Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wolfman/Wilkołak - Nowa Postać

Nestium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aha... A gdyby ci się spodobała to byś nie wrzucił i zatrzymał dla siebie myśląc że tylko ty korzystasz z deva?

A tak na serio to wrzucasz gówna jeszcze nie swoje bo chcesz wypromować ten swój serwer nie wiem po jakiego c***a... Nie lepiej zainwestować w reklame niż robić z siebie idiote?

Nie spodobała by mi sie uwierz.

Zaraz będziesz musial new konto zakladac człowieku, ogarnij czoło. Bo nie chce mi się tobie odpisywać, gdyż twoje posty są beznadziejne i nic nie  wnoszą normalnego do tematu.

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nom jeszcze ten biały gajerek ;d  Ślub z wilkołakiem istna beka ... Po drugie nawet się nie postarali z tą postacią, gdyż skille ma podobne do ninji, jest tylko jedna klasa do wybrania oraz nie ma wilkołaka kobiety.. Nie mówiąc już o tym że fryzury na pewno na niego nie założysz. Zamiast takiego shitu powinni zrobić jakąś klase magiczną, która nie jest buffem.

12333141259940455587.jpg

Na pewno?

Fulph.png

Nawet te zęby nie przeszkadzają miłości:

egebetb.png

Opublikowano

Nie spodobała by mi sie uwierz.

Zaraz będziesz musial new konto zakladac człowieku, ogarnij czoło. Bo nie chce mi się tobie odpisywać, gdyż twoje posty są beznadziejne i nic nie  wnoszą normalnego do tematu.

" zaraz będziesz musiał new konto ... " jaki ty dorosły jesteś, 1 słowo po angielsku, woo... na devie też tak jedziesz ? czy może tam już google translate?

A tak na serio mówisz że nic do tematu nie wnosze może i prawda, ale powiedz mi po c**j to wrzucasz skoro 3/4 mpc zna deva i epvp a ta pozostała część nawet tego nie doda?

Promujesz ten serwer w każdym swoim temacie... I jeszcze chcesz -% za to że wrzucasz nie swoje rzeczy? No bez jaj ale nie toleruje czegoś takiego, nie znam cie nic do Cb nie mam, ale zastanów sie czasem nim coś zrobisz.

Nie musisz odpisywać mi bo i tak nie mam zamiaru brać udziału w dalszej dyskusji ...

Pozdrawiam

Opublikowano

Powiem tyle.. ta postać to jedne wielkie gówno prosto z dupy ymir'a...  przecież to nawet fajnie nie wygląda.. do tego skille prawie identyko jak u ninji.. jeżeli ktoś chce to dodać na serwa to niech się dobrze zastanowi.. bo dodanie takiego czegoś to jeden wielki błąd

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Powiem tyle.. ta postać to jedne wielkie gówno prosto z dupy ymir'a...  przecież to nawet fajnie nie wygląda.. do tego skille prawie identyko jak u ninji.. jeżeli ktoś chce to dodać na serwa to niech się dobrze zastanowi.. bo dodanie takiego czegoś to jeden wielki błąd

zebys sie nie zdzwiwil ile graczy wjedzie na serwer  tylko poto aby sprawdzic jak sie nia gra

Opublikowano

zebys sie nie zdzwiwil ile graczy wjedzie na serwer  tylko poto aby sprawdzic jak sie nia gra

Co prawda to prawda gracze raczej nie myślą o tym co "technicy" tylko będą chcieli wejść i zobaczyć nową postać więc obstawiam że na serwerze gdzie będzie ona wprowadzona jako pierwsza to większość graczy wejdzie żeby zobaczyć tą postać i się nią pobawić :)

Opublikowano

Co prawda to prawda gracze raczej nie myślą o tym co "technicy" tylko będą chcieli wejść i zobaczyć nową postać więc obstawiam że na serwerze gdzie będzie ona wprowadzona jako pierwsza to większość graczy wejdzie żeby zobaczyć tą postać i się nią pobawić :)

Dlatego ja się nie p******e i nie patrze na to czy ona ma ryj wilka czy kogoś tylko ją dodaje bo nie  ma żadnych bugów, jest dopracowana  ma z*******e  itemy + dźwięki, jakoś problem mu z tym że nie pasuje do metina nie widze, dobra fabuła nowe npc z związane z daną postacią  i postac świetnie się wpasowuje w klimat metina   i ten love story z szamanką <3

Ow8Ji5x.png

jak go mozna nie kochac

Opublikowano

Jak dla mnie kopia ninja dagger. Skile praktycznie podobne czyli kopia chmurki, szybkiego ataku i tego całego 6 skila, który wszędzie nazywa się inaczej. Sposób poruszania się też na wzór ninja czyli jak dla mnie zbędna postać. Skoro już chcieli dodać coś nowego to mogli dać jakiegoś krasnoluda z toporem, ale żeby to był człowiek... Jedyne do czego się nadaje to przerzucenie jego zbrojek na np. wojownika oraz bronie jako sztylety dla ninja - reszta zbędna.

Opublikowano

Jak dla mnie kopia ninja dagger. Skile praktycznie podobne czyli kopia chmurki, szybkiego ataku i tego całego 6 skila, który wszędzie nazywa się inaczej. Sposób poruszania się też na wzór ninja czyli jak dla mnie zbędna postać. Skoro już chcieli dodać coś nowego to mogli dać jakiegoś krasnoluda z toporem, ale żeby to był człowiek... Jedyne do czego się nadaje to przerzucenie jego zbrojek na np. wojownika oraz bronie jako sztylety dla ninja - reszta zbędna.

Ja się już bawię rękawicami jako sztylety  B)

0LsM05U.png

Opublikowano

Ja się już bawię rękawicami jako sztylety  B)

Ymir zaczyna kopiować rozwiązania z priv.  Pierwsze tego typu sztylety chyba były na M2M. Drugie to chyba te:

RImPKps.jpg

Opublikowano

Wilkołak jest po bugowany nie polecam pobierać.

Sam jesteś pobugowany.

Ymir zaczyna kopiować rozwiązania z priv.  Pierwsze tego typu sztylety chyba były na M2M. Drugie to chyba te:

957541412618267502825.jpg

Oni kradną od nas my od nich...

Zawsze tak było jest i będzie.

Zresztą sztylet może zrobić grafik 3D,ale pierwszy sztylet do metka zrobil własnie ymir wiec kradną to co zaczęli?

Oni się tylko wzorują.

2e34lds.jpg

Prezentacja:

http://www.mpcforum.pl/topic/1309626-lastiviaeu-s2-start-011114r-1700-dedykmedium/

"Nie wmawiaj fałszywości bo zawsze jestem sobą
wyciągnę dłoń w twą stronę, mikrofon moją bronią
nawijam to co czuje i o tym co mnie boli
PFK ziom cytuje ludziom w głowach się pierdoli" - Malina

Opublikowano

co to ma byc :O to metin czy WoW ja już nie wiem, ta postać wgl nie pasuje do klimatu metina :(

klimat ustalasz sam według mnie wilczek jest dosyć fajny a po tym jak @1361622928-U485574.pngAlmeria pokazuje na nim te bronie i zbroje to postać prezentuje się ciekawie mimo że wolałbym jakiegoś człowieka lub żeby chociaż ten wilk miał całkiem inne skille bo te są prawie takie same jak ninji daggera :(

Opublikowano

Mi również nie podoba się ta postać, psuję klimaty Metina moim zdaniem.

Asfen ty jesteś główną osobą która niszczy metina i psuje jego klimat.

Nigdy nie postawiłeś serwera na swoich plikach,mało tego... padasz z każdym serwerem po 2h. zniechęcając ludzi do metina.

Nie ja cię serio nie hejtuje chociaż jesteś największa porażką jaka kiedykolwiek pojawiła się w świecie metina.

Przemyśl to co piszesz następnym razem,dobrze?

Miałeś za 20 serwerów i wszystkie padły... powód? "Ja się uczę,ch*j ci do tego".

Możesz sobie myśleć co chcesz tak jest i tyle.

Do zobaczenia na tym twoim kolejnym gównie na plikach deili.

Szkoda mi tylko tych biednych youtuberów,męczą się chłopaki,a potem tylko opinie tracą przez idiote i nieudacznika... Zresztą to i ich wybór i pazerność na hajs.

Pozdrawiam.

@ Topic

Co do postaci.

Przyda się tylko na miesiąc,aby ściagnąć graczy do gry.

Potem odejdą i będzie to samo...

2e34lds.jpg

Prezentacja:

http://www.mpcforum.pl/topic/1309626-lastiviaeu-s2-start-011114r-1700-dedykmedium/

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngasfen

Jestem twojim fanem! Naucz mnie jak rozwalic serwer w 2h!

@topic

Fajny wilk, dodalem. Najlepiej wyglada w stali dla woja :P

Każdy jest fajnem asfena.

Nikomu nie padło tyle serwerów w 5-6 miesięcy xdd

Co do wilka to jak on może mieć stal dla woja jak on ma swoją ;DD?

2e34lds.jpg

Prezentacja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...