Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cała prawda o Verdea.PL

sanek1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich chciałbym wam przedstawić kilka bardzo cennych informacji i ADMINISTRACJI Verdea.pl - oczywiście nie polecam zagrania na ty serwerze :)
Hmm nie wiem od czego zacząć... może zacznę od tego że dzisiaj zostało moje konto zablokowane niby WULGARYZMY W STRONĘ ADMINISTRACJI w grze oraz na TeamSpeaku ooo i właśnie widzę że na Forum ban na IP, a chciałem się zapytać dlaczego...? ( choć nigdy nic na nich nie powiedziałem no ale cóż ) była jedna mała sprzeczka na TS i nie przypadliśmy sobie do gustu, pytam was czy to powód żeby banować graczy?
wydałem na ten serwer z kolegą około 200zł więc troszkę szkoda dlatego tutaj zawędrowałem.
No więc zaczynamy :) jakoś niedawno tutaj pewien gracz o nick : Read dodał kilka ssów na temat Verdea, zgadzam się z nim w 100% ze [GM]Ravage pomagał nam w biciu bossów i zdjęcia nie były przerobione, oraz [GM]Ravage pomagał nam nawet expić postacie :) moją postać " Sanek " od 167 do 169 i 99% wyexpił wystarczyło go tylko o to poprosić i powiedział że nie ma problemu :) z reszta postać Read od 140 do 155 nie wiem dokładnie jakie to były poziomy również expił :) szanowny panie D0MIKu w logach sobie sprawdź ;> a właśnie D0MIK'u główny administratorze przecież ty tez na moim koncie bywałeś, żeby się pobić z ludźmi :) ( cały czas administratorzy mi respili na nowo spoty żeby mi się lepiej expiło ) niestety do większości nie mam SSów bo myślałem że nie będą mi potrzebne :). no i faworyzowanie innych to u tej Administracji na pewno jest. Byłbym zapomniał... jak nie miałem przepustek to mnie tepali na mapy kilka razy :> proszę was bardzo załączam piękny SS :)
Załączam kolejny ss. i będzie ich coraz więcej ale muszę szukąc po archiwum bo długo z nimi wszystkimi pisałem :>

post-1116028-0-11780500-1412162868_thumb.jpg

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mój drogi Sanku, sprawdziłam po IP kto logował się na Twoje konto i żaden z moich Mistrzów Gry tego nie zrobił. 

D0MIK od początku Cię nie trawił, a co tu dopiero powiedzieć o wchodzeniu na Twoje konto. xD Tu to się uśmiałam. 

Nikt Cię nie przenosił na inne mapy, również to sprawdziłam, osobiście. 

Dostałeś bana słusznie, ciągle obrażałeś Administrację serwera - czy to na ts czy na grze, czy też na forum. Po jakimś czasie każdy miał Cię dość no i nie pozwolimy na notoryczne obrażanie nas, też mamy swoją cierpliwość. I te Twoje wymysły do innych graczy, że serwer ma upaść jutro, pojutrze. 

Sprawdziłam moich GM'ów i żaden z nich Cię nie faworyzował. :) 

Co do spotów - jeśli ktoś nas poprosi o zrespienie go, gdyż się rozlazł to nie robimy z tym problemu. 

EDIT: Verea mówiła, że dała Ci buziaka bo ją uprosiłeś, gdyż chciałeś mieć screena na pamiątkę. Nie mam nic przeciwko temu, ważne aby wywiązywała się ze swoich obowiązków, a robi to świetnie.

Opublikowano

tak, wiemy wszyscy doskonale, że ciężko Ci żyć z faktem, iż dostałeś bana. biedny, nie sprzedasz konta na privie za 250zł. :| pożal się jeszcze w tv tym banem. pozdro z podłogi. xD

Opublikowano

hmm wiec ten SS to co znaczy ?

:)

Tak jak napisałam przy EDIT, uprosił ją o buziaka pod pretekstem screena pamiątkowego, ona przyszła tylko zrespić spota, ponieważ się rozlazł. 

Opublikowano

powiem tak Sanek bana wyrwałeś z własnej winy teraz przyleciałeś płakać na mpc jaki to serwer zły itp .. nie masz żadnych dowodów tylko jakieś foto z buziakiem  i te Twoje słowa ..  poprzyj to dowodami to wtedy pogadamy .. 

Opublikowano

Więc drogi sanku, z tego co wiem potrafiłeś kłamać nawet przy Amber w m1, że ja coś mówiłem (czego nie mówiłem)

Verea dała Ci buziaka żeby nie było Ci smutno bo ją tak prosiłeś (selfie z gm w takim wieku?)

