Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

E Papieros.

Podstępny Dawid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , kupiłem dziś sobie Milda Mastera i w instrukcji jest napisane , że przed użyciem trzeba go ładować 8 godz.

Czy jest to konieczne? I Te ładowanie ma się odbyć po odblokowaniu 5'cio klika czy przed ?

Z góry dziękuję za odpowiedz, nie wiem czy dobry dział , ale nie wiedziałem gdzie to napisać :P

Opublikowano

Mild Master...

Trzeba było przyjść najpierw na forum i się spytać czy się opłaca, teraz już po fakcie ale muszę Ci powiedzieć, że z lekka wtopiłeś.

Bateria od Master ma gwint 601, obecnie na rynku są tylko 3 parowniki pod ten gwint - Mild Crystal 2, Mild Crystal 2 Dual oraz  Mild CE10+, który jest po prostu fatalny. W prawdzie te od Volish'a też działają ale nie idzie ich dokręcić do końca. Sprawdzałem na MM Crystal 2 Dual od Volisha.

Za tą kasę bez problemu mogłeś kupić sobie taki zestaw https://www.e-dym.pl/Najni%C5%BCsza_cena/13983-GNC_1x_e-papieros_1300_VV_Aspire_ET.html

Z lepszą baterią, która posiada regulacje napięcia i dużo lepszy parowniki z grzałką BVC...

Wracając typowo pod pytania z tematu, jeśli bateria po zakupie działa, to ładujesz ją dopiero w momencie gdy się rozładuje. Pierwsze ładowanie zawsze trwa 6-8h, ładujesz ją przez ten cały czas nawet gdy zapali się zielona lampka na ładowarce.

Zapomniałem dopisać, że jest to nie ważne czy ładujesz baterie włączoną czy wyłączoną 5-klikiem.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

zgadam się z panem wyżej mild i vanisz to największe gówno na forum jest kilku ludzi którzy się na tym znają zawsze możesz napisac na trawniku (e-papierosy forum)

Opublikowano

Pisząc to wychodziłem do sklepu po tego e papierosa , po czym stwierdziłem , że poczekam 1 dzień.

W takim razie jakiego mi polecacie? ( Najlepiej ze strony esmookingworld ) bo w razie reklamacji mogę wymienić sobie części w punkcie który mam blisko domu.

Cena ~~ 100 zl .

Opublikowano

Pisząc to wychodziłem do sklepu po tego e papierosa , po czym stwierdziłem , że poczekam 1 dzień.

W takim razie jakiego mi polecacie? ( Najlepiej ze strony esmookingworld ) bo w razie reklamacji mogę wymienić sobie części w punkcie który mam blisko domu.

Cena ~~ 100 zl .

Przecież podałem Ci linka w pierwszej mojej wypowiedzi. 79zł, to praktycznie cena samego Spinnera... do tego dostajesz ładowarkę i dobry parownik z najnowszym modelem grzałki BVC.

Z esmokingworld, to polecam tylko zakup liquidów. W ofercie e-fajek mają tylko Mild, Volish i P1... wszystko to ta sama niska półka.

Opublikowano

Nie gadajcie już tak, że mild taki straszny i zły...

Ja osobiście maiłem Milda mastera i chodził bardzo dobrze, bateria na luzie wytrzymywała 3 dni.

A co do pytania, Ja jak kupiłem miałem naładowaną, i normalnie ładowałem, (za 1 razem też) aż to kółeczko nie będzie się świecić na zielono. ;). (Taka kropka na ładowarce)

PS. ja nawet instrukcji nie czytałem xD...

320551442138510845087.png
Opublikowano

Ja nie twierdzę, że bateria od Mastera jest zła.... jeśli chodzi o wytrzymałość oraz sam wygląd, to nie mam żadnych zastrzeżeń po 2 tygodniach testowania.

Jednak cena oraz gwint 601 z automatu ją dyskwalifikują... Bateria Mild Master kosztuje 69zł, w tej samej cenie można już kupić Vision Spinner I, który posiada większą moc baterii, stabilizacje napięcia oraz regulacje napięcia.

Pod Mastera na chwile obecną da się tylko palić na trzech parownikach (Mild Crystal 2, Mild Crystal 2 Dual, Mild CE10+ który jest totalnym nieporozumieniem LOL. Pod Spinner'a I, to nawet nie jestem w stanie zliczyć na obecną chwilę ilości parowników jakie można podłączyć...

Opublikowano

Bateria Vision, clearomizer Espire.

Ten zestaw jest świetny i na początek i dla zaawansowanych.

Wkręcisz się w to to będziesz MODy kupował.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Koszty "soku" są różne, od 4,99zł w górę.

