Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cała prawda o Verdea.PL

sanek1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziwne Amber :) bo mi mówiłaś co innego nawet GM mi proponowałaś :> bo chciałaś zamknąć ten serwer :> już nawet nie pamietasz jak na TeamSpeak'u mówiłem Ci żebyś tego nie robiła ? a ty powiedziałaś. " Dla mnie to już nie ma sensu zamknę go i postawię nowy serwer " ( po sytuacji z Read , [GM]Ravage itd... ) załamałaś się bo to wszystko było prawdą :>

Tobie miałabym dać GM'a?! UŚMIAŁAM SIĘ JAK CHOLERA, SERIO. Nie załamałam się, bo sprawdziłam Ravage, nic nie mam mu do zarzucenia, a wręcz odwrotnie, świetnie wywiązuje się ze swoich obowiązkó. 

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

oprócz tego że na serwerze gra się jak na totalnej porażce to do administracji nic nie mam ale dużo się nasłuchałem i nie były to fajne rzeczy :P no cóż nie wyszło wam z tym dacie jeszcze jedno gunwo  (serwer)   życie <3

Opublikowano

podaj ssy gdzie ktoś Ci pisał że zostałeś expiony czy coś ? Człowieku widzę że już z gimby wróciłeś bo godzinka już odpowiednia. Ale nie rób z siebie pośmiewiska. Siedziałam troszku na ich serwerze i mają ludzi od uja. To że dostałeś bana to nie oznacza że zaraz będziesz wymyślał rzeczy nie stworzone. Myślenie nie boli wręcz przeciwnie. 

A to jak ja miałam z jednym gm zdj buziak to oznaczało że Oni też expili i tak dalej? Bez mózg 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

dziwne Amber :) bo mi mówiłaś co innego nawet GM mi proponowałaś :> bo chciałaś zamknąć ten serwer :> już nawet nie pamietasz jak na TeamSpeak'u mówiłem Ci żebyś tego nie robiła ? a ty powiedziałaś. " Dla mnie to już nie ma sensu zamknę go i postawię nowy serwer " ( po sytuacji z Read , [GM]Ravage itd... ) załamałaś się bo to wszystko było prawdą :>

ja osobiście nawet bym Ci internetu nie dał, a co dopiero GM'a. xD czego to ludzie nie wymyślą z bólu dupy.

#POLECAM

426911412166158482790.jpeg

Opublikowano

D0MIK ja argumentami a ty śmiechem ? widać że nie macie się czym bronić :> bo nie macie żadnych dowodów :> a ja troche ich mam :D

Czekamy na publikację. :D Z niecierpliwością. 

Opublikowano

ogar, nikt nie jest idealny ale to co pisze autor to kpina. Chociaż nie zdziwię się jak administracja coś odpierdzieli a Wy będziecie się wstydzić że tak za nimi poszliście 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

ogar, nikt nie jest idealny ale to co pisze autor to kpina. Chociaż nie zdziwię się jak administracja coś odpierdzieli a Wy będziecie się wstydzić że tak za nimi poszliście 

Nie mamy nic do ukrycia. :) 

Serwer nie zostanie zamknięty. 

Opublikowano

sanek z każdym postem jeszcze bardziej się ośmieszasz, a dowodów jak nie było tak nie ma i raczej nie będzie. Jesteś zbyt dziecinny i nawet do końca nie ogarniasz własnej sytuacji.

sygnatura3.png

Opublikowano

Jesteś śmieszny, pokaż konkretne dowody, a nie piszesz bzdury i niszczysz opinie serwera. Powinni na mpc również dać Ci bana za pisanie takich głupot.

Żeby nie było, nie jestem z administracji tego serwera. Pozdrawiam

Opublikowano

hahahahahahahah sanek co ty odpierdalasz to ja nie wiem, jestes pajacem, ktory placze jak zwykly smietnik, na grze nikt ci nie pomagal, do czego przyznales sie na ts, kazdy cie tyral  i na grze i na ts i po prostu tak sie zasmuciles ze na forum zaczales sprzedawac konto  :D

a jesli chodzi o bana to GA serwera moze cie zbanowac za byle co, bo to jego serwer

wypierdalaj z tym placzem frajerze

Opublikowano

jak na ta chwile to mozecie sie tylko wypierac :) bo co innego mozecie robic ^^

ale ten kto gra dluzej w mt2 dobrze Was zna ...

a walki z teamem z verdea sa dobrze znane z poprzednich serwerow..

x

Opublikowano

Ależ Ty Sanek jesteś żałosny sam na Tsie jakiś tydzień temu mówiłeś , wręcz przysięgałeś ,że SS'y nie są przerabiane :)

Następne primo ...  te ''dowody'' które przedstawiłeś to co  to jest ? Love story kur*a mać ?  pokazujesz tylko na tym SS'ie jaki żałosny jesteś .

