Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nowa postać na serwerze Almeria

Almeria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wedlug mnie nie sprawdzi sie ta 5 postac poniewaz postac bedzie nie rowna co do innych, skille wygladaja glupio na niej jak z innej gry ^^, a do tego ta glowa Wilka.. 

Opublikowano

Wedlug mnie nie sprawdzi sie ta 5 postac poniewaz postac bedzie nie rowna co do innych, skille wygladaja glupio na niej jak z innej gry ^^, a do tego ta glowa Wilka.. 

Czemu sądzisz że postać będzie nie równa skoro nią nawet nie zagrałeś co do skilli wyglądem są jak ninji daggera co mnie trochę zdziwiło bo myślałem że będą jakieś fajniejsze no ale trudno każdy ma inny gust ;D 

PS: To że postać jest wilkołakiem to nie znaczy że jest od razu nie pasująca do klimatu (piszę to dla tych co sądzą że jest to nie metinowe o_O) to tak jakbyście przyczepili się do sury ręki jakby ją teraz wprowadzali bo kiedyś miała po prostu pazury o_O 

Czasy się zmieniają a gry się rozwijają bo nie można stać w miejscu a dodanie 5 postaci jest dosyć ciekawym rozwiązaniem bo będzie można odkrywać jej wady i zalety jak kiedyś na globalu z tamtymi 4 postaciami! :)

PS2: Zaprezentowalibyście jak wygląda ta postać na koniu? :P

Opublikowano

Wzięli wilkołaka bo był do sciagnięcia z metin2dev a source pewnie z lini wolfbranch czy jakos tak wzięli.

No i co w związku z tym?? Jeśli wzięli to ich sprawa. Ty równie dobrze też możesz więc nie wiem z czym robisz problem (zazdrość czy o co chodzi??)... Chyba, że nie potrafisz wszystkiego przygotować no to już tutaj leży kwestia po Twojej stronie ;)

Postać przeciętna, bronie i zbroje myślę, że będą dobrze wyglądać :) Chętnie wejdę na serwer ja przetestować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...