Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nowa postać na serwerze Almeria

Almeria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TE LAMPY SĄ  Z OBJEKTÓW Z GOTOWEGO POLSKIEGO KLIENTA! TO NADAL JEST METIN!!!

O matko :D Ok, kończe.

Postać też będzie na globalu to też jest metin i co?  Chodzi mi o wygląd wizualny, że odstrasza... 

metin to metin, jest jaki jest, gra się na nim przyjemnie bo ma  w sobie ten klimat, takimi nowościami ten klimat niszczysz i grać się odechciewa

Napiszę to samo. Takimi nowościami jak wygląd niektórych Twoich map także niszczy klimat i się od razu odechciewa.: D

synga54pn_eqhqqqx.png

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś Ci powiem ta postać jest z PRZYSZŁEGO POLSKIEGO KLIENTA 

Jak będzie to będziem inaczej pisać. Narazie jest jak jest.

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

Jak będzie to będziem inaczej pisać. Narazie jest jak jest.

Czyli jak będzie na globalu to będzie super fajnie standard, a jak mamy wcześniej to wgl co to jest? Hejt 100%?  Bez sens. 

synga54pn_eqhqqqx.png

Opublikowano

Czyli jak będzie na globalu to będzie super fajnie standard, a jak mamy wcześniej to wgl co to jest? Hejt 100%?  Bez sens. 

Tak bo może.

Ogólnie nie doszukuj się sensu na mpc. xD

Lajk bo cycki. 

Isair, weź podrzuć więcej zbrojek na tym Reksiu bo rękawice już widziałem. :D

0LsM05U.png

Opublikowano

Jak bedzie na globalu to zdanie zmienie :) Jak narazie to insynuacje.

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

Kiedy start i jaki typ serwera bo może odwiedzę :D 

PS: @Nestium oni mają coś czego wy nie macie a mianowicie oni próbują dodać coś nowego i sprawdzić a pisanie to nie jest już metin jest chore bo prywatne serwery nigdy nie były tym metinem co kiedyś ... bo każdy robił dziwne fabuły kiedyś bronie wyglądały jak z d*py i klimat się na nich psuł no i te stare kolorowe hwangi wtedy już tego nie można było nazwać metinem a jedna postać tego nic nie zmieni wręcz urozmaici grę tylko mnie bardziej ciekawi jakby to było na serwerze na którym ma się 6 i 7 bon na klasę ;D

PS2: Skąd wiecie że będzie to na globalu? :D 

Opublikowano

Kiedy start i jaki typ serwera bo może odwiedzę :D

PS: @Nestium oni mają coś czego wy nie macie a mianowicie oni próbują dodać coś nowego i sprawdzić a pisanie to nie jest już metin jest chore bo prywatne serwery nigdy nie były tym metinem co kiedyś ... bo każdy robił dziwne fabuły kiedyś bronie wyglądały jak z d*py i klimat się na nich psuł no i te stare kolorowe hwangi wtedy już tego nie można było nazwać metinem a jedna postać tego nic nie zmieni wręcz urozmaici grę tylko mnie bardziej ciekawi jakby to było na serwerze na którym ma się 6 i 7 bon na klasę ;D

PS2: Skąd wiecie że będzie to na globalu? :D

Easy, pod koniec tego miesiąca.

jak dla mnie wilczek ten jest bardzo przyjazny fajnie się nim gra wcale nie odstaje od reszty postaci   :)  Zagracie zobaczycie że to naprawde fajna postać pozatym on ma uczucia a wy tak brzydko o nim piszecie  :(

Warto dodać że umiejętności  wilczka będą nas kosztować  Hp zamiast many

Opublikowano

pogadamy jak wyrównacie te postacie :D wygląda ciekawie, ale obawiam się, że będzie miała przewagę nad innymi postaciami

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Każda postać w Metinie ma normalną ludzką twarz, więc nowa postać również powinna mieć, jedynie różniła by się stylistyką, skilami bo ta głowa wilka kompletnie nie pasuje. 

xD 

Opublikowano

Pożyjemy zobaczymy jak na razie poczekam sobie na start i może wypróbuje tą postać na starcie :) 

Ps:będzie jakaś beta ?? przed startem (otwarta)??

Opublikowano

Pożyjemy zobaczymy jak na razie poczekam sobie na start i może wypróbuje tą postać na starcie :)

Ps:będzie jakaś beta ?? przed startem (otwarta)??

