Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.sg już po polsku!

Saveti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie oceniam, ale jedna przyczyna jaka mi przychodzi to hacki. U kogokolwiek z tej grupy.

Inni gracze takich problemów nie mają. Bez znaczenia czy z Polski czy zza granicy.

Ocenianie rat serwera po wbiciu 20 lvla to jakiś żart :)

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Legenda
Opublikowano

Teraz po wprowadzeniu spolszczeń na różne języki będzie fala nowych graczy "zielonych" co ogromnie wpłynie na jakoś rozgrywki. Obawiam się wielkiej ilości noobów, który nie będą zważać na panujący regulamin, ale zobaczymy w praktyce jak to będzie.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W pewnym sensie. Połowa spolszczenia została już dodana na SG. Druga połowa jest już gotowa i zostanie dodana w ciągu najbliższych kilku dni. (Client jest spolszczony w 100% z wyjątkiem misji)

Jest to spolszczenie w wersji Alpha zawierające jeszcze sporą ilość błędów (niekiedy pewnie zabawnych). Sukcesywnie ich ilość będzie malała.

Jestem osobą odpowiedzialną za spolszczenie clienta, więc jeśli chcecie pomóc możecie szukać błędów, niezbyt logicznych gramatycznie sformułowań itd i przysyłać mi wszystko tutaj na PW na MPC lub na [email protected] (preferuję na maila).

Opublikowano

55 KU do G i 10 KD do P, z tego co wiem jest jak na PL.

Kamienie Duchowe są niewiele warte, chodzą po 300k, więc skille na P nie stanowią problemu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...