Z tych tanich, to preferuję od King E-Cigar "Palle Mall 11mg" oraz "Mocny Buch 11mg" są naprawdę rewelacyjne.

Z droższych polecam "LiQueen - United States of Tabacco 11mg" oraz "LiQueen - English Black Tea 11mg". Ostatnio zakupiłem sobie "Mild Sahara 11mg" i też bardzo mi smakuje.

Opublikowano

Koszty "soku" są różne, od 4,99zł w górę.

Z tych tanich, to preferuję od King E-Cigar "Palle Mall 11mg" oraz "Mocny Buch 11mg" są naprawdę rewelacyjne.

Z droższych polecam "LiQueen - United States of Tabacco 11mg" oraz "LiQueen - English Black Tea 11mg". Ostatnio zakupiłem sobie "Mild Sahara 11mg" i też bardzo mi smakuje.

Nie mieszajmy mu nazwami bo mój kolega poprosil "olejek, ten w buteleczce" i dostał olejek zapachowy do tych rozpylaczy ._.

LiQueen'a jak najbardziej propsuję, a z innych to eBull, Blue Mist, i jeszcze liquidy tanie choć naprawdę dobre "Wild".

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Stary, zapewniam Cie, że z Milda Mastera będziesz zadowolony. Z początku też się śmiali, że g****o kupiłem, a ja się śmiałem jak im poparu miesiacach padał ich (Nie chinole).

Mild mastera mam grubo półtora roku i ANI razu nie miałem z Nim żadnych problemów. ŻADNYCH.

Bateria nadal trzyma 2-3 dni (jaram dość często). Zero przecieków, nic. Chmurka też elegancka.

Grzałka po konserwowaniu trzyma dobry miesiąc. Jedynie przy zakupie nowej wyjmuje jeden knot bo jak nie wyjmę to czuje smaczek spalenizny.

Szczerze polecam tą e faje.

Co do liquidow (tak się nazywają te olejki) to najbardziej opłacalnymi są z eKinga (8 zł za 10ml). Smak "S*x on the beach" polecam lub "Pall Mall", ewentualnie "Redbull" jest rownie znakomity. Ale to już kwestia gustów.

Bez-nazwy_nrsrana.png

Opublikowano

Fakt faktem. Co do ceny są lepsze zestawy (taki jak na poprzedniej stronie), lecz ludzie tutaj krytykują Milda.

btw. w Żabce wyłapiesz Mild Mastera za 80zł.

Bez-nazwy_nrsrana.png

Opublikowano

@LorZ

w każdym razie ten zestaw będzie i tak  najlepszy w tej cenie ma fajną regulację i dobry parownik

mild nie jest zły ale za taką cenę nie opłacalny

nieopłacalny = zły

To normalnie sprzedaja przed 18? ;d 

nie ma zakazu sprzedaży < 18 lat.

Fakt faktem. Co do ceny są lepsze zestawy (taki jak na poprzedniej stronie), lecz ludzie tutaj krytykują Milda.

btw. w Żabce wyłapiesz Mild Mastera za 80zł.

za 80 zł to masz już protanka i vision spinnera z Chin. + zostaje ci na liquid, a nie jakiś shitowy brand egona.

Stary, zapewniam Cie, że z Milda Mastera będziesz zadowolony. Z początku też się śmiali, że g****o kupiłem, a ja się śmiałem jak im poparu miesiacach padał ich (Nie chinole).

Mild mastera mam grubo półtora roku i ANI razu nie miałem z Nim żadnych problemów. ŻADNYCH.

Bateria nadal trzyma 2-3 dni (jaram dość często). Zero przecieków, nic. Chmurka też elegancka.

Grzałka po konserwowaniu trzyma dobry miesiąc. Jedynie przy zakupie nowej wyjmuje jeden knot bo jak nie wyjmę to czuje smaczek spalenizny.

Szczerze polecam tą e faje.

Co do liquidow (tak się nazywają te olejki) to najbardziej opłacalnymi są z eKinga (8 zł za 10ml). Smak "S*x on the beach" polecam lub "Pall Mall", ewentualnie "Redbull" jest rownie znakomity. Ale to już kwestia gustów.

opłacalny? na vapskulu masz 9 zł 15 ml + zniżki, a e-king to słaba jakość, co można wyczytać na wszelkich forach. Niewiele smaków tam w ogóle ujdzie.

Ktoś tam \propsował mild mastera bo trzyma mu ileś tam czasu. Mam swojego moda 2 lata i NIC nie wymieniałem. Grzałki sam kręcę za 5-10 groszy/sztuka, akumulatorów mam 6, więc ładować nie muszę przez 2-3 tygodnie. Modzikiem możesz gwoździe wbijać i będzie cały.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...