Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shit MMR bez drogi powrotu.

!.Szymcio:*

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Legenda
Opublikowano

Streamy dla mnie to już za mało. Wolę pobrać powtórkę z gry prosa i analizować parę razy. Ułatwiło mi to przejście z 4 do 5k w ciągu miesiąca od szczegółowych analiz.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Streamy dla mnie to już za mało. Wolę pobrać powtórkę z gry prosa i analizować parę razy. Ułatwiło mi to przejście z 4 do 5k w ciągu miesiąca od szczegółowych analiz.

Analizowanie? Chodzi ci o to co mogl zrobic lepiej, a co zrobil dobrze? Czy jak?

61093c6efb.png

Opublikowano

Analizowanie? Chodzi ci o to co mogl zrobic lepiej, a co zrobil dobrze? Czy jak?

Raczej tak. Wywnioskowanie co było dobre a co złe. 

"Upadli powstaną"

Legenda
Opublikowano

Jak oglądasz przez tydzień np blacka i jak on farmi wchodzi coś ci w nawyk i sam zmieniasz styl gry. Oczywiście meepem dalej grać dobrze nie umiem:-(

PS

Trade na d2l jest szybszy

Legenda
Opublikowano

Jeżeli umiesz do 10 min to bierz mniej wymagających farmerów, ale też pozabijasz (weaver). Ja zazdroszczę blackowi 600lh w niecałe 40 min na AM.

Opublikowano

Tylko na low mmr jest troche trudniej, bo zaraz ci się odezwie jakiś debil i powie "omg stop farming help us ffs", albo na linii support ci je będzie zbierał :E

graphic.png

Legenda
Opublikowano

To musisz umieć farmic i nawet jak ksuja dasz rade. Ja to jeszcze mordę drę i piszą, że Rusek;-);-)★☆★

Opublikowano

Napisal na poczatku gry ze nie bedzie supportowal, ja napisalem zeby dal mi poprostu farmic a on nie no i tyle. Teraz mam staty 2/10 bo zachowalem sie jak neokid ;d Musze ograniczyc rankedy xD

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...