Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]@oznaczenia

Janusz.

37 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dodać?

• Tak
      27
    • Nie
      4
    • Pan Zygmunt
      6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Extra!

Na tak, dużo osób ma problem z tym oznaczaniem - często są sytuacje gdzie ludzie oznaczają jakiegoś użytkownika "Lord" zamiast Makina. ;d

Tag

Opublikowano

Extra!

Na tak, dużo osób ma problem z tym oznaczaniem - często są sytuacje gdzie ludzie oznaczają jakiegoś użytkownika "Lord" zamiast Makina. ;d

Dokładnie :) , dużo osób ma znaki które nie występują na klawiaturze :D np. @554461402688252517908.png Α i Ω (to tylko przykład) :)

Opublikowano

Oczywiście, że za. Często oznacza się kogoś innego, bo ma podobny nick lub nie można oznaczyć kogoś z przyczyn up. 

Opublikowano

Tak ponieważ czesc osob ma nick z spacja lub inne znaczki i niektorzy nie wiedza jak rozdzielic albo nicki roznia sie tylko literka a takto bedzie odrazu widac range itp.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Od tego macie opcję wpisania ID użytkownika czyli : małpaIDKONTA  np małpa1138521

Czemu nie ułatwić sobie życia jeśli to możliwe? Na tak.

Opublikowano

Tag, ale ''@'' ma zostać. ;)

- Wiele osób ma z tym problem.

Po prostu wielu osobom ułatwi to życie.

No tak, "@" ma zostać, po wpisaniu np @ "Lord Ma" wyświetli nam się lista propozycji. 

Opublikowano

No nie wiem, wydaje mi się, że trzeba dużo zapytań robić do bazy przy takim czymś. @Miszczu co myślisz?

Opublikowano

No nie wiem, wydaje mi się, że trzeba dużo zapytań robić do bazy przy takim czymś. @Miszczu co myślisz?

Dokładnie 1 zapytanie wywoływane w określonym czasie po wpisaniu w danym elemencie/po znaku w danym elemencie tekstu.

Resztę wykonuje js po stronie użytkownika. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...