Kolejne primo ... ostatnio przysięgałeś ,że wszystko sam robiłeś, eq , expienie postaci do 170 a tu co ? nagle GM ci dawał Lvle ostatnie i respawnował spoty fiu fiu 

I powiesz mi po co miał D0MIK wbijać na  Twoją postać żeby się pobujać w M1 czy  co ? 

Jeżeli by chciał to by  sobie sam swoją postać zrobił prywatną i by się z tym nie krył .

PS: Nie bronie tutaj nikogo tylko powiem Ci ,że Twoje słowa są gunwo warte i daj sobie siana z takim  daremnym tematem  bo tylko się ośmieszasz , daj  konkretne dowody potem pisz , dla mnie temat do zamknięcia bo jak  można kogoś o coś oskarżać nie mając dowodów ? 

Żenada i  zamykaj ten syf bo tylko siare sobie robisz pl*bsie ;)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

jak na ta chwile to mozecie sie tylko wypierac :) bo co innego mozecie robic ^^

ale ten kto gra dluzej w mt2 dobrze Was zna ...

a walki z teamem z verdea sa dobrze znane z poprzednich serwerow..

Takie małe ale, jak może być znane, skro to mój pierwszy serwer? No ale cóż, Ty zapewne wiesz lepiej. ;D

Opublikowano

Widzę, że ten serwer od początku to był jakiś kabaret... ale cóż, ja się nie wtrącam i w sumie dobrze, że szybko skończyłem tam grę. 

Powodzenia w prowadzeniu serwera. 

Topka w sumie zbanowana, wtf. 

Opublikowano

Widzę, że ten serwer od początku to był jakiś kabaret... ale cóż, ja się nie wtrącam i w sumie dobrze, że szybko skończyłem tam grę. 

Powodzenia w prowadzeniu serwera. 

Topka w sumie zbanowana, wtf. 

Z topki tylko Sanek został zbanowany. :)

Opublikowano

Z topki tylko Sanek został zbanowany. :)

Nie tylko, był jeszcze blavik i ten ReadTOP1 xD co tak się chwalił, że top1 top1.. wow. 

Dziwne to jest dla mnie, ale ok. 

UP: Poza tym, ciekawa rozmowa z Ravage.

Opublikowano

a co robiliscie na ALIEN 2? xDD
tam oczywiscie byliscie zwyklymi graczami .....

dodajac ze ta VERDEA to istna kopia ALIEN 2 bo nawet postacie maja liste znajomych z ALIEN 2 xDDDD

wystarczylo zrobic te same postacie co kiedys na alien ....

ogolnie to nikogo w balona nie zrobicie ze jestescie tacy swieci :)

x

Opublikowano

proszę zwrócić UWAGE na archiwa :) D0MIK , Amber ( Kamila ) Pola ( Verea ) , no i rozmowa z Ravage zaraz wstawię ich więcej :> również z innymi administratorami :)

AVG masz racje :) ich też expiono :) i za to że za dużo wiedzieli po prostu ich pobanowali :) ale ja z nich wszystkich wiem najwięcej więc tego tak nie zostawię :)

JESZCZE RAZ PODSYŁAM TEN SAM ZAŁĄCZNIK ( JAK RAVAGE ( GM ) MI EXPIŁ POSTAĆ )  - https://imageshack.com/i/exOVCmlBp

Opublikowano

a co robiliscie na ALIEN 2? xDD

tam oczywiscie byliscie zwyklymi graczami .....

dodajac ze ta VERDEA to istna kopia ALIEN 2 bo nawet postacie maja liste znajomych z ALIEN 2 xDDDD

wystarczylo zrobic te same postacie co kiedys na alien ....

ogolnie to nikogo w balona nie zrobicie ze jestescie tacy swieci :)

Człowieku, ja tam miałam GM'a, nie miałam dostępu do plików itp. ;o 

Alien należał do Alkoholica. :)

Opublikowano

Tam jest rozmowa ( Jeśli mnie Wyje*** ) - Read że Ravage mu expił postać to już będzie całkiem... :)
Sami z reszta widzicie ^^ nawet na spotkanie TEAMU mnie zapraszali :D i co nie byłem faworyzowany :D?
Zaraz załączę jak Ravage podawałem passy :> na moje konto żeby mi expił :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...