Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wolfman/Wilkołak - Nowa Postać

Nestium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Asfen jak Asfen, Wielki "Technik" 

Fajna postać. Zobaczę co i jak dzięki

K***a koleś ty żartujesz ? mam ci przypomniec co pisałeś w moim temacie ?

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niby fajne, teraz kwestia czasu aż każdy pozna tajemnice tworzenia własnej postaci ^^ 

O czym ty pierdolisz?

Przecież wszystko było wiadome nawet przed udostępnieniem source i tej postaci..

@topic

#Zna ktoś z*******y zespoł typu Nightwish?

Opublikowano

No no robi wrażenie, mi się osobiście podoba taka autorska innowacja.

Oczywiście +sik dla autorów :)

No to musisz iść dawać plusiki Ymir'owi.

Opublikowano

Mnie osobiście bardzo podoba się postać, choć nijak się ma do chińskiej/japońskiej stylistyki gry. Już bardziej pasowałby np. wojownik, wokół którego snuł by się chiński smok i mógłby atakować rywali, wzmacniać postać. Hmm... Skoro ja wymyśliłem taka koncepcje w 30s, to znak, że Ymir nie przemyślał zupełnie nie przemyślał tej decyzji. Ale niestety z tym już nie da się nic zrobić.

Opublikowano

Nom jeszcze ten biały gajerek ;d  Ślub z wilkołakiem istna beka ... Po drugie nawet się nie postarali z tą postacią, gdyż skille ma podobne do ninji, jest tylko jedna klasa do wybrania oraz nie ma wilkołaka kobiety.. Nie mówiąc już o tym że fryzury na pewno na niego nie założysz. Zamiast takiego shitu powinni zrobić jakąś klase magiczną, która nie jest buffem.

12333141259940455587.jpg

Czytaj różne fora itp.

Mowa jest tez o 'Elfie' może to ona będzię tą klasą magiczną której tak bardzo pragniesz :)

@topic

Wilkołak w świecie Metin2 ?

Jak dla mnie niewypał i badziew robiony na odwal się aby nie było mówione, że nic nie robią z ta grą :)

Skille są strasznie podobne do skilli które już mamy w MT2

Jedyne co może być dobre z tego update to set zbroi :D

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Czyli jak pisałam już wcześniej nestium. Większość ludzi, którzy się udzielali w naszym temacie to zazdrośni technicy bo cóż my mieliśmy oni nie. No to teraz postać nagle jest zajebi/sta  i pasuję do metina bo w końcu mają ja na MPC. xD

PS: 

Nestium 

Na jednej mapie nie wygładziłeś krawędzi i lata Ci kamień, radzę ci to poprawić bo chyba to nienormalne, żeby pół metra nad ziemią latały głazy. 

Eloszka. 

synga54pn_eqhqqqx.png

Opublikowano

Czyli jak pisałam już wcześniej nestium. Większość ludzi, którzy się udzielali w naszym temacie to zazdrośni technicy bo cóż my mieliśmy oni nie. No to teraz postać nagle jest zajebi/sta  i pasuję do metina bo w końcu mają ja na MPC. xD

PS: 

Nestium 

Na jednej mapie nie wygładziłeś krawędzi i lata Ci kamień, radzę ci to poprawić bo chyba to nienormalne, żeby pół metra nad ziemią latały głazy. 

Eloszka. 

Czego tu zazdrościć? Wasze prace są tak nowoczesne tak unikalne, że za darmo udostępniliśmy to na publicznym forum :D

Niczego wam zazdrościć nie musimy, uważamy, że to jest beznadziejne(wasze prace i nowa postać '' Wilkołak '' :D :D i udostępniamy to na mpc(za free).

Opublikowano

Czego tu zazdrościć? Wasze prace są tak nowoczesne tak unikalne, że za darmo udostępniliśmy to na publicznym forum :D

Niczego wam zazdrościć nie musimy, uważamy, że to jest beznadziejne(wasze prace i nowa postać '' Wilkołak '' :D :D i udostępniamy to na mpc(za free).

A jakoś u was na serwerze nie widzę systemu skili pasywnych  ^^

Opublikowano

Pewnie dlatego że ta postac jest udostępniona na zagranicznych forach, Ojej

Opublikowano

Witamy w Świecie Magii. ;) 

To zostało już dawno wyeliminowane i nie była to nasza wina.

Naprawdę bardzo ciężko było dorwać tego wilczka.. Zazdrościć czegoś co nie jest twoje..? -_^ 

Gdybyśmy chcieli umieścić wilkołaka na Nestiumie to byśmy nie udostępniali go na mpc. ;) 

A może to była celowa zagrywka z naszej strony? ;>

Opublikowano

Bo wg, nas jest to beznadziejne i niczemu nie służy. 

Pomyliły Ci się klawisze chciałeś napisac , Nie potrafimy więc tego nie zrobimy :),

A zresztą po co ja się będe z wami kłocił na waszym serwerze nie ma nic nowego poza mapami ;)

Opublikowano

Pomyliły Ci się klawisze chciałeś napisac , Nie potrafimy więc tego nie zrobimy :),

A zresztą po co ja się będe z wami kłocił na waszym serwerze nie ma nic nowego poza mapami ;)

Co 2 technik jest w stanie to zrobić, mówie ci szczerze, że jesteśmy w stanie zrobić coś lepszego niż to wasze marne coś.

Opublikowano

Co 2 technik jest w stanie to zrobić, mówie ci szczerze, że jesteśmy w stanie zrobić coś lepszego niż to wasze marne coś.

to to pokażcie bo narazie nic nie macie

Opublikowano

to to pokażcie bo narazie nic nie macie

Tobie nic nie musimy pokazywać :) 

Niestety nie jest to naszym celem, wypowiedzi administratorów marnych serwerów nas zbytnio nie interesują.

@Topic.

Mi się także nie podoba wilkołak.

Opublikowano

Zrobiłem ją ponad dwa miesiące temu, tenx Tenma za byteshifting a i tak uważam że ten model jest c*****y.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...