Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Są Privy Do Nostale?

Yuriy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;] otóż widzę że w końcu powstał dział o Nostale ;] ja od dziś zaczynam grę i chciałbym się dowiedzieć czy są polskie privy do tej gry .

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Byłbym wdzięczny ;] Bo ja szukałem i nie znalazłem ale jeszcze dziś coś poszukam ;]

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Wątpię żeby były jakieś...

Wujek Google nic nie znalazł : <

A tak wogulę to po co Ci polskie privy?

Nie lubisz grać na globalach?

Być zajebistym...

Opublikowano

Pytałem z ciekawości bo mam tak iż jak gram w nową grę to często pogram w nią chwilkę potem obczaję priva i wbije tam wysoki lvl postaci żeby wiedzieć jak nią się gra na high lvl i potem wiem już kim grać na globalu ;]

1318801632-U103988.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polskiego chyba niestety nie ma :<

Wujek google podpowiada:

http://www.gamehourz.com/JOIN-NOSTALE-RO-NICE-PRIVATE-SERVER-ftopict241614.html

Najleprzy tekst świata:

Skąd pobrać YouTube?

Jeśli korzystasz z Windows Vista lub 7 naciśnij Alt+Shift+Pint Screen :]

Szukasz miłego,z poczuciem humoru GMa, który ma zawsze komendy pod ręką na swój serwer Metin2?To napisz już teraz do mnie PW ;)

beznazwydz.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

no jest testowy ale nie pograsz bez konta specjalnego

90% dopiero zrobionego serwera, , większość rzeczy nie dziala, troche problemów z questami , może niemcy sie wkoncu wyrobią z pisaniem serwa tak do końca roku jak obiecują

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano
Wiesz wątpie nostale to nie jest tak bardzo rozbudowana gra myśle żę nie ma

Dlatego też chyba nie jest aż tak trudno zrobić priva..

Z tego co ja wyczytałem to pewien serwer prywatny ma ukończony w 90% logowanie, w 0% sam serwer (czyli NPC, mapy, itemy itp.).

Opublikowano

jak narazie jest jedyny bo i pisany od podstaw bo nie istnieje zadna znana poza nim aplikacja serwera do nostale

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

http://nosworld-extended.de/

Tu macie linka do strony z informacjami dotyczącymi priva. Niestety wszystko w DE ale jak będzie jakiś ciekawszy news to ew spróbuje przetłumaczyć.

Z tego co tam widać jakieś postępy są ale nie sugerujcie się procentami bo tak jak Robem napisał, oni wszystko robią od podstaw i może za jakieś pół roku będzie priv gotowy do jakiś beta testów.

Design - 100%

Content - 55%

Server - 9%

Opublikowano
Design - 100%

Content - 55%

Server - 9%

9% xD moim zdaniem nie zrobią serwa rozkodowywanie plików, zmienianie ustawień OKROPNIE DUŻO PRACY,A na koniec jak już wszystko będzie gotowe to serv postoi 7 dni i albo ne0 się wkopią z cheatami, botami, zbuguja cały serv a to jeszcze jak dobrze bo pewnie GameForge poda ich do sądu i tyle będzie z serverka ale to tylko moje przypuszczenia :D

Sygna w budowie ;D

Jeśli zasłużyłem proszę o + ;D

Opublikowano

GameForge nic nie ma do gry , tylko sprzedają usługe, a włąścicielem praw do gry jest Entwell

nie myśl że laicy zajmują się grą, tworzą serwer głownie ludzie zajmujący się cheatami, botami itp "dodatkami" do gier

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

skoro nie ma i nigdy jeszcze nie było to sie nie dziw , na serwer testowy nalez mieć zaproszenie albo konto premium na epvp de

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...