Będzie :)

tydzien przed startem na oko, start pod koniec tego miesiaca

wkrótce nagram filmik z gry   ;)

@ Down narazie nie :)

Opublikowano

Będzie :)

tydzien przed startem na oko, start pod koniec tego miesiaca

wkrótce nagram filmik z gry   ;)

A macie jakiegoś ts'a ?? jak coś pisz na PW 

Opublikowano

Każda postać w Metinie ma normalną ludzką twarz, więc nowa postać również powinna mieć, jedynie różniła by się stylistyką, skilami bo ta głowa wilka kompletnie nie pasuje. 

My też nie wiemy co twórcy mieli na myśli, że ta postać ma twarz wilka. Niestety teraz jest tak, że wypowiadają się tu twórcy serwerów, którzy tego nie mają i zazdroszczą, jestem pewna, gdy dodadzą to na globalu ludzie będą zadowoleni, że w końcu będą mieli co porobić i pobawić się  na nowej postaci. 

Mimo wszystko jest ona brzydka. No, ale ma bardzo nowe tekstury w zbrojach etc. jest również dopracowana , bo w końcu nowa, a co najważniejsze bardzo fajnie nią się gra. I jak  ktoś gra to się na twarz  nie patrzy. Spójrzmy na mordę szamanki co to w ogóle jest, albo Sura. Ona też wybiega poza kręg postaci ludzkich i co?  

Jakby wilczek był zamiast sury, a później by dodali sure też byłyby hejty o to, że nie pasuję do metina bo ma rękę rozjeb....., ale cóż dział Metin2 na mpc taki już jest. I nie może przyjąć do wiadomości, że to wciąż metin. Postać jest nowa i unikalna w żadnej grze nie spotkacie wilkołaka w trakcie przemiany. Tak samo nie spotkacie Sury, z rozwaloną ręką. Twórcy chcieli być unikalni i im się to udało. A to, że my to mamy a na globalu wyjdzie za jakiś czas to nie fakt, że trzeba hejtować. :)

PS: Ta postać trafia z skilli i są one przyjemne oraz dobre. W końcu coś nowego i co ma nadany dobry efekt. Po prostu jest nowsza>.<. A co do wyglądu postaci na filmiku jest zaprezentowana i może gorzej wyszła. Jak się nią gra to można zauważyć, że się wpasowała w metina. Po prostu trzeba nią zagrać i sprawdzić. Bo to wielka zmiana co do metina bo przecież przez 7 lat były tylko 4 postacie.. 

synga54pn_eqhqqqx.png

Opublikowano

Uwierz  że też tak z początku pomyslałem, ale szczerze to się już przywyczaiłem i postać jest naprawde fajna dopracowana i  wpasowuje się klimat i nie mówie tego tylko dlatego że jest ona u mnie na serwerze tylko, tylko z tego powodu że sam ją dokładnie wytestowalem i nią pograłem.

Pozatym kto by nie chcial wejśc na serwer chodź raz i przetestowąc nową postać :)

Właśnie tu chodzi o klimat, z nowościami się trochę za bardzo pośpieszyliście... Do 2020 roku jeszcze daleko ;d

http://www.mpcforum.pl/topic/1402855-dodawanie-skrypt%C3%B3wtworzenie-cheat%C3%B3w-w-java/

Kto potrafi, niech pomoże, bardzo dla mnie na tym zalezy :/ 

Opublikowano

Właśnie tu chodzi o klimat, z nowościami się trochę za bardzo pośpieszyliście... Do 2020 roku jeszcze daleko ;d

Spoko w 2020 już nie będzie metina, a jak będzie to będzie z 8 / 9 postaci, ale cóż TO ZEPSUJĘ KLIMAT METINA 

PS: 

6399714125037191238061.jpg

8310714125037191238061.jpg

4354814125039511238061.png

15635466431132583865.png

TO W OGÓLE NIE PSUJE KLIMATU? :] 

No tak tylko dlatego, że każdy może to mieć na swoim serwerze. ^^ 

Wasze opinie NIE NIE NIE CO TO za gówno albo nie nie polecam nie nie nie to psuje klimat metina. Puknijcie się w łeb i wymyślcie KRYTYKĘ, ale na poziomie jak można tego oczekiwać od ludzi znajdujących się na mpc w dziale metina-,-

