Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cała prawda o Verdea.PL

sanek1996

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tam jest rozmowa ( Jeśli mnie Wyje*** ) - Read że Ravage mu expił postać to już będzie całkiem... :)

Sami z reszta widzicie ^^ nawet na spotkanie TEAMU mnie zapraszali :D i co nie byłem faworyzowany :D?

Zaraz załączę jak Ravage podawałem passy :> na moje konto żeby mi expił :>

Człowieku na spotkanie Teamu to Ty się chamsko wpraszałeś. 

Opublikowano

Rozmowa na gg? Przecież ja moge zmienić nazwe na gg obojętnie jakiej osoby i wpisać tam, że nie wiem hmm... Dawałem Ci 3984532593 Bryłek śmieszne.

Więc dla mnie to nie jest żaden dowód.

A, możwe wstawiasz screeny jak "podrywałeś Amber"? Jaki to ma słodki głos, jak to byś się chciał z nią 1 vs 1 spotkać? Żeby dała Ci szanse? Że się w Tobie zakocha? Czekamy na te screeny. :D

Opublikowano

Ravage mi tutaj właśnie informował ile na koncie już wbił % itd :) zaraz podeślę inne SSY :> 
OCZYWIŚCIE DRODZY GRACZE W TAK KRÓTKIM CZASIE PRZEROBIŁEM TE SSy :D OCZYWIŚCIE 
Owszem D0MIK było tak :D bo kto sobie nie robi czasem jaj dla umilenia GRY :> z resztą to chyba nie ważne jest tu chodzi jak pomagacie graczą :)
A tutaj macie przypomnienie do wcześniejszego SS : https://imageshack.com/i/exzaFgJPp

Opublikowano

Jeżeli użytkownik Neilvite jest tutaj wmieszany w przekręty to z góry mogę przyznać rację ponieważ sam od niego dostawałem profity na serwerze Alien2 gdy był w administracji.

Właścicielowi serwera Verdea wolałbym się bardziej przyjrzeć swojemu teamowi i nie kryć plebsu ze względu na znajomości tylko wypierdolić.

Większość serwerów pada bo po przekrętach zamiast się nie cackać z gównem to jeszcze się w nim tarzają.

0LsM05U.png

Opublikowano

Administracja Tutaj coś kłamie ;] ;] 

jak by zdjęcie było edytowane to by widać było :)

ten server juz od początku był niczym i jest .  

Nie polecam . 

kMvxe8j.png

Opublikowano

Po za tym ssy są robione przed chwilą jak ktoś chcę date i wszystko czy nie są przerabiane wstawie na SpeedShare :> ( tam macie Date modyfikacji i wszystko inne co potrzeba ) żeby moją racje udowodnić 

Opublikowano

Przepraszam że się wtrącam, ale ta bezsensowna dysputa do niczego Was jako załoga serwera nie doprowadzi jedynie pogorszy sytuację.

Bądźcie racjonalistami i dążcie do kompromisu, co do autora tematu nie mam pytań, kolejne bezpodstawne oskarżenia, to już zaczyna robić się żałosne i

"dziecinne" nie żebym był po czyjejś stronie bo tak nie jest, jestem osobą neutralnie nastawioną do obu stron, ale z oskarżeń autora nie wynika nic po za głupim pisaniem

w rozwoju cofaniem :P

Opublikowano

Witam wszystkich chciałbym wam przedstawić kilka bardzo cennych informacji i ADMINISTRACJI Verdea.pl - oczywiście nie polecam zagrania na ty serwerze :)

Hmm nie wiem od czego zacząć... może zacznę od tego że dzisiaj zostało moje konto zablokowane niby WULGARYZMY W STRONĘ ADMINISTRACJI w grze oraz na TeamSpeaku ooo i właśnie widzę że na Forum ban na IP, a chciałem się zapytać dlaczego...? ( choć nigdy nic na nich nie powiedziałem no ale cóż ) była jedna mała sprzeczka na TS i nie przypadliśmy sobie do gustu, pytam was czy to powód żeby banować graczy?

wydałem na ten serwer z kolegą około 200zł więc troszkę szkoda dlatego tutaj zawędrowałem.

No więc zaczynamy :) jakoś niedawno tutaj pewien gracz o nick : Read dodał kilka ssów na temat Verdea, zgadzam się z nim w 100% ze [GM]Ravage pomagał nam w biciu bossów i zdjęcia nie były przerobione, oraz [GM]Ravage pomagał nam nawet expić postacie :) moją postać " Sanek " od 167 do 169 i 99% wyexpił wystarczyło go tylko o to poprosić i powiedział że nie ma problemu :) z reszta postać Read od 140 do 155 nie wiem dokładnie jakie to były poziomy również expił :) szanowny panie D0MIKu w logach sobie sprawdź ;> a właśnie D0MIK'u główny administratorze przecież ty tez na moim koncie bywałeś, żeby się pobić z ludźmi :) ( cały czas administratorzy mi respili na nowo spoty żeby mi się lepiej expiło ) niestety do większości nie mam SSów bo myślałem że nie będą mi potrzebne :). no i faworyzowanie innych to u tej Administracji na pewno jest. Byłbym zapomniał... jak nie miałem przepustek to mnie tepali na mapy kilka razy :> proszę was bardzo załączam piękny SS :)

Załączam kolejny ss. i będzie ich coraz więcej ale muszę szukąc po archiwum bo długo z nimi wszystkimi pisałem :>

Za oczernianie administracji ban na ip.

Dziękuje i nie pozdrawiam ;)

33748387117269464751.png

Opublikowano

Jeżeli użytkownik Neilvite jest tutaj wmieszany w przekręty to z góry mogę przyznać rację ponieważ sam od niego dostawałem profity na serwerze Alien2 gdy był w administracji.

Właścicielowi serwera Verdea wolałbym się bardziej przyjrzeć swojemu teamowi i nie kryć plebsu ze względu na znajomości tylko wypierdolić.

Większość serwerów pada bo po przekrętach zamiast się nie cackać z gównem to jeszcze się w nim tarzają.

Kpisz sobie? Ty nie cierpisz się z Kiziorem i nigdy nie grałbyś na serwerze, który on sponsorował. NIGDY nie grałeś na Alienie, więc na c**j się wypowiadasz. D0MIK nawet nie jest zamieszany w tę całą bezsensowną dyskusję. Zajmij się swoim serwerem (który i tak pewnie padnie po miesiącu jak większość), a nie robisz wszystko aby zrobić na złość Kiziorowi. I tak każdy się już z Ciebie śmieje na MPC, tylko Ty i Twój wielki kolega (nie będę pisała nicku, nie ma po co go mieszać) uważacie się na wielkich techników. Idź i dalej wmawiaj, że te Twoje wielkie nowości nie są z MPC (np. fryzy na Twoim nowym serwie). :D

Opublikowano

Szkoda Amber, na początku w prezentacji (w zapowiedzi) obiecywałaś, że nie będzie ''faworyzacji'' szkoda mi was, serio.

UP: Zazdrość jednak boli. xD

Nie edytowane pliki aliena, to dopiero nowość..

Opublikowano

Administracja ALIENA 2 czyli VERDEA wpadla i kazdy o tym wie a bronia sie jak dzieci :)

kocham takie ssy <3

edit : Neilvite TO [HA] tego serwera  :) [HA]D0MIK :> dla informacji innych :> !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GZ GZ GZ GZ

x

Opublikowano

Sanek szkoda, ze poza bez sensownym pisaniem nie przedstawiłeś żadnych WIARYGODNYCH dowodów, a sam słyszałem twoje 'cwaniakowanie' na ts3, a poza tym wątpie, że takie dobre luje jak amber i domik kłamią. :D

Opublikowano

Administracja ALIENA 2 czyli VERDEA wpadla i kazdy o tym wie a bronia sie jak dzieci :)

kocham takie ssy <3

edit : Neilvite TO [HA] tego serwera  :) [HA]D0MIK :> dla informacji innych :> !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GZ GZ GZ GZ

Toż sam Domik się tu podpisał [HA]D0MIK, pomyśl.

ALIEN nie był nasz tylko Alkoholica, my mieliśmy tam rangi GM i żadnej korzyści materialnej nie ponosiliśmy. 

Alkoholic zaniedbał serwer i dlatego też on padł. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...