Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Atreya - 2 Zestawy nowych zbroi.

Mizune

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zbroje bardzo ładnie się prezentują. Będą różne sety do expa - pvp? 
Jestem ciekawy tylko czy przewidujecie dla mnie jakaś nagrodę za wbicie maxymalnego lvl'a? 

Opublikowano

Nie masz co robić po nocach, że filmy wrzucasz? xD

topic.

Fajniutkie, podoba mi się. Czekam na clienta. :3 Powodzenia chłopaki, myślę że tyle pracy co włożyliście w ten serwer nie pójdzie na marne.

A no nie mam :D

Zbroje bardzo ładnie się prezentują. Będą różne sety do expa - pvp? 

Jestem ciekawy tylko czy przewidujecie dla mnie jakaś nagrodę za wbicie maxymalnego lvl'a? 

Nie, to serwer EASY, expić się będzie normalnie w eq do pvp bez większych problemów.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Na pewno nie robili sami, wszystko na serwerach Naida jest z innych gier ;-)

@ładne sety, powodzenia z serwerem

Hm, a c**j ci do tego z jakich gier on exportuje?

Fajnie wygląda? Owsze wygląda fajnie...Więc na c**j drążyć temat?

Opublikowano

MPCforum i Nestium = dwa serwery na,które warto czekać.

Bardzo mi sie podobaja te dwa sety, samurajski jeszcze bardziej.

Teraz pozostalo nam czekac, mam nadzieje, ze nie dlugo..

Opublikowano

Te zbroje bardziej pasują na płeć męską moim zdaniem, mimo to ładnie wyglądają :P

Ale bronie prezentuja się dużo lepiej, tylko miecz sury, jakiś taki krótki :D

Opublikowano

Powiem tak. rzeczy z 1 i 2 setu nie podobają mi się wgl. 3 set byłby spoko gdyby nie te "wypierdki" na ramionach..

Jedyne co mi się podoba na serwerze to są mapy. Ymir o nie nie zadbał moim zdaniem i są z deczka c*****e i brak detali które urozmaiciły by grafike i ucieszyły oko ;).

MPCforum i Nestium = dwa serwery na,które warto czekać.

Bardzo mi sie podobaja te dwa sety, samurajski jeszcze bardziej.

Teraz pozostalo nam czekac, mam nadzieje, ze nie dlugo..

Chyba że się wzajemnie porozpierdalają przed startem bo będą pazerni na graczy..

Opublikowano

Samurajski zestaw najlepszy :) 
Proponuje dodać coś na styl asasyna dodatkowo jako zestaw do exp'a. 

Opublikowano

Samurajski zestaw najlepszy :) 

Proponuje dodać coś na styl asasyna dodatkowo jako zestaw do exp'a. 

W sumie osobny ekwipunek do expa to fajna rzecz, ciekawe czy takie coś będzie. :P

Opublikowano

W sumie osobny ekwipunek do expa to fajna rzecz, ciekawe czy takie coś będzie. :P

Także jestem ciekaw :) 

Opublikowano

Mnie bardziej ciekawi zestaw broni do orientalnego jak i do setu nekromanty. W zbrojach orientalnych postacie z tyłu mają jakiś dziwny czarny napis czy coś odstającego.

PS: Takie pytanie koń będzie jakiś inny czy zostawiacie tak jak jest? :D

Opublikowano

szału nie ma, podoba mi sie jedynie zestaw samurajski

reszta słaba.. w jednym kompecie np. ''orientalnym'' wszystkie zbroje wyglądają na każdej postaci tak samo :)

to są bardziej kostiumy niż zbroje ale powodzenia zycze

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

KSEROO!!

To nie są autorskie sety! Wszystko co widzicie na filmach jest pobierane z innych for.

Tutaj macie download do samurajskich zbroi

http://www.mpcforum.pl/topic/1384073-zielony-set-samurajski/

Tutaj macie set nekromanty w innym kolorze :) (gdzieś mi się zapodział download ale jak znajde to wrzuce) :D :D

4ub4n8ie242f.jpg

serwer MPCforum nie ma nic autorskiego ''2 zestawy nowych zbroi'' jakich nowych? The Naid i Mizune przypisują sobie cudzą prace! Chcecie grać na serwerze oszustów? To grajcie ale nie zdziwcie się jak wydacie na IS kupe hajsu a nastepnie serwer padnie podobnie jak Nexanity (serwer The Naida)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

KSEROO!!

To nie są autorskie sety! Wszystko co widzicie na filmach jest pobierane z innych for.

Tutaj macie download do samurajskich zbroi

http://www.mpcforum.pl/topic/1384073-zielony-set-samurajski/

Tutaj macie set nekromanty w innym kolorze :) (gdzieś mi się zapodział download ale jak znajde to wrzuce) :D :D

serwer MPCforum nie ma nic autorskiego ''2 zestawy nowych zbroi'' jakich nowych? The Naid i Mizune przypisują sobie cudzą prace! Chcecie grać na serwerze oszustów? To grajcie ale nie zdziwcie się jak wydacie na IS kupe hajsu a nastepnie serwer padnie podobnie jak Nexanity (serwer The Naida)

Po co kłamiesz? I tak nie odciągniesz zainteresowania graczy swoją głupotą.

Już Ci raz wyjaśniłem, że jesteś c*****y i zaopatrz się w informacje przed napisaniem posta w moich tematach.

0LsM05U.png

Opublikowano

Po co kłamiesz? I tak nie odciągniesz zainteresowania graczy swoją głupotą.

Już Ci raz wyjaśniłem, że jesteś c*****y i zaopatrz się w informacje przed napisaniem posta w moich tematach.

Ja kłamie? Kto sobie przypisuje cudzą prace? Mam się zaopatrzyć w informacje? Przecież przedstawiłem twarde dowody. Weź człowieku lepiej nic nie pisz bo się tylko pogrążasz.. mam wyj3bane ile osób będzie grało na tym zlepku.

Kończę konwersację z Tobą i lepiej nie prowokuj :) nQ

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Ja kłamie? Kto sobie przypisuje cudzą prace? Mam się zaopatrzyć w informacje? Przecież przedstawiłem twarde dowody. Weź człowieku lepiej nic nie pisz bo się tylko pogrążasz.. mam wyj3bane ile osób będzie grało na tym zlepku.

Jakie dowody? Wszystko co wyslałeś nie pokłada się z prawdą. Screen samurajski nie pokłada się z naszym setem tak samo set nekromanty nie pokłada się z prawdą + udostępniłeś screena od złodzieja który próbuje sprzedawać cudze prace.

Próbujesz wmówić ludziom, że Nexanity było moim serwerem a nie jest to prawdą.

0LsM05U.png

Opublikowano

Beka z tego serwera.

Większa beka jest z ciebie, też jesteś ''krytykiem'' serwerów metin2 jak ten penero bez mózgu?

­

Jesteś największym gównem na tym forum, co próbuję na siłę oczerniać wszystko co jest ''dobre'' 

Mama chyba nie jest z ciebie dumna, co?

pzdr:  panie ''krytyk serwerowy metin2'' 

Opublikowano

Większa beka jest z ciebie, też jesteś ''krytykiem'' serwerów metin2 jak ten penero bez mózgu?

­

Niby dlaczego jest beka zemnie, gdzie niby jestem ''krytykiem'' serwerów metin2 i to bez mózgu..?

50596142255057180250.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...