Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nowa postać na serwerze Almeria

Almeria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahahahahaahhaah czy wy też kiedy przeczytaliście ten post upadliście na ziemie i się przeżegnali ??? o.O człowieku co ty gadasz jak ci mówi kilka osób że nie pasuje do klimatu to tak jest ... po pierwsze nie ty to robiłeś tylko jakiś niemiec było kilka miechów temu filmik i prezka tych skilli weź się nie ośmieszaj tutaj bo jeżeli ty jesteś administratorem serwera gdzie ma to wyjść już widzę te 100 osób na starcie ... i jeżeli ktoś tak pisze widać jego poziom zachowania 

Sami nie umiecie zrobić model ??? pokaż te armory chętnie zobaczę :)

Nie musze niczego pokazywąc jakiemuś randomowi,   a o liczbe graczy się nie boj kochanienki <3

Aa zapomniałem czekam na jakiś twój konstruktywny komentarz 

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahahahahaahhaah czy wy też kiedy przeczytaliście ten post upadliście na ziemie i się przeżegnali ??? o.Oczłowieku co ty gadasz jak ci mówi kilka osób że nie pasuje do klimatu to tak jest ... po pierwsze nie ty to robiłeś tylko jakiś niemiec było kilka miechów temu filmik i prezka tych skilli weź się nie ośmieszaj tutaj bo jeżeli ty jesteś administratorem serwera gdzie ma to wyjść już widzę te 100 osób na starcie ... i jeżeli ktoś tak pisze widać jego poziom zachowania każdy ma własne zdanie w szkole cie tego chyba nie uczyli 

Sami nie umiecie zrobić model ??? pokaż te armory chętnie zobaczę :)

Nie słuchamy osób, które nie zagrają na serwerze BO SĄ TWÓRCAMI SWOICH serwerów, a tylko oni to hejtują.:) 

2 to są oficjalne modele z Globala takie będą już niedługo.:) 

synga54pn_eqhqqqx.png

Opublikowano

Hejty tak bardzo. Stawiam, że postać wcześniej czy później się przyjmie albo zyska złą sławę jak 6 skill. Osobiście chętnie ją zobaczę, szczególnie chciałbym widzieć to show na globalnych serwerach  xD

Powodzenia

pIOuQ29.png

Opublikowano

Nie musze niczego pokazywąc jakiemuś randomowi,   a o liczbe graczy się nie boj kochanienki <3

Aa zapomniałem czekam na jakiś twój konstruktywny komentarz 

od kiedy jesteśmy na "kochanienki" gimbusie random hahahahahahaahahh tym mnie rozśmieszyłeś ;) a i jeszcze coś ortografia się kłania :) koniec tematu bo nie mam czasu na takie śmiecie które stawiają pierwszy raz serwer i myślą że kimś są 

Nie słuchamy osób, które nie zagrają na serwerze BO SĄ TWÓRCAMI SWOICH serwerów, a tylko oni to hejtują. :)

2 to są oficjalne modele z Globala takie będą już niedługo. :)

"Nie słuchamy osób, które nie zagrają na serwerze BO SĄ TWÓRCAMI SWOICH serwerów, a tylko oni to hejtują" yhy a czy w tej bajce były smoki 

Opublikowano

od kiedy jesteśmy na "kochanienki" gimbusie random hahahahahahaahahh tym mnie rozśmieszyłeś ;) a i jeszcze coś ortografia się kłania :) koniec tematu bo nie mam czasu na takie śmiecie które stawiają pierwszy raz serwer i myślą że kimś są 

"Nie słuchamy osób, które nie zagrają na serwerze BO SĄ TWÓRCAMI SWOICH serwerów, a tylko oni to hejtują" yhy a czy w tej bajce były smoki 

Ostatecznie debile i wilkołak ^^

synga54pn_eqhqqqx.png

Opublikowano

Osobiście, uważam, że bez płci żeńskiej 5 postaci nie ma sensu jej dodawać (ciekawe kto będzie kobieta wolfman xD). Nie mniej jednak świetna robota, życzę powodzenia z serwerem. Myśleliśmy z Tharelem, że będzie to postać specjalna tzn. Trzeba będzie przejść jakaś nowy quest line czy coś. Ciekawe jak to na globalu rozwiążą ;) PS. Te zbroje i szpony są świetne :))

@Nestium

Skończcie spamic w każdym temacie, męczy juz mnie to.

Opublikowano

Warto dodąc że na serwerze znajdą się też inne klasy takie jak Ninja, Sura,  Wojownik a nawet Szaman !

To miało być zabawne, tak?

Osobiście, uważam, że bez płci żeńskiej 5 postaci nie ma sensu jej dodawać (ciekawe kto będzie kobieta wolfman xD). Nie mniej jednak świetna robota, życzę powodzenia z serwerem. Myśleliśmy z @tharel em, że będzie to postać specjalna tzn. Trzeba będzie przejść jakaś nowy quest line czy coś. Ciekawe jak to na globalu rozwiążą ;) PS. Te zbroje i szpony są świetne :))

@Nestium

Ciekawostka, według planu Wolfman miał być na globalach 4 miesiące temu.

