Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wolfman/Wilkołak - Nowa Postać

Nestium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kompletna porażka z tą postacią, nie gram na plu, ale jak wejdzie ta postać na serwery prywatne to chyba bede musial skonczyc z metinem, bo całkowicie zepsuję to styl gry 

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witamy w Świecie Magii. ;) 

To zostało już dawno wyeliminowane i nie była to nasza wina.

Naprawdę bardzo ciężko było dorwać tego wilczka.. Zazdrościć czegoś co nie jest twoje..? -_^ 

Gdybyśmy chcieli umieścić wilkołaka na Nestiumie to byśmy nie udostępniali go na mpc. ;) 

A może to była celowa zagrywka z naszej strony? ;>

Wow, udostępniliście nam, nic nie potrafiącym ofermom, coś co można wypakować z każdego globalnego klienta gry. Dzięki wam BOGOWIE. Szkoda, że nie zaczęliście tym handlować, dopiero byłby ubaw.

Opublikowano

Po co się tak trudzić i pobierać tą paczkę, która zajmuje miejsce na dysku ? Wystarczy wejść w klienta naszego pl'a i tam macie klase :) Bardzo łatwo ją dodać (chyba jest tam z 2 linijki source)

R9qtTX.png

Opublikowano

Czego tu zazdrościć? Wasze prace są tak nowoczesne tak unikalne, że za darmo udostępniliśmy to na publicznym forum :D

Niczego wam zazdrościć nie musimy, uważamy, że to jest beznadziejne(wasze prace i nowa postać '' Wilkołak '' :D :D i udostępniamy to na mpc(za free).

Hmmmm... to samo moge powiedzieć o waszych pracach.

Bardzo innowacjne pomysły, jestem pod wrażeniem ;)

może, może nie

Opublikowano

No co przecież Oni  dosłownie miażdzą inne serwery pod względem "nowości" a "technicy" tego serwera są najlepsi pod słońcem i potrafią wszystko, żaden inny "technik" nie dorastam im do pięt

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

gowno  wielkie to ale znając zycie to przybędzie 20-30% graczy na plu którzy już gre zakończyli . I tak o to GF bd do przodu jakies 100k zl

Wróżbita Marek? :O

Po to odświeżałeś ten temat, aby powiedzieć swoje wróżby?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ktos wie kiedy to bedzie na PL ?

Aktualnie trwa beta nad tą postacia.

Prawdopodobnie jeszcze troche i ja wprowadza na globala :D

Opublikowano

Ktos wie kiedy to bedzie na PL ?

Ja myślę, że pewnie to wprowadzą w wakacje.

Postać nie pasuje do metin2.

Jest tylko 1 klasa jeszcze podobna do ninji.

Porażka.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

może tak jakieś nagranie byś dodał czy wszystko śmiga poprawnie itd bo w ciemno ściągać coś co okaże się ze nie działa jaki ma to sens ? oczywiście mam tutaj namyśli nagranie z jakiegoś hamachi vps dedyka nie czasem z pl bo na pl to wiem ze gra all ^^

Specjalista
Opublikowano

może tak jakieś nagranie byś dodał czy wszystko śmiga poprawnie itd bo w ciemno ściągać coś co okaże się ze nie działa jaki ma to sens ? oczywiście mam tutaj namyśli nagranie z jakiegoś hamachi vps dedyka nie czasem z pl bo na pl to wiem ze gra all ^^

https://www.youtube.com/watch?v=lrTXOiO12JY

Wystarczy 2 wyrazy na yt wpisać :),wszystko działa,tylko trzeba umieć prawidłowo dodać.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Specjalista
Opublikowano

Jak to dodać ?

Poszukaj na zagranicznym forum,były poradniki z tego co słyszałem.

P.S Nie obejdzie się bez src :P

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Poszukaj na zagranicznym forum,były poradniki z tego co słyszałem.

P.S Nie obejdzie się bez src :P

Można prosić o link do forum ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak najbardziej się zgodzę z Tą klasą magiczną ale czego można oczekiwać po ymirze i tak cud że coś zrobili ale jak zawsze na odpierdziel ...

Czy to nie jest czasem tak, że ymir już od dawna nie ma w tym udziału? xD

3adb6317fc.png

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...