Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skróty i powiedzenia używane podczas gry w League of Legends.

Muo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

cs to Creep Score...

Pozycjonowanie nie zawsze polega na farmieniu.

Do Surpress mozna dopisac, ze to przygwozdzenie.

Ogolnie dobrze :P

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

• 4 miesiące temu...
Uczeń
Opublikowano

#ref

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

• 3 miesiące temu...
Uczeń
Opublikowano

#ref

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

Kliknij mnie!

Opublikowano

L#- Darmowa alternatywa BoL'a.

L# nie jest darmowy.

Gap closer to nie to samo, co dash. Ogólnie oprócz tego innych błędów nie znalazłem. Poradnik wykonany ładnie, estetycznie i przejrzyście.

Opublikowano

Czy mi się wydaję czy zostało pominięte surrender/surr/ff? Oraz jest różnica między przyciągnięciem Amumu,a blitza- Blirz przyciaga wroga, a Amumu przyciaga sie do niego.

Opublikowano

Z listy champów brak aatroxa (Knockup, slow), Azira (knockup i chyba slow niech ktoś tu zweryfikuje xD) barda (stun slow) ekko (slow stun) gnara (slow stun knockup) irelia ma też slow (sytuacyjna E) jinx (slow root) lissandy (slow root stun) luciana (nic nie ma ale na liście brak) rammus ma chwilowego stuna (jak wjedzie na kogoś z q to na króciutko stunuje) siona ma też slow oraz knockupa (E i R) soraka ma też slow (q) xin ma aktualnie stuna ® stun cait to self cc, rumble ma również self silenca

@Muo

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Uczeń
Opublikowano

Jako że temat przestał być przeze mnie aktualizowany proszę o wrzucenie do kosza.

1792069e00b756d8gen.png

Kliknij mnie!

Opublikowano

Możesz dodać jeszcze do CC Hard CC - wszystkie CC oprócz blinda, slowa i silenca, CS to nie do końca farmienie, a creep score - po prostu ilość minionów zabitych. np, you have so big cs, ale też ludzie to używają jako czasownika farmienia, no cóż:D, a siege to po prostu oblężenie, nie zawsze kończy się walką pod wieżą, czasem jest to tylko pushowanie minionów pod nią i czekanie/próbowanie obijania przeciwników

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

ks- Kill steal, kradzież zabójstwa. Najczęsciej pisane przez niezbyt rozgarniętych graczy, którym właśnie (przypadkowo albo specjalnie) zabrano zabójstwo.

Ja raczej to biorę jako "kill secure" :D

Ogólnie wszystko ładnie jest tutaj wyjaśnione. Raczej nie mam się do czego przyczepić. 

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...