Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cała prawda o Verdea.PL

sanek1996

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gratulacje, czyli to wszystko co pokazał Sanek, to prawda. 

Tylko prawda jeśli chodzi o Read'a. Sprawdziliśmy to przed chwilą. 

Opublikowano

Administracja ALIENA 2 czyli VERDEA wpadla i kazdy o tym wie a bronia sie jak dzieci :)

kocham takie ssy <3

edit : Neilvite TO [HA] tego serwera  :) [HA]D0MIK :> dla informacji innych :> !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GZ GZ GZ GZ

Sory za offtop.

Człowieku, na c**j się udzielasz jak nie masz do powiedzenia nic co by wniosło coś do dyskusji? "OceniamyMT2" K***a Sherlok się znalazł.

Opublikowano

Sory za offtop.

Człowieku, na c**j się udzielasz jak nie masz do powiedzenia nic co by wniosło coś do dyskusji? "OceniamyMT2" K***a Sherlok się znalazł.

sorry to pisz sobie do kolegi

udzielam sie bo moge :)

a ALIEN 2 = VERDEA czyli wiadomo syf i faworyzacja od GM :)

x

Opublikowano

oooo PROSZĘ i mamy drogą Amber :D 

https://imageshack.com/i/iqNY9Qiaj

No więc zaczynamy :)

hahahahha :D I co ten screen na wnieść do tematu?

Ja latam po m1, po spotach i puszczam serduszka jeśli ktoś mi puści, czekam na ssy jak błagałeś Amber o spotkanie.

Opublikowano

sorry to pisz sobie do kolegi

udzielam sie bo moge :)

a ALIEN 2 = VERDEA czyli wiadomo syf i faworyzacja od GM :)

Ile razy mam powtarzać, że Alien należał do Alkoholica, a ja tam byłam tylko GM'em. Ehh, no ile można. :D

Opublikowano

Ile razy mam powtarzać, że Alien należał do Alkoholica, a ja tam byłam tylko GM'em. Ehh, no ile można. :D

no wlasnie bylas GM tak samo jak DOMIK :) dlatego wszystko jasne :)

tam bylo rodawanie i wałki i tu to samo :)

x

Opublikowano

przypominam o Faworyzacji [HA]Amber :> coś tutaj jest nie tak 

załaczam znowu ten sam ss :> zaraz  będą inne :> 

https://imageshack.com/i/iqNY9Qiaj

No tak, jak puszczam serduszka moim graczom, to oznacza, że ich faworyzuję tak? OK:D

EDIT: UP - Nigdy nikt nie zgłaszał, że ktokolwiek na Alienie coś komuś dał. :) Takie wydarzenie nie miało miejsca. 

Opublikowano

no wlasnie bylas GM tak samo jak DOMIK :) dlatego wszystko jasne :)

tam bylo rodawanie i wałki i tu to samo :)

Jesteś przykry jak "dowody" sanka na których Amber puszcza mu serduszka.

Opublikowano

Tej Sanek po ile metke macie u Was ?  

na  chuy wstawiasz 3x ten sam SS ? face palm , rozumie Revenge żeby słońce przygrzało w te łysą pałę ale Tobie ? !!!!!!!

bk  z gimba ;]]]

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Kpisz sobie? Ty nie cierpisz się z Kiziorem i nigdy nie grałbyś na serwerze, który on sponsorował. NIGDY nie grałeś na Alienie, więc na c**j się wypowiadasz. D0MIK nawet nie jest zamieszany w tę całą bezsensowną dyskusję. Zajmij się swoim serwerem (który i tak pewnie padnie po miesiącu jak większość), a nie robisz wszystko aby zrobić na złość Kiziorowi. I tak każdy się już z Ciebie śmieje na MPC, tylko Ty i Twój wielki kolega (nie będę pisała nicku, nie ma po co go mieszać) uważacie się na wielkich techników. Idź i dalej wmawiaj, że te Twoje wielkie nowości nie są z MPC (np. fryzy na Twoim nowym serwie). :D

Grałem na Alienie 2 dni i w tym czasie miałem wszystko co dało się tam osiągnąć, jak myślisz chodziłem chociaż tam na bossy? ^^

Co ciekawsze grałem na serwerach Kizia (Freak2 który był bardzo fajny oraz NerviL ale tutaj tylko chwilę gdy pomagałem rozdawać przekozaczone przedmioty bo mnie Zodi okradał)

Czy ja nie cierpię Kiziora? Jego zachowanie jest tylko dziwne ponieważ najpierw było wszystko fajnie a z dnia na dzień gdy jedynym wyjściem na nowość na jego serwerze była kradzież moich fantów oczywiście mnie okradł + znając życie ktoś mu pierdolił bzdury do ucha jaki to Naid zły bo nic nikomu nie robi.

Nie ma osoby na tym forum której nie lubię oraz nie mam z nikim spiny, 99% ludzi którzy się do mnie rzucają przemawia przez nich zazdrość w mniejszym lub większym stopniu.

Rzeczy które nie powinny być poruszane bo nie o tym jest temat ale odpiszę na nie:

• Twierdzisz, że każdy się ze mnie śmieje? Owszem każdy głupiec się ze mnie śmieje bo jeżeli głupiec czegoś nie potrafi zrozumieć to jest dla niego głupie za to z każdym normalnym użytkownikiem trzymam sztamę i mogą liczyć na moją pomoc.
  • Nie poruszaj sprawy mojego serwera ponieważ każdy myślący człowiek wie, że serwer będzie stał dopóki będzie na siebie zarabiał.
  • Nigdy nie uważałem się i nie uważam za wielkiego technika ale śmiało mogę powiedzieć, że jestem lepszy od większości techników z tego forum, gdybym był wielkim technikiem nie zajmował bym się metinem tylko dokończył bym mój projekt Ascaron na warsztaty gamingowe.
  • Zbroje i fryzury otrzymałem od miłego hiszpana który ma własny serwer i nie są z MPC. :)

0LsM05U.png

Opublikowano

to nie jest faworyzowanie ? a flirtowanie z graczami ? :D 
tutaj podsyłam : https://imageshack.com/i/exytgrRTp

no troche chciałem ją uwieść i na piękne słówka w sumie byłem faworyzowany i nie tylko jak widzieliście w innych ssach :>
pozniej już tak miło nie było :> bo Amber miała kilka fochów na mnie i Ravage :> że Ravage mi pomagał i Readowi :> 

Opublikowano

pozniej już tak miło nie było :> bo Amber miała kilka fochów na mnie i Ravage :> że Ravage mi pomagał i Readowi :> 

Rozmowy na gg a działania w grze to dwie różne rzeczy więc zacznij wstawiać działania z gry jeżeli chcesz udowodnić coś administracji.

Aktualnie spamujesz bzdurami.

0LsM05U.png

Opublikowano

Sanek pokaż ss'y jak Cię spławiałam, jak to ciągle prosiłeś mnie o spotkanie, a ja jasno napisałam, że nie interesują mnie spotkania. : ) 

Pokaż całość, a nie tylko skrawki. Ja nie mam nic do ukrycia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...