Opublikowano

Spoko w 2020 już nie będzie metina, a jak będzie to będzie z 8 / 9 postaci, ale cóż TO ZEPSUJĘ KLIMAT METINA 

PS: 

6399714125037191238061.jpg

8310714125037191238061.jpg

4354814125039511238061.png

2638514125042451238061.png

TO W OGÓLE NIE PSUJE KLIMATU? :] 

No tak tylko dlatego, że każdy może to mieć na swoim serwerze. ^^ 

Wasze opinie NIE NIE NIE CO TO za gówno albo nie nie polecam nie nie nie to psuje klimat metina. Puknijcie się w łeb i wymyślcie KRYTYKĘ, ale na poziomie jak można tego oczekiwać od ludzi znajdujących się na mpc w dziale metina-,-

Rozumiem każdemu może się podobać lub nie, ale weźcie piszcie jak normalni ludzie, a nie jak bezmózgi. Eloszka

W razie SCR mogę znaleźć o wiele wiele więcej jak nie zbroje i bronie to niektóre miasta. 

Zbroje bardzo ładne..

A 5 postać też przecież każdy może miec więc nie rozumiem twojego rozumowania ;d

Opublikowano

Osobiście, uważam, że bez płci żeńskiej 5 postaci nie ma sensu jej dodawać (ciekawe kto będzie kobieta wolfman xD). Nie mniej jednak świetna robota, życzę powodzenia z serwerem. Myśleliśmy z Tharelem, że będzie to postać specjalna tzn. Trzeba będzie przejść jakaś nowy quest line czy coś. Ciekawe jak to na globalu rozwiążą ;) PS. Te zbroje i szpony są świetne :))

@Nestium

Mam na to wyj*bane, że ciebie to męczy ..

Jest to forum społecznościowe moge się wypowiadać ile chce, gdzie chce.

Rozśmieszyłeś mnie do łez. :D

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

@Nestium

Twoje wypowiedzi nie zawierają treści merytorycznych, wiec jest to zwykły spam. To że jest to forum wielotematyczne, którego poziom z każdym dniem leci łeb na szyję, to już wiemy, lecz jeszcze Cie proszę, skończ się żalić i weź się do roboty.

PS. To, że nie umiesz(cie) przyjąć krytyki większość juz wie.

@topic

Skile wolfmana są całkiem dobrze wykonane :) Widzieliście nowe ikonki skili?

Opublikowano

Ja uważam że sam pomysł z 5 postacią nie jest zły.  + Te zbroję co są na niego są bardzo ładnie zrobione

ALE K***A CHODZI O TO ŻE TO JEST JAKIŚ P********Y WILKOŁAK DO C***A GDZIE WILKOŁAK A GDZIE WOJOWNIK,SZAMAN,NINJA,SURA

Gdyby to był ten Elf co miał być kiedyś na Metin2 SG to na pewno by się przyjął ALE K***A WILKOŁAK no to beka przecież. Ci co go wymysliły niech dadza numer do dilera bo chce być mieć taki fly high jak oni.

Opublikowano

@Nestium

Twoje wypowiedzi nie zawierają treści merytorycznych, wiec jest to zwykły spam. To że jest to forum wielotematyczne, którego poziom z każdym dniem leci łeb na szyję, to już wiemy, lecz jeszcze Cie proszę, skończ się żalić i weź się do roboty.

PS. To, że nie umiesz(cie) przyjąć krytyki większość juz wie.

@topic

Skile wolfmana są całkiem dobrze wykonane :) Widzieliście nowe ikonki skili?

Wnoszą do tematu to się liczy .

@Zbroje fajne ale postać ble :D

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

Wizualnie nie jest najgorsza ale osobiście w Metinie wolałbym zobaczyć coś co nie jest "człekopodobne" a po prostu postać ludzką oczywiście inaczej wyglądającą, nowe skille itd. ale nie twierdzę, że to nie jest spoko.

Można gdzieś zobaczyć jakie ma skille? Mam na myśli ich wygląd.

Opublikowano

Ja uważam że sam pomysł z 5 postacią nie jest zły.  + Te zbroję co są na niego są bardzo ładnie zrobione

ALE K***A CHODZI O TO ŻE TO JEST JAKIŚ P********Y WILKOŁAK DO C***A GDZIE WILKOŁAK A GDZIE WOJOWNIK,SZAMAN,NINJA,SURA

Gdyby to był ten Elf co miał być kiedyś na Metin2 SG to na pewno by się przyjął ALE K***A WILKOŁAK no to beka przecież. Ci co go wymysliły niech dadza numer do dilera bo chce być mieć taki fly high jak oni.

e tam czy to wilkołak czy połczłowiek z zgnitą ręką od grzebania w ..... jeden uj patrzycie tak na wyglad zamiast zobaczyć jak się gra? ;o 

synga54pn_eqhqqqx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...