Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.sg już po polsku!

Saveti

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@xNone

W Jinno przeciętnie online tyle samo graczy co na serwerach PL'a, w Chunjo mało a Shinsoo w ogóle nie ma.

Jeżeli ktoś zastanawia się nad grą na .sg to polecam, serwer dużo lepszy niż PL. Życzę TEC Interactive, żeby w końcu kupili serwery gf - może i PL stałby się normalny ;)

Opublikowano

Powiem wam tak na sg jest fajnie ze względu jeśli sksuje wam metina gracz z waszego królestwa jest za to ban :] i spotów nie można zajmować jeśli ktoś expi :P

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Jeszcze niech zrobią support po polsku z polską obsługą. :) Nawet fajnie, szkoda jedynie, że tam już nie gram.

są GM'owie Polacy, wystarczy na wołaczu poprosić o PW polskojęzycznego GM'a. :P na supporcie też są, ale ten niestety tylko w języku angielskim można tam pisać.

No i w końcu będzie więcej polskich graczy. Tylko brakuje, żeby na supporcie i forum byli też Polacy to będzie cud, miód, marzenie :D

na supporcie są, ale tak jak wyżej - obowiązuje angielski.

na forum są a na supprocie pewnie też będą gdy będzie więcej graczy :D

już są. ale pewnie będzie więcej. ^^

I Metin2.pl calkowicie padnie ;c Biedni administratorzy ;c

Spolszczenie nie jest ciężko zrobić. Gorzej jak client wypluje error o nieprawidłowej wersji clienta :/

właśnie pluje errorami jak się zrobi spolszczenie. wystarczy, że zmienisz jedną literkę i error.

Opublikowano

są GM'owie Polacy, wystarczy na wołaczu poprosić o PW polskojęzycznego GM'a. :P na supporcie też są, ale ten niestety tylko w języku angielskim można tam pisać.

Można poprosić o nick takiego GM'a? Pierwsze słyszę o tym ;)

Opublikowano

Ładnie, może sam kiedyś wbiję ogarnąć co i jak. Myślę, że po tym wszystkim spora część graczy przejdzie na SG, co jeszcze bardziej rozwali naszego polskiego globala. 

Opublikowano

Jeśli  miałby być PL client, to musiałyby być i też w innych językach, więc wydaje mi się, że pozostanie EN.

W planach jest client Włoski, Hiszpański, Niemiecki, Turecki, Portugalski, Rumuński i właśnie Polski ;)

Opublikowano

W planach jest client Włoski, Hiszpański, Niemiecki, Turecki, Portugalski, Rumuński i właśnie Polski ;)

Według mnie i tak to bez sensu. 

Jeśli i tak trzeba się posługiwać angielskim. - masz przetulmaczone nazwy itemow powiedzmy, a kupic chcesz taki item i nie wiesz jak jest po ang. 

Opublikowano

Według mnie i tak to bez sensu. 

Jeśli i tak trzeba się posługiwać angielskim. - masz przetulmaczone nazwy itemow powiedzmy, a kupic chcesz taki item i nie wiesz jak jest po ang. 

O to na razie nie powinieneś się martwić ;) Administracja to przewidziała i oryginalna nazwa przedmiotu będzie wyświetlana przy pokazywaniu przedmiotu  (na SG można pokazywać przedmioty bez szkła intuicji).

Jednak w mojej ocenie jest to odległy temat i będzie dobrze, jeśli w tym roku się to uda ;)

Opublikowano

O to na razie nie powinieneś się martwić ;) Administracja to przewidziała i oryginalna nazwa przedmiotu będzie wyświetlana przy pokazywaniu przedmiotu  (na SG można pokazywać przedmioty bez szkła intuicji).

Jednak w mojej ocenie jest to odległy temat i będzie dobrze, jeśli w tym roku się to uda ;)

Wiem, bo gram tam.

Ale jeśli chcesz coś kupić to tego przedmiotu nie masz. 

A pisze Ci np po chinsku i co wtedy zrobisz? guugle tlumacz?;d 

Opublikowano

Wiem, bo gram tam.

Ale jeśli chcesz coś kupić to tego przedmiotu nie masz. 

A pisze Ci np po chinsku i co wtedy zrobisz? guugle tlumacz?;d 

Na siłę szukasz problemu.

Jak chcesz coś kupić to przeważnie wiesz co chcesz.

Jeżeli nie będziesz sobie potrafił poradzić z tym, to lepiej zrezygnuj z gry.

Opublikowano

A wzieliscie pod uwage ze w pt wywala z gry? Pogralusmy w pt 5 os. I co chwile kogos wywalalo do menu. To nie jest wina neta czy samej gry. To wina niestabilnego serwera. Jak tego nie naprawia to nie ma sensu grac. Po za tym co to za global gdzie raty sa podwyzszone... Zero wyzwania i lvl cap w tydzien.

rivercity-stage.gif

Opublikowano

A wzieliscie pod uwage ze w pt wywala z gry? Pogralusmy w pt 5 os. I co chwile kogos wywalalo do menu. To nie jest wina neta czy samej gry. To wina niestabilnego serwera. Jak tego nie naprawia to nie ma sensu grac. Po za tym co to za global gdzie raty sa podwyzszone... Zero wyzwania i lvl cap w tydzien.

W ciągu dnia wiele osób chodzi w grupach na hell runy itp. Ja również nie mam żadnych problemów jak chodzę na dt. Zgłoś to do administracji, ale pierwsze słyszę o takim problemie.

Jeżeli uważasz, że raty serwera są na duże, a jedyne słuszne są raty GF to dlaczego grasz na SG? Bez Full is i gotowego eq nie wbijesz max poziomu nawet w pół roku.

Opublikowano

Nie gram na sg -.-

Pogralem tam pare minut i mialwm 20lv... kpina jakas.

Po za tym cale party nam wywalalo wiec nie mozliwe ze to przypadek.

rivercity-stage.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...