Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shit MMR bez drogi powrotu.

!.Szymcio:*

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak sie umie grac to kazdym jest east win kolego ;3 Aczkolwiek niektore postacie w tym ES sa w mecie mocne i latwe i luz z wygrana.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Jak w enemy nie ma embera, medusy albo es to można śmiało pickować chaos knighta. Troche farmy(armlet, treads, drum i ew. bkb) i iluzje zmasakrują każdego, kto nie jest bardzo nafeedowany(tych nafeedowanych też da radę, ale polecam mieć więcej itemów).

graphic.png

Opublikowano

To miałem napisać ale o czym innym myślałem :D

Jeżeli ci dobrze idzie Axem to nim graj ciągle aż wbijesz w luj duże MMR.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

To miałem napisać ale o czym innym myślałem :D

Jeżeli ci dobrze idzie Axem to nim graj ciągle aż wbijesz w luj duże MMR.

Jak narazie na luzaku gram czym mam ochote :D Ale axem najlepiej idzie jak narazie.

61093c6efb.png

Opublikowano

I o to chodzi bo nie trzeba sie zmuszac to gry, bo to jest nawazniejsze. Nie ograniczaj tez sie tylko do jednej postaci xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Właściwie, jeżeli nie możesz przejść przez tzw. team który jest również utworzony wraz z twoją osobą - zacznij grać duo.

Wiem, że to nie jest może najlepsza droga do podbicia mmr, ale masz większą szansę na wygraną, co pozwoli Ci chodź troche je podbić.

Pamiętaj, że ty jesteś tym, który chcę wygrać gre ! Więc zrób to ! Bierz champy którymi potrafisz grać i są najwyżej w mecie - takimi, co carry game jest błachostką i to powinno wystarczyć :)

Nigdy nie kupiłbym Forda !
Bo jak masz Forda, to nie jesteś dobra morda !

https://www.youtube.com/watch?v=MZjoSEgtuV0&hd=1

Moderator  <3 oraz Opiekun Serwera DR biggrin.png

Opublikowano

To wszystko mu już mówiliśmy i dzięki naszym radom podbił MMR. Dodam od siebie że najlepiej grać w godzinach wieczornych to bardziej ogarnięci grają. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

To wszystko mu już mówiliśmy i dzięki naszym radom podbił MMR. Dodam od siebie że najlepiej grać w godzinach wieczornych to bardziej ogarnięci grają. 

Zalezy na ktorym kontynencie, wieczorem budzi sie Rosja.

Pytanie: Czy jak gram Duo to solo mmr mi sie tez podbija? 

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...