Przechodząc do sedna sprawy, logi zostały sprawdzone, nasi gm są czyści. Wiemy, co mówiłeś do Nas za naszymi plecami, wiemy, że namawiałeś graczy aby sprzedawali konta "Bo serwer jutro padnie, lecimy na kase z is" Teraz powiedź mi która administracja lecąca na kase z is siedzi dniami i nocami na ts i odpowiada na błędy graczy, rozmawia z nimi normalnie etc.

No właśnie sam sobie teraz na to odpowiedź. U nas na serwerze jest to praktycznie "Nowość" bo nigdzie indziej tego nie znznasz. My dajemy sobie wejsc na głowe aby innym było dobrze.

Tak więc drogi Sanku, od początku serwera były z Tobą problemy, staraliśmy się je rozwiązać bezkonfliktowo lecz się nie dało. Pozdrawiam D0MIK. HA serwera Verdea.pl.

Opublikowano

Ładnie Amber umiesz kłamać ty jeszcze przy tym byłaś jak D0MIK na konto mi wchodził :> widzę że logów sprawdzać nie umiesz :D albo po prostu chcesz bronić serwer przed upadkiem :D? haha - żałosne :) obrażanie ? oj a jakieś dowody ? jesteś kobieta która nie potrafi zapanować nad swoimi emocjami. i proszę Cie nie kłam bo słabo Ci to wychodzi.
Pamiętacie jak Read dodał tu ssy ? jak pomaga nam ? TO PRAWDA TO CAŁA PRAWDA :) na pewno z niczego to się nie wzięło :) po co miałbym wymyślać :> dostałem bana za nic brak wgl. jakich kolwiek dowodów... :> Amber wstaw to może jej słowa będą bardziej wiarygodne :>

dobrze wiemy że nie potraficie się pogodzić że tak było :> D0MIK ale ty też wchodziłem na moje konto i mi pomagałeś :> to co mi po tym że sprawdzisz logi ?? :D hahaha żałosne ^^

w sumie jak słusznie dostałem bana to dlaczego na FORUM I TS też dostałem ? :D żeby nie robić rozgłosu żeby się nie odwoływać ? :) po prostu śmiech na sali

Opublikowano

Ładnie Amber umiesz kłamać ty jeszcze przy tym byłaś jak D0MIK na konto mi wchodził :> widzę że logów sprawdzać nie umiesz :D albo po prostu chcesz bronić serwer przed upadkiem :D? haha - żałosne :) obrażanie ? oj a jakieś dowody ? jesteś kobieta która nie potrafi zapanować nad swoimi emocjami. i proszę Cie nie kłam bo słabo Ci to wychodzi.

Pamiętacie jak Read dodał tu ssy ? jak pomaga nam ? TO PRAWDA TO CAŁA PRAWDA :) na pewno z niczego to się nie wzięło :) po co miałbym wymyślać :> dostałem bana za nic brak wgl. jakich kolwiek dowodów... :> Amber wstaw to może jej słowa będą bardziej wiarygodne :>

Jak zawsze najgorsza Amber. :D Sam mówiłeś, że Read przerabiał przy Tobie ss'y, a teraz wymyślasz, że to prawda. :) Zmienny jesteś. :> Daruj sobie te płacze. Dostałeś bana słusznie, ciągle robiłeś na przekór, obrażałeś, utrudniałeś grę innym, kłamałeś, że jutro ma paść serwer (codziennie nowe bajeczki). 

EDIT: Ja tutaj kończę dyskusję, gdyż jak to ktoś miał bardzo mądry opis "Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie...   

po pewnym czasie zauważysz że świni się to podoba. "
Opublikowano

znajac nasza sceny mt2 ludzie i tak sie wypra ze to nie oni :D

a walki GM = GRACZ sa na kazdym serwerze :)

sek w tym zeby to tylko nie wyszlo ...

fakt jest taki ze ,, emo ,, z gm to juz dziwne... dodajac do tego ze respi mu spota....

ok zrespila spota no fajnie a czemu tego nie robi innym ? :D

cos tu jest nie tak :)

x

Opublikowano

w sumie jak słusznie dostałem bana to dlaczego na FORUM I TS też dostałem ? :D żeby nie robić rozgłosu żeby się nie odwoływać ? :) po prostu śmiech na sali

może dlatego, że na forum i TS robiłeś to samo? zastanów się.

edit:

@1361622928-U485574.pngOceniamyMt2 spot jest respiony każdemu kto poprosi (o ile faktycznie się rozleciał po mapie)

Opublikowano

Sanek po prostu jestes słaby i nie możesz się pogodzić z tym, że dostałeś bana. Pamietam doskonale jak mówiłeś, że serwer niby ma paść, bo niby były jakieś ss.

Nie raz nie dwa słyszałem na TS3 jak mówisz bzdury, aż się słuchać odechciewało.

Administracja tego serwera jest jak najbardziej w porządku wobec graczy. Polecam Serwer!

