Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

E Papieros.

Podstępny Dawid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam Joyetech eCom.

Plusy:

-Pancerny e-papieros full metal. Jak miałem zaliczył wiele razy kafelki z metra i działa do dziś.

-Regulacja napięcia [3,3V/4,5W - 4,8V/9,6W].

-Zmiana trybów [2 tryby][WW/VW].

-Możliwość palenia i ładowania.

-Bateria 2 lata bez wymiany [u mnie] przy średnio 4-6h dziennie.

-Bateria trzyma do 36 godzin przy dość intensywnym użytkowaniu.

-Możliwość zwiększenia/zmniejszenia przepływu powietrza [3 tryby].

Minusy:

-1000MmAh

-Ustniki łatwo się łamią.

-Jak kupisz jakiś lipny olejek [strasznie rzadki] to przelatuje przez atomizer do ustnika.

-Około 220-240zł

Ale też polecam moje nowe cacko Joyetech eMode:

-Pancerny e-papieros full metal. Jak miałem zaliczył wiele razy kafelki z metra i działa do dziś.

-Regulacja napięcia [3,3V/4,5W - 5,0V/10,4W] w trybach [WW/VW] do 12,0W w trybie RVW.

-Zmiana trybów [4 tryby][WW/VW/RVV/RVW] + 3 tryby RVW [RVW1/RVW2/RVW3].

-Bateria trzyma do ponad 40 godzin przy dość intensywnym użytkowaniu.

-Solidny ustnik.

-Bateria 2500mAh.

-Statystyki palenia.

Opublikowano

Pozwolę sobie zadać jeszcze jedno pyt.

Po wlaniu Liquidu i wciągnięciu ~10 buszków , wydaje mi się , że poziom olejku się mocno obniżył , czy to jest spowodowane tym , ze wsiąkł on w te sznureczki grzałki?

Opublikowano

Pozwolę sobie zadać jeszcze jedno pyt.

Po wlaniu Liquidu i wciągnięciu ~10 buszków , wydaje mi się , że poziom olejku się mocno obniżył , czy to jest spowodowane tym , ze wsiąkł on w te sznureczki grzałki?

W sensie poziom smaku, czy poziom w Clearo?

Jeśli o ilość Ci chodzi, to zależy jeszcze na jakim epecie śmigasz, jaki Top itp.

Jak było to pierwsze zalanie, to tak.

Inne parowniki zżerają ogromne ilości liquidu normalnie.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Zadam  ostatnie pytanie , bo jestem zaniepokojony.

Na liquidzie data ważności to 25.09.2014 , a ja spaliłem sporo , nic mi nie będzie? i czy mogę dalej to palić ( z tej buteleczki ) 

Opublikowano

Datę ważności określa się na podstawie trwałości najszybciej psującego się składnika liquidu. Czyli nikotyna. Po prostu będzie słabszy.

Można znaleźć w necie dużo ofert kupna liquidu za 1/2 ceny około 1 miesiąc po terminie i sporo ludzi kupuje. Coś w stylu że z 25 robi ci się 18.

PS. Ale sprawdź czy w olejku nie ma żadnych osadów czy jakiegoś kożucha etc. Jak jest to do kosza.!!!

Opublikowano

Polecam Joyetech eCom.

Plusy:

-Regulacja napięcia [3,3V/4,5W - 4,8V/9,6W].

-Zmiana trybów [2 tryby][WW/VW].

-Bateria trzyma do 36 godzin przy dość intensywnym użytkowaniu.

Minusy:

-1000MmAh

-Ustniki łatwo się łamią.

-Jak kupisz jakiś lipny olejek [strasznie rzadki] to przelatuje przez atomizer do ustnika.

-Około 220-240zł

Ale też polecam moje nowe cacko Joyetech eMode:

-Regulacja napięcia [3,3V/4,5W - 5,0V/10,4W] w trybach [WW/VW] do 12,0W w trybie RVW.

-Zmiana trybów [4 tryby][WW/VW/RVV/RVW] + 3 tryby RVW [RVW1/RVW2/RVW3].

-Bateria trzyma do ponad 40 godzin przy dość intensywnym użytkowaniu.

-Solidny ustnik.

