Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Są Privy Do Nostale?

Yuriy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Web Content 55%

Server DB 5%

Server Code 11%

widać ze coś tam z tym robią :mellow:

Sygna w budowie ;D

Jeśli zasłużyłem proszę o + ;D

Opublikowano

to po co sie powtarzasz w tym co juz wiadomo że nie ma

damixos informuje tylko ile zrobiono przy serwerze programowanym od podstaw

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Strona zablokowana, może serwer jest już dostępny do testów, ale raczej tylko dla epvp... Może jak ukończą testy to serwer wystartuje :)?

EDIT:

Tak. Dowiedziałem się z EPvP że serwer jest już w wersji testowej. Becie. Lecz niestety, na serwer mogą wchodzić tylko Pro Usery EPvP, czyli chyba nici z serwera...

Postaram się dowiedzieć o więcej informacji...

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

http://nosworld-extended.de/ stronka już jest zajęta przez priv Ragnarok Online takie niedorobione nostale :P

Pewnie nie zrobią tego priva dla darmowych graczy będzie trzeba kupić Konto za Euro lub Dolarki.

To tylko moje przypuszczenia Sądzę że muszą się jakoś na tym odbić w końcu to troszkę roboty i koszty musiały być a na privie np exp x20 powiedzmy nikt nie będzie im korzystał z item shopu a szczególnie my Polacy z nasza przpałową waluta 1Euro=3,98zł powiedzmy 5Euro za rogi bawoła =19,99Zł więc dla polaków to by było trudne w utrzymaniu <_<

Ale w końcu nie tylko my jesteśmy na świecie wiecie zawsze wysnuwam takie głupiutkie tezy. :huh:

A i jeśli chcesz daj +

Sygna w budowie ;D

Jeśli zasłużyłem proszę o + ;D

Opublikowano

Tak, to co zobaczyłem, okazało się szokiem. To był priv do tego Rangoka [Czy jak tam?].

A tak czekałem z niecierpliwością. No ale cóż, trudno. Global też nie jest taki trudny.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...