Rozumiem każdemu może się podobać lub nie, ale weźcie piszcie jak normalni ludzie, a nie jak bezmózgi. Eloszka

W razie SCR mogę znaleźć o wiele wiele więcej jak nie zbroje i bronie to niektóre miasta. 

synga54pn_eqhqqqx.png

Opublikowano

Wy lepiej zaczekajcie, aż to dodadzą na PLa, warto zauważyć, że w udostępnionych plikach są tylko 4 zbroje, jest nowa mapa 2x2, która może być użyta. Mam na myśli coś w stylu, przejdź chain questów, a potem graj - z czego niekoniecznie wynika, że postać będzie startowała od 1 poziomu.

Opublikowano

Wy lepiej zaczekajcie, aż to dodadzą na PLa, warto zauważyć, że w udostępnionych plikach są tylko 4 zbroje, jest nowa mapa 2x2, która może być użyta. Mam na myśli coś w stylu, przejdź chain questów, a potem graj - z czego niekoniecznie wynika, że postać będzie startowała od 1 poziomu.

Postać będzie dostępna dopiero po nabiciu   danego lvla na danej postaci  + zrobieniu paru questów , broni jest 9  armorow 7, Coś jak w wowie Death knight

@ down Pw

Opublikowano

Postać będzie dostępna dopiero po nabiciu   danego lvla na danej postaci  + zrobieniu paru questów , broni jest 9  armorow 7, Coś jak w wowie

7 armorów? Mógłbyś pokazać wszystkie z nich?

Opublikowano

My też nie wiemy co twórcy mieli na myśli, że ta postać ma twarz wilka. Niestety teraz jest tak, że wypowiadają się tu twórcy serwerów, którzy tego nie mają i zazdroszczą, jestem pewna, gdy dodadzą to na globalu ludzie będą zadowoleni, że w końcu będą mieli co porobić i pobawić się  na nowej postaci. 

Mimo wszystko jest ona brzydka. No, ale ma bardzo nowe tekstury w zbrojach etc. jest również dopracowana , bo w końcu nowa, a co najważniejsze bardzo fajnie nią się gra. I jak  ktoś gra to się na twarz  nie patrzy. Spójrzmy na mordę szamanki co to w ogóle jest, albo Sura. Ona też wybiega poza kręg postaci ludzkich i co?  

Jakby wilczek był zamiast sury, a później by dodali sure też byłyby hejty o to, że nie pasuję do metina bo ma rękę rozjeb....., ale cóż dział Metin2 na mpc taki już jest. I nie może przyjąć do wiadomości, że to wciąż metin. Postać jest nowa i unikalna w żadnej grze nie spotkacie wilkołaka w trakcie przemiany. Tak samo nie spotkacie Sury, z rozwaloną ręką. Twórcy chcieli być unikalni i im się to udało. A to, że my to mamy a na globalu wyjdzie za jakiś czas to nie fakt, że trzeba hejtować. :)

PS: Ta postać trafia z skilli i są one przyjemne oraz dobre. W końcu coś nowego i co ma nadany dobry efekt. Po prostu jest nowsza>.<. A co do wyglądu postaci na filmiku jest zaprezentowana i może gorzej wyszła. Jak się nią gra to można zauważyć, że się wpasowała w metina. Po prostu trzeba nią zagrać i sprawdzić. Bo to wielka zmiana co do metina bo przecież przez 7 lat były tylko 4 postacie.. 

Hahahahahaahhaah czy wy też kiedy przeczytaliście ten post upadliście na ziemie i się przeżegnali ??? o.O człowieku co ty gadasz jak ci mówi kilka osób że nie pasuje do klimatu to tak jest ... po pierwsze nie ty to robiłeś tylko jakiś niemiec było kilka miechów temu filmik i prezka tych skilli weź się nie ośmieszaj tutaj bo jeżeli ty jesteś administratorem serwera gdzie ma to wyjść już widzę te 100 osób na starcie ... i jeżeli ktoś tak pisze widać jego poziom zachowania każdy ma własne zdanie w szkole cie tego chyba nie uczyli 

Postać będzie dostępna dopiero po nabiciu   danego lvla na danej postaci  + zrobieniu paru questów , broni jest 9  armorow 7, Coś jak w wowie Death knight

Sami nie umiecie zrobić model ??? pokaż te armory chętnie zobaczę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...