-Bateria 2500mAh.

-Statystyki palenia.

serio? nowe cacko i masz 2 lata?

+ 1000mah wytrzymuje ci 36h? ło matko, u mnie akumulatorek 2200mah wystarcza mi na dzień, nawet czasem brakuje przy takim paleniu. + za tą cenę miałbyś hankę full zestaw, która jest parokrotnie lepsza.

Opublikowano

Co do eModa to pomyliłem się bo kopiowałem parametry z eComa i dodawałem do nich brakujące z eModa i to z baterią mi się omyłkowo skopiowało mam go około 4 miesięcy.

Ps. Gdybym wolał jakiegoś kloca to .... Na pewno nie chciałbym żadnego kloca. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ej ale nie hejtujcie milda mastera. Mam z clearomizerem crystal 2 dual i smiga elegancko. Pomine to ze zaden inny clearomizer ni ch*ja nie pasuje do tej baterii ;)

Opublikowano

Ej ale nie hejtujcie milda mastera. Mam z clearomizerem crystal 2 dual i smiga elegancko. Pomine to ze zaden inny clearomizer ni ch*ja nie pasuje do tej baterii ;)

Nie do końca, ale właśnie dlatego jest hejtowany.

Mild, ma taki typ gwintu [ właśnie nie eGo ] żeby była wyłączność na ich produkty.

Chociaż mi do Mastera podchodził kiedyś Volish Atom. Epap wyglądał jak jakaś lufa, no ale... :D

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Nie do końca, ale właśnie dlatego jest hejtowany.

Mild, ma taki typ gwintu [ właśnie nie eGo ] żeby była wyłączność na ich produkty.

Chociaż mi do Mastera podchodził kiedyś Volish Atom. Epap wyglądał jak jakaś lufa, no ale... :D

Ale ten dual zdal egzamin spiewajaco. Chmura jak z komina. No ale za niedlugo bede musial wymienic tego staruszka mastera na cos takiego ze "czacha dymi" ;D
Opublikowano

Ale ten dual zdal egzamin spiewajaco. Chmura jak z komina. No ale za niedlugo bede musial wymienic tego staruszka mastera na cos takiego ze "czacha dymi" ;D

Vision + Aspire.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Opublikowano

Dokładnie, ja bym się nie pakował z kupowaniem na allegro.

Jest masa klonów Spinnera II które ciężko rozpoznać jak ktoś nie siedzi w temacie. Jak już coś kupować to od porządnych sprzedawców.

@ja554 mówisz, że zdał egzamin mild master, masz w ogóle jakieś inne porównanie? 

Jeśli myślisz nad nowym sprzętem, to pomyśl nad jakimś modem a nie kolejnym pisakiem, kupisz sobie dajmy na to Spinnera czy Aspire CF a po czasie stwierdzisz, że chciałbyś coś więcej.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Dokładnie, ja bym się nie pakował z kupowaniem na allegro.

Jest masa klonów Spinnera II które ciężko rozpoznać jak ktoś nie siedzi w temacie. Jak już coś kupować to od porządnych sprzedawców.

@"ja554" mówisz, że zdał egzamin mild master, masz w ogóle jakieś inne porównanie?

Jeśli myślisz nad nowym sprzętem, to pomyśl nad jakimś modem a nie kolejnym pisakiem, kupisz sobie dajmy na to Spinnera czy Aspire CF a po czasie stwierdzisz, że chciałbyś coś więcej.

Nie jestem jakims nalogowym palaczem. Przezucilem sie na e papierosy. Nie mam jakichs wygorowanych wymagan. Gdzies na swieta zakupie spinnera w stacjonarnym sklepie tylko mi bardziej chodzilo o zestaw spinner + protank 3 mini :)
Opublikowano

Jeśli masz zamiar kupić moda, zaopatrz się od kopa w zapas lq. :D

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Opublikowano

Jeśli masz zamiar kupić moda, zaopatrz się od kopa w zapas lq. :D

A czy jak kupie baterie od spinnera to moj dual nie bedzie pasowal? ;-;
Opublikowano

A czy jak kupie baterie od spinnera to moj dual nie bedzie pasowal? ;-;

ten od Milda?

Nope.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...