Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nowa postać na serwerze Almeria

Almeria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zbroja ładna, postać paskudna. Jak już chcieliście dodawać nowa postać, to mogliście zrobić nową, a nie z sourca bo ona ni c**j nie pasuje do tej gry. Mimo wszystko chetnie przetestuje postać w praktyce ;)

Opublikowano

Zbroja ładna, postać paskudna. Jak już chcieliście dodawać nowa postać, to mogliście zrobić nową, a nie z sourca bo ona ni c**j nie pasuje do tej gry. Mimo wszystko chetnie przetestuje postać w praktyce ;)

Nie wiem co twórcy  mieli na myśli tworzać tą postać no ale jest jaka jest, pogralem nią troche i jest całkiem przyjemna i się naprawdę wpasowuje

Opublikowano

Według mnie tą postacią zniszczyliście klimat pięknej gry, jaką jest metin2.

Co do wyglądu paskudna, i niszczy klimat metina.

Opublikowano

Według mnie tą postacią zniszczyliście piękną grę jaką jest Metin2.

Uwierz  że też tak z początku pomyslałem, ale szczerze to się już przywyczaiłem i postać jest naprawde fajna dopracowana i  wpasowuje się klimat i nie mówie tego tylko dlatego że jest ona u mnie na serwerze tylko, tylko z tego powodu że sam ją dokładnie wytestowalem i nią pograłem.

Pozatym kto by nie chcial wejśc na serwer chodź raz i przetestowąc nową postać :)

Opublikowano

Według mnie tą postacią zniszczyliście klimat pięknej gry, jaką jest metin2.

Klimat metina skonczył się w 2010. Teraz to już nie jest 'gra dalekiego wschodu'' tylko po prostu gra mmorpg taka jak każda inna wiec nie pieprz bzdur :P

Opublikowano

Osobiście postać  z wyglądu chodzi o ryjek, mi się nie podoba, ale jak się nią gra to jest bardzo fajna i przyjemna, a jeżeli się komuś ona nie podoba każdy może grać szamanem surą wojem ninją jak kto woli. ;) 

synga54pn_eqhqqqx.png

Opublikowano

Nie próbujcie na siłe zrobic nową postać bo nic wam z tego nie wyjdzie.

Zawstydzacie tylko takimi próbami zrobienia nowej postaci metina.

Bardzo bardzo, ohydnie to wygląda. Już wole stare postacie :)

Ani to ładne ani zachwycające.

Po za tym to autorskie nie jest więc po co to pokazujecie? *żartuje* wolna ręka :D No ale jak pokazałem u sb pety to dupa spięta.

Mimo to powodzenia.

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

aż tak ciężko ustawwić skill table i skilldesc ? A pozaym co ma postać do trafiania skilami xD

No.. Chu.jowo W sumie j*b.ać te postać. Mikołaja dodajcie albo Dziadka Mróz.

50596142255057180250.png

Opublikowano

łeee :) Nie nie nie to ma być Metin2 a nie k***a jakieś gowno ! :) Nie polecam 

Właśnie to jest metin i takie coś na nim będzie z ryja brzydki, ale za to fajnie nim się gra. Oraz coś nowego dla odświeżenia. ;> 

A tak w ogóle jeden ujek czy nowa postać?  Są jeszcze 4 stare i każdy będzie grał kim chce >.< 

synga54pn_eqhqqqx.png

Opublikowano

Właśnie to jest metin i takie coś na nim będzie z ryja brzydki, ale za to fajnie nim się gra. Oraz coś nowego dla odświeżenia. ;> 

Metin to metin, jest jaki jest, gra się na nim przyjemnie bo ma  w sobie ten klimat, takimi nowościami ten klimat niszczysz i grać się odechciewa.

''Co za dużo to nie zdrowo''

Ludzie myślą, że nowościami coś przyciągną graczy, fakt faktem sens w tym jest , ale gracze mają się cieszyć grą i ma serwer im się spodobać.

Więc co by nie było zależy co gracze zaakceptują.

Troche nowości (nie przesadzając) nie zaszkodzi, ale tego typu nowości psują ten czar metina.

CtV.png

Opublikowano

Metin to metin, jest jaki jest, gra się na nim przyjemnie bo ma  w sobie ten klimat, takimi nowościami ten klimat niszczysz i grać się odechciewa.

Ludzie myślą, że nowościami coś przyciągną graczy, fakt faktem sens w tym jest , ale gracze mają się cieszyć grą i ma serwer im się spodobać.

Troche nowości nie zaszkodzi, ale zmiana tego typu nowości psują ten czar metina.

A ty widziałeś swoje "nowości" na serwerze ? Tu masz przynamniej coś nowego i nikt nie karze ci ta postacią grac no ale w twoim przypadku niestety już zawsze gracze będa skazani na oglądanie chujowego ekranu logowania  :( czy też zwiedzanie odjebanego M1,  lubię gdy ktoś wypowiada się konstruktywnie   bo jak narazie tylko Naid  i Harnaś się ładnie wypowiedzieli a reszta  "twórców privow"   pisza  " gowno nie polecam" xD

Opublikowano

Troche nowości (nie przesadzając) nie zaszkodzi, aletego typu nowości psują ten czar metina.

Na Twoim serwerze na pewno new mapy nie zepsują czaru metina >.< 

łeee :) Nie nie nie to ma być Metin2 a nie k***a jakieś gowno ! :) Nie polecam 

Może wykaż się kreatywnością.

PS: 

Muszą się wypowiadać oraz krytykować tylko osoby które bawią się z tworzeniem serwerów? 

synga54pn_eqhqqqx.png

Opublikowano

Na Twoim serwerze na pewno new mapy nie zepsują czaru metina >.< 

Może wykaż się kreatywnością.

PS: 

Muszą się wypowiadać oraz krytykować tylko osoby które bawią się z tworzeniem serwerów? 

Ale to nie równa się z przesadą.

Moje mapy są tak samo zbudowane jak inne mapy w metinie :)

Kup sb lupę i się przyjrzyj, że mapy są bardzo podobne nawet do np. doliny orków. :D

CtV.png

Opublikowano

Ale to nie równa się z przesadą.

Moje mapy są tak samo zbudowane jak inne mapy w metinie :)

Kup sb lupę i się przyjrzyj, że mapy są bardzo podobne nawet do np. doliny orków. :D

Masz rację w podstawowym metinie w odległości dwóch kroków jest najeb..... z 40 obiektów :D Proszę Cię.  

synga54pn_eqhqqqx.png

Opublikowano

Masz rację w podstawowym metinie w odległości dwóch kroków jest najeb..... z 40 obiektów :D Proszę Cię.  

Dobra tym postem udowadniasz, że nie moge z tobą pisać. Bo nie potrafie zrozumieć o co ci chodzi.

Lub nie potrafisz konstruktywnie, rozsądnie się wypowiedzieć.

Kończe z tobą dyskusję, nie chce się zniżać by cokolwiek zrozumieć.

CtV.png

Opublikowano

Dobra tym postem udowadniasz, że nie moge z tobą pisać. Bo nie potrafie zrozumieć o co ci chodzi.

Lub nie potrafisz konstruktywnie, rozsądnie się wypowiedzieć.

Kończe z tobą dyskusję, nie chce się zniżać by cokolwiek zrozumieć.

Spójrz na mapę OX. Kilkanaście tych samych lamp obok siebie i jeszcze w złych odległościach każda w innej. I to nie niszczy klimatu metina?! Trzymajcie  mnie

http://www.youtube.com/watch?v=n2v7F8HrSPY

synga54pn_eqhqqqx.png

Opublikowano

Spójrz na mapę OX. Kilkanaście tych samych lamp obok siebie i jeszcze w złych odległościach każda w innej. I to nie niszczy klimatu metina?! Trzymajcie  mnie

TE LAMPY SĄ  Z OBJEKTÓW Z GOTOWEGO POLSKIEGO KLIENTA! TO NADAL JEST METIN!!!

O matko :D Ok, kończe.

CtV.png

Opublikowano

TE LAMPY SĄ  Z OBJEKTÓW Z GOTOWEGO POLSKIEGO KLIENTA! TO NADAL JEST METIN!!!

O matko :D Ok, kończe.

Coś Ci powiem ta postać jest z PRZYSZŁEGO POLSKIEGO KLIENTA 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...