem czy jest ktos na forum kto od podstaw robi modele samodzielnie.

@Topic: Troche poprawcie orientalną u wojownika slabo sie komponuje, ale natomiast orientalne u kobiet prezentują sie bardzo ładnie. 

Set Nekromanty, bez zastrzeżeń.

Dobra robota :)

Ładnie pięknie :)

Polecam zapoznać sie ze słowem "Ironia" 

Tak efekt sie liczy, ale jak coś robić to dobrze, a nie na odpierdol jak widać na tych skinach...

Nie wiem czy oni czy ktoś im to skinował, ale jest ch***owo zrobiony zapewne w trakcie biegu kolana, łokcie, szyja bedzie sie rozpadać albo bugować :) 100%

Jest kilka osób które potrafią zrobić coś prawie od zera ale po co ich tu wymieniać :)

Opublikowano

Ładnie pięknie :)

Polecam zapoznać sie ze słowem "Ironia" 

Tak efekt sie liczy, ale jak coś robić to dobrze, a nie na odpierdol jak widać na tych skinach...

Nie wiem czy oni czy ktoś im to skinował, ale jest ch***owo zrobiony zapewne w trakcie biegu kolana, łokcie, szyja bedzie sie rozpadać albo bugować :) 100%

Jest kilka osób które potrafią zrobić coś prawie od zera ale po co ich tu wymieniać :)

Skin jest wykonany perfekcyjnie i model nie lata nawet o centymetr, wyciąganie wniosków o animacji podczas stania postaci jest conajmniej głupie i pokazuje, że nie masz bladego pojęcia na ten temat.

0LsM05U.png

Opublikowano

Nie masz co robić po nocach, że filmy wrzucasz? xD

topic.

Fajniutkie, podoba mi się. Czekam na clienta. :3 Powodzenia chłopaki, myślę że tyle pracy co włożyliście w ten serwer nie pójdzie na marne.

Opublikowano

Skin jest wykonany perfekcyjnie i model nie lata nawet o centymetr, wyciąganie wniosków o animacji podczas stania postaci jest conajmniej głupie i pokazuje, że nie masz bladego pojęcia na ten temat.

Ja nic nie wyciągam nobku ^^ tylko stwierdzam fakty, że skin nie jest pierwszej klasy i śmieszy mnie to, że wszystko ideolo na tip top, a tu po bugowane zbroje ^^ .

Co za mądra głowa to wam to skinowała ? ( Pewnie ty koksie )

Opublikowano

Zbroje nektromaty jak i orientalne bardzo ładnie się prezentują, fryzurki tak samo :)

Tylko uważam, że szaman w zbroi orientalnej wyszedł.. Zbyt gruby :D   Z niecierpliwością czekam na start serwera <3

Opublikowano

Zbroje nektromaty jak i orientalne bardzo ładnie się prezentują, fryzurki tak samo :)

Tylko uważam, że szaman w zbroi orientalnej wyszedł.. Zbyt gruby :D Z niecierpliwością czekam na start serwera <3

Szaman jest po prostu ciepło ubrany, zdbamy o postacie żeby się nie przeziębiły.

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...