Pozdrawiam Gildie YarYea :)

Opublikowano

OceniamyMt2 :) wszystko co tu jest napisane przeze mnie to prawda :) jeśli byś miał dostęp do ich logów to wszystko byś sobie sprawdził kto i jak logował na moje konto ^^ :> jeśli bym miał dostęp do TeamSpeak ich a niestety mam tam bana to na pewno były by rozmowy z nimi na PW że za chwilę wchodzą na moje konto czy coś :) 

Opublikowano

fakt jest taki ze ,, emo ,, z gm to juz dziwne... dodajac do tego ze respi mu spota....

Człowieku czytaj ze zrozumieniem, napisałam w pierwszym poście, że jeżeli ktoś nas poprosi o zrespienie spota, bo ten się rozszedł to nie robimy problemu. 

Opublikowano

Pojęcie respić spota jest CI znane? Każdy gracz który o to poprosi na ts ma takie same prawo, wbijamy do niego na spota wpisujemy komendę "/p all".

Spoty po czasie rozchodzą siępo mapie i stają się mniejsze...

Opublikowano

Sanek bajkopisarz. Sam nam na ts mówił że ssy tamte były przerabiane i że Read to złodziej. I tej twoje pierd*lenie że serwer padnie, beka. Sam jesteś nie lepszy, bo kłamiesz na każdym kroku, liżesz dupe każdemu i zmieniasz zdanie o każdym jak rękawiczki. Działałeś na szkodę serwera więc nie dziwie się że dostałeś perma wszędzie. 

sygnatura3.png

Opublikowano

Z reszta Amber napisz jeszcze na GRZE żeby GRACZE weszli tutaj i powiedzieli że to nie prawda jak 20minut temu :D powiedz Graczą Amber że chciałaś zamknąć serwer :) że masz robić nowy :> już się do tego szykujesz :) także powodzenia wszystkim graczą życzę skoro już oni myślą nad 2 serwerem :)

gostyk1 tak jak mówiłem bo prosiła mnie o to ADMINISTRACJA :) a jak pytałem co z tego będę miał to odpowiadali mi " Pomyślimy " ^^ 

Opublikowano

Z reszta Amber napisz jeszcze na GRZE żeby GRACZE weszli tutaj i powiedzieli że to nie prawda jak 20minut temu :D powiedz Graczą Amber że chciałaś zamknąć serwer :) że masz robić nowy :> już się do tego szykujesz :) także powodzenia wszystkim graczą życzę skoro już oni myślą nad 2 serwerem :)

Nie zamykam serwera. ;o Gdybym miała taki zamiar to nie siedziałabym na ts, nie pomagałabym nowym, nie siedziałabym na forum i grze. 

Owszem, kiedyś zamierzam postawić jeszcze jeden serwer, ale Verdea nie zostanie z tego powodu zamknięta. : ) Pomyśl troszkę. :) 

EDIT: Kpisz sobie? Sam ciągle twierdziłeś, że ss'y są przerobione. Jak można być aż tak fałszywym człowiekiem. Dostałeś bana i teraz będziesz wymyślał durne historyjki. 

Opublikowano

gostyk1 tak jak mówiłem bo prosiła mnie o to ADMINISTRACJA :) a jak pytałem co z tego będę miał to odpowiadali mi " Pomyślimy " ^^ 

hahahahahahahhahahahahahah serio?! Sanek ośmieszasz się tutaj, gdyż nigdy nie powiedzieliśmy, ze chcemy zamknąć serwer, myśleliśmy o serwerze typowo Easy, o nazwie "VerdeaS2." No ale :D

Opublikowano

ciii, dla Sanka tylko jeden serwer jednej ekipy może istnieć. to tak samo jakbyś robił sobie dwie kanapki i jednej nie zjadł, bo zjadłeś drugą.
to, że jeden serwer stoi nie znaczy, że nie może powstać drugi. widać, że są chęci, ambicje i umiejętności. i nawet jak powstanie drugi serwer, to pierwszy na pewno nie zostanie zamknięty ani olany.

Opublikowano

dziwne Amber :) bo mi mówiłaś co innego nawet GM mi proponowałaś :> bo chciałaś zamknąć ten serwer :> już nawet nie pamietasz jak na TeamSpeak'u mówiłem Ci żebyś tego nie robiła ? a ty powiedziałaś. " Dla mnie to już nie ma sensu zamknę go i postawię nowy serwer " ( po sytuacji z Read , [GM]Ravage itd... ) załamałaś się bo to wszystko było prawdą :>

Opublikowano

Ojej biedny Sanek, nikt nie chcial kupic konta, kazdy zaczal byc przeciwko Tobie to zamierzasz Nam reputacje psuc? Nie fatyguj sie. 
Dalam Ci 'buziaka', bo trules mi pare dni tylek, nie dawales spokoju, a spoty respimy kazdemu kto poprosi, tzn. jezeli oczywiscie sie rozlazl. Kazdemu na nerwy dzialales. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...