Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GLADIATUS.ML MEDIUM Prywatny serwer

Masdi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejna wstawka bez zabezpieczeń. Czy wy w ogóle sprawdzacie jak dany silnik działa? System gildii ma takie dziury że można bazę danych usunąć.

@Vestelin

Równie dobrze mógłby dodać przyciski typu:

-Dodaj złoto.

-Dodaj rubiny.

-etc.

Dziecko z podstawówki które wpisze w google odpowiednie hasło SQL INJECTION i może sobie admina nawet ustawić. 

Opublikowano

@3nichilat0 Najwyraźniej nie :P

Serwer raczej średni, w dodatku teraz wyskakuje "Przekroczono limit CPU".

Coraz więcej jest serwerów zakładanych przez ludzi którzy słabo ogarniają, mają problemy z hostingiem itd.

1399648286-U815990.png

Opublikowano

Widzę że już padł, + od razu po ss poznałem ten silnika, silnika nie polecam. Co do serwera autora nie wypowiem się bo go nawet nie widziałem, lecz powodzenia w dalszych działaniach ;)). 

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Wystąpił problem z serwerem i domeną. Gra przeniesiona na http://gladek.ml i na płatny hosting . Niestety moje umiejętności nie pozwalają mi na ulepszenie silnika, kto chce grać ten gra

Założyłem tego priva dla siebie i kumpli, pokazanie go tutaj miało być swego rodzaju urozmaiceniem gry. Mam nadzieję, że pomimo dziurawego silnika wszyscy będą na tyle mili by nie popsuć nam rozrywki.

Opublikowano

Masdi:

Spolszcz pliki

Autorytet stawiania privów przemówił :), a żeby nie było offtop to jedyna zaleta serwera to taka że nie zamula :) aczkolwiek jak dla kumpli ujdzie o ile kumple nie będą mieli przywilejów 

Opublikowano

aczkolwiek jak dla kumpli ujdzie o ile kumple nie będą mieli przywilejów 

na ich nieszczęście nie mają żadnych przywilejów, wszyscy są traktowani równo

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...