Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Średniowieczne miasto - Eringard

Arkhnen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi się jak najbardziej podoba, jestem ciekawy, czy prace ustały, czy ciągle trwają. Co do szczegółów, to nie zawsze im więcej tym lepiej. Czasami piękno tkwi właśnie w prostocie, a tu jest wręcz idealny balans. Nie ma kompletnie NIC do zarzucenia, no może poza tempem prac :D Wytrwałości życzę :)

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zakochałem się w niektórych zdjęciach! Epickie <3xD

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wow! nie widziałem tak ładnej mapy w takim stylu! 

podasz teksture? :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ho ho! Nie sądziłem, że ktoś tutaj jeszcze zagląda. Ostatnio nie dodawałem nic konkretnego do mapki. Przerzuciłem się na zabawę w Unity. Miałem dość gry na 15 klatkach, ale kiedy sprawię sobie nowy komputer, jeszcze wrócę do tematu i zrobię na tym serwer. Taki dla 10 osób max. Przebudowałem przedmieścia, dodałem koszary, przeszedłem z mojej mieszanki tekstur na resource pack Conquest bla blah bla...
Di452yB.pngMw6jKaF.png

Nie wiem, czy nie zrezygnować całkowicie z tekstur. Deafult też ma swój klimacik.
C9UU77Q.png

Opublikowano

Na modzie ładniej wygląda wszystko szkoda że moda nie da się jako texture na serwer normalnie + taka mapka fajna

Sieć Serwerów RPG E-Craft.PL

1.7-1.13

Opublikowano

Owszem, deaufult ma swój klimacik, ale nie ma meta-dat, które oferuje resource pack Conquest :) Miło widzieć, że wciąż coś tam skrobiesz na swojej mapce.

"Moja pasja to... moje życie to, to tworzywo co wnika w tętnice, tym oddycham i stawiam krzyżyki wróżbitom co wczesne wróżyli mi znicze"

Opublikowano

Z tymi metadatami trochę słabo, że Mojang wszystko zniszczył w 1.8 i nie dał nam jakiejś alternatywy. Może w przyszłości pojawi się możliwość tworzenia własnych bloków, ale jakoś się na to nie zanosi. To trochę odbiera chęci do dalszej gry.

Opublikowano

Bardzo mi się podoba. 

P.S Pomożesz mi zbudować spawna bo widzę że bardzo ładnie budujesz napisz mi na PW TAK/NIE. Z góry dzięki :)

nieregulaminowa sygnatura

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

­Piękne, piękne jeszcze raz piękne!

Jakby był download tej mapy to od razu bym pobrał!

100/10! :)

HTBCzoQ.png

Chcesz żebym zobaczył co nabazgrałeś?

dodaj @rzy4y do posta to zobacze :)

if player has name "rzy4y"

Execute command